The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pufy, superbe pozicile!
La multi ani, Inutza si Meme!Sa cresteti mari si frumoase, sa va bucurati parintii mereu!
Pozici de la ziua Almei.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Multi Ani! Fericiti! Alma, Lia, Elena si Inuta! sa va dea Dumnezeu multa multa bucurie, sanatate, bunatate si o copilarie minunata!

Iertati-ma ca nu am scris ieri, dar nu am avut acces la calculator!
Oricum m-am gandit mult la voi! Sper sa citesc maine ce ati mai scris, ca sunt pe fuga...

Va , va doresc un timp bun si multa sanatate!

Azi am impartasit-o pe mandruta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna fetelor, am citit un pic din urma si am fost suprinsa ca nu m-ati uitat, la ditai chiulul pe care il trag. Am facut o pauza de DC, in ultimul timp ce m-am mai trezit si eu la viata. Mi-e si rusine sa ma scriu ceva, mi-e si greu, pentru ca am pierdut contactul si firul povestilor cu voi.
Va multumesc mult de urarile pentru Armin. Si puitilor vostri tot binele si norocul din lume le doresc.
Armin e jucaus, merge de vreo luna juma' la gradi, doua zile pe saptamana, cate 3 ore, ii place la nebuie. Abia asteapta sa merga (ma intreaba "la copii!?"), iar la inceput era problema sa il mai iau de acolo. Alearga kilometri, ne secatuieste de puteri, ne face capul calendar, cu toate ca nu vorbeste binisor, dar ne intreaba intruna de una alta si pana nu-i dai un raspuns zici ca-i moara stricata, mai rau ca picatura chinezeasca.
Eu intre timp, ca tot nu mi-era de ajuns Armin, am mai turnat un bebe, nu era in plan, dar cu toata protectia s-a prins de noi, mda, adica de mine mai bine zis. Am plans de furie si il uram pe barbati-miu, care era tot numai un ranjet. Asa ca, pe 3 mai, la 35 de saptamani m-am trezit cu inca un baiat in viata mea, Thomas. Acelasi spital, acelasi salon, acelasi pat :) Tot cezariana. La operatie le-am zis sa-mi taie trompa cu totul, ca nu mai vreau copii, ca mi-era de ajuns unul, d-apai doi, iar pe al 3-lea nu vreau sa-l nasc la Balaceanca.

Azi merg la vaccin cu amandoi plozi, m-a trezit cel mic si asa am avut timp sa casc ochii pe DC mai mult.
Numai bine si sper sa revin ceva mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani inuta si elena

alina

nu stiu ce sa-ti spun :felicitari sa sa iti plang pe umar ca si la noi la fel dupa Lia veni Liam...noi l-am operat pe tati...ca pe nr. 4 nu il fac decat daca castig la loterie si imi permit bona 24/24 , fata in casa, bucatar si sofer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

La multi ani Diana, Alma si tuturor copiilor scumpi care au avut petrecerea zilele astea!

Am vazut poze de Alma si de PUFY + cei trei barbati din viata ei! Super pozele!

Eu intru mai rar, vineri am adus-o pe bunica mea acasa, nu e mai bine, dar in spital nu avea de ce sa mai stea. E foarte trist sa o vad asa.

Ilinca e bine, vorbeste tot mai mult, face propozitii si spune tot ce aude, si mai ales spune tot ce a facut. Daca sta cu bona, imi spune mie tot cand vin de la birou, daca sta cu mine, ii da raportul lui tat'su cand vine el:)) E o scumpa!

Geo, sar'na de aprecieri! Cat despre slabit, sunt departe de ceea ce as vrea.Cred ca am vreo 60 KG ( la 1.64 m ai mei, asta e mult).

Mai, si sa va mai zic si eu din gandurile mele: mi-e asa de dor si drag sa mai am un BB, si cand mai vad poze cu mai multi frati/ surori ma topesc. Dar parca nu am curajul sa o iau din nou de la capat. Anii astia 2 nu au fost prea usori, cum bine stiti. Pe de alta parte, ma uit la Ilinca, acum ma pot intelege ( relativ ) cu ea, a crescut..ma gandesc ca n-ar fi totusi asa de greu...Apoi iar am momente de panica, in care ma intreb ce as face daca as mai avea inca un BB, mai ales cand suntem f obositi si alergati, cand nu mai avem timp sa iesim la un teatru sau la un concert... Sunt eu oare singura cu astfel de probleme " existentiale"?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele,
[red]La multi Elena si Inuta! sa fiti sanataose si cumintele[/red si norocoase!

Am vazut si eu poze cu cei 2 muschetari si mamica lor, Ioana, ma topesc si eu cand va asa perechi de frati!
Alina, sa fiti sanatosi toti 4 si norocosi sa-ti traisca baietii amandoi!
Anamari mai arata-ne si noua poze cu pruncii a=tai!
Timea Mara si Isa ce fac? speram ca sunteti bine.

Acum ma uit la pozele Almei, e o scumpa si o frumoasa!
Inca odata sa va traisca!
Ili e bine papa bine de o perioada buna, e mult mai intelegatoare, sta si asculta ce ii zic, si apoi actioneaza, adica un ex, am spalat pe jos si ii spun nu te duce pe hol ca aluneci si faci faci buna.
sta se uita la mine, zice mamai apa ceva in limba ei si apoi buba!
sau sa a gasitpe bufet in bucatarie un sugus, a vrut sa-l ia si taman trebuia sa pape de pranz si ii zic stai nu papa, mancam ciorba si apoi iti da mami bobo.
o pune la loc si zice Ica papa ciuba si ... bobo
ca sa nu ma zic ca imediat dupa ce a terminat cu pranzul si-a cerut fata bomboana!

Azi o duc la dr la controlul de 2 ani, cam tarziu dar asta e.
Eu sunt un pic stresata cu sanii mei, imi curge lapte des plus ca ma dor si am un nodul mare la cel stang si nu stiu la ce dr sa ma indrept, endocrinolog ginecolog?? internist??
La cate zile am senzatia aia de cand alaptam ca mi se umplu sanii de la lapte, cand coboara laptele, si mai si curge.
nu mai stiu...
o sa intreb si medicul azi. sa vedem ce zice.
poate stiti voi unde sa ma duc.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Ani Robert, Diana, Alma, Lia, Elena, Ina!!Va doresc sa cresteti frumos, fericiti si sanatosi!
La Multi Ani pentru Doru Andreei - cu intarziere dar sper sa se scuze

Alina e super ca mai ai un bb; stiu ca nu pare asa acum dar o sa se ridice ceata, o sa vezi.Sa va traiasca pruncutii, sa va bucurati de ei!

Pufy: super pozele si protagonistii!

Patrice: multa sanatate bunicii!

Anielas: vezi sa n-o albesti pe Ina de pupaturi dupa cat dor i-ai dus!

Danyce: super pozele Almei!

Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Mada: cred ca ar trebui sa te vada un ginecolog; el te va trimite la endocrinolog daca e cazul.Apoi ca tratament nu ar strica (si) unul homeopat.Daca vrei iti recomand un medic bun.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI PAPUSILOR

INUSH
MEME
IOANA
ALMA
LIA

Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, frumoase, destepte si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Mada eu zic sa te duci la un ginecolog. Sanatate!

Patrice si eu am aceeasi dilema. Tare as mai vrea un bb, dar sincer momentan nu ma simt pregatita.
De abia am inceput sa ma inteleg cu Ioana, chiar nu pot sa o iau de la capat.
Bine, la mine mai e si problema ca nu pot pleca de la servici deocamdata si, in plus, pana nu o dau pe Ioana la gradi nu pot sa fac alt bb ca nu ar avea cine sa stea cu el.

Noi aseara am fost la un botez, Ioana a fost super incantata, a dansat intr-una si a fost vedeta serii. Cred ca dansatoare o fac, e innebunita sa danseze si prin casa imi spune tot timpul sa dau drumul la muzica ("na - na -na") ca sa danseze.
Seamana si ea cu ma-sa la ceva!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput
Mergi la inceput