The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! scumpa Dienuta!
sa fii sanatoasa, bucuroasa, cuminte si iubita! 
La Multi Ani! cealalta iubire a vietii mele
si jumatate mea, Doru
. Chiar daca ai ajuns pe locul doi
eu tot te iubesc mult mult! Sa fii sanatos si ne iubesti la fel de mult cat te iubim noi pe tine 
21 de ani ![]()
si sanatate fetelor!
CRISMIR spune:
ANIELA
multam de urari!...
puiuta cand vine acasa si de la noi
LA MULTI ANI FERICITI pt ALMA puiut drag de DANIELA

si multe
sa-ti bucure toata viata!

LA MULTI ANI pt LIA !...sa-ti traiasca puiuta ANAMARIA
si
...pe langa ceilalti puiuti dragi!...sa va bucurati impreuna de viata frumoasa!

LA MULTI ANI DORU!...sa-ti traiasca sotul ANDREEA
,sa va bucurati toata viata impreuna de frumusetea mica!...moaaaama ce fain,21 de ani
...ce tineri sunteti!!!!
Distractie placuta la toata lumea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
anamari spune:
multumim Crismir
la multi ani si flacaului tau, sa te bucuri de el....
la multi ani alma, dienuta, si piticutilor sarbatoriti in ultimile zile 

Mada spune:
neata neata
La multi ani tuturor copiiilor ca s-au sarbatorit deja. Cu intarziere spun Multa sanatate si voiosie pt Robert si Diana!
Iar pt azi La multi ani Alma puiuta eleganta si nazdravana si Liei puiutei frumoasa foc!
Pe 17 oct a fost ziua Sanzianei, acum m-am uitat in lista! Cu mare intarzieie iti spun si eu La multi ani si multa sanatate, fericire alaturi de printesica ta scuze!
Ilinca doarme acu, asa ca imi permit sa stau mai mult la calc. E din ce in ce mai cuminte, vorbeste... mmhm nu inca cat as vreu eu, dar speram sa in curand da.
Ce ma supara ca nu repete decat rara cuvinte noi, aseara a zis cana. ca mi-a cerut apa si eu ii mai spun pe silabe cuvintele ma gandesc ca e mai usor asa.
i-am zis vrei a-pa in ca-na ? si ea da apa cana a fost dulce rau
aa e un cuvint .. pe care nu vrea deloc sa=l spuna masina domne masina.
titioaa zice si prelungeste pe oa e dulce foc.
ii zicem ma-si-naaa si ea si si-naaaa ma-na niciodata masina
Radet-ul la noi n-au nici acum drumhul la caldura sunt cam 18 grade in casa ,traisca AC-ul si radiatoarele
am inteles ca azi baga apa pe instalatie
s-a trezit puica
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
danyce spune:
Multumim, Crismir, Anamari si Mada
pt urari!
Lia, papusica de Anamari, La multi ani!Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de o copilarie frumoasa alaturi de parinti si fratiori!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
LiliaToma spune:
La multi ani Alma si Lia, printese mici si dulci! Sa fiti mereu sanatoase si sa aveti mult noroc. Sa ii rasplatiti pe parintii vostri pentru toata grija lor prin zambetul si veselia voastra.
Lilia si Amelia( 26.09.2004)
poze
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
georgiana.david spune:
Am reusit sa mai intru si eu, de cand am inceput serviciul mi-e tot mai greu sa mai intru pe forum. Desi mi-e dor sa stau la taclale cu voi, timpul nu-mi mai permite.
La multi ani pentru toate mamicile si toti piticii sarbatoriti!
Nature am vazut pozele de la nunta, sunteti minunati iar tu arati sublim. Ai slabit si arati super!
anamari spune:
multumim
Lia si-a ales singura cadourile de ziua ei:
un set de ceai de jucarie(cu care a servit ceai "tuturor", o minge de fotbal american si o masina de pompieri...a mai primit cateva hainute, un carucior pentru papusa bebelus si un fotoliu pe masura ei(de la ceilati mebrii ai familiei)....
a stiut ca pachetele pe care le primeste contin cadourile ei, si de cum a vzaut pungile a si fugit sa le desfaca-ce sa mai astepte sa sufle in lumanari....
danyce spune:
Buna dimineata, mamici!
Noi azi avem a doua petrecere
.Azi vin romancutele dragi cu copilasii lor, plus cateva persoane care nu au apucat sa apara ieri si au sunat ca vin azi.
Mademoiselle a fost iar super rasfatata de familie si prieteni de la care a primit iar o droaie de hainute, jucarii, puzzle-uri si alte jocuri educative,lantisor si bratara de aur, un costum traditional romanesc facut de mama.De la mami si tati ei a primit o orga multifunctionala pe suport Winnie de Poeh, cu scaunel si microfon, plus un trenulet cu animalute care se rotesc si canta de la Fisher Price si un set de pictura compus din pensule, sortzulet si vopsele. Orga a fost un succes total pt ca ne-a invitat d-ra ieri seara la concert si dis-de-dimineata s-a apucat de compus muzica dupa indicatiile lui Winnie de Poeh
.Parca e o mini cantareata de jazz
pt ca ea canta si din gurita la microfon si se acompaniaza sngura cu cealalta manuta la orga.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:

Alma si Lia

Avem si noi poze proaspete in albumul Alesio si Nicolas poze oct 2006 de la semnatura!
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio