The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 9
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by Naty
Hai sa va zic ultima traznaie a Ioanei - avem un bebe cu putza (eu l-am cumparat imbracat si n-am vazut, sa nu dati cu rosii!). Ei bine, duminica il cautam si il intreb pe tati "n-ai vazut bebele cu putza?". Drept care fata mea a inceput sa repete "putza, putza"; in scurt timp a iesit afara si ne-am intalnit cu o vecina care a venit s-o intrebe ce face si ea "bine, putza"!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de mierewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Lilia si Amelia( 26.09.2004)
poze
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Andreea_si_Doru spune:
La Multi Ani! Alexia!
Sanatate, bucurie si tot ce e frumos pe lume!
Danyce in ce album sunt pozele?
Pufy tare dragi sunt copilasii tai, si la fel cum a zis si Lilia, seamana foarte bine! Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna!
Ee... sa va zic si eu una... Unii copii adorm ba cu o jucarie, ba cu o batista, insa Natalia mea adoarme numai daca tine un DVD cu desene in mana!!! Are si preferinte: "Ga,ga"(Donald Duck), Bleau tzerii(Pisica = bleau - miau si Jerry (Tom si Jerry)),Bunny (Bugs Bunny) sau Spirited Away - cu "tetitza" (fetita). Bine ca e numai la amiaza, ca seara o adoarme tatal sau :)
Anielas am vazut si eu frumoase poze cu Inuta, chiar ma gandeam ce mare si frumoasa a crescut
si tortul e foarte frumos, cred ca si bun :)
Naty super faza
Oricum copiii mici nu se fac niciodata de rusine ![]()
si sanatate!
ana_a spune:
buna seara tuturor!
"La multi ani" din toata inima pentru copilasii nostri care au sarbatorit ziua de nastere zilele acestea, ii pup pe toti pe rand!Imi pare rau ca nu mai pot fi la fel de activa ca pana acum dar ma gandesc la voi si mai fur cateva minute seara sa va citesc.
Naty, tare simpatica a fost Ioana, de acum incolo ne putem astepta la orice din partea lor![]()
Noi suntem bine, noutati nu prea am, nu-mi vin acum in minte, Stefan este un speculant si jumatate si in ultima vreme parca a devenit din ce in ce mai capos si mai sucit de abia ii intram in voie...dar cu rabdare multa(uneori ma si mir de unde am atata rabdare) o scoatem la capat desi mai avem si momente de urlete continue fara rezultate![]()
Mananca struguri!!!bine...poate o sa ziceti ca doar nu e mare lucru
, intradevar nu este...insa Stefan inafara de banana nu vrea alt fel de fruct...pana ieri cand l-am lasat singur cu tati si au cules din via vecinului struguri dupa care tati la convins ca boabele au inauntru suculetz
, a fost deajuns cat sa i se urce in cap...ca "veau tuguiiii" dupa ce servise 2 ciorchine de am crezut ca o sa-l deranjeze la burtica...
la toata lumea!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
danyce spune:
Andreea, in albumele de pe yahoo, mai exact in albumul "Alma, petrecere 2 ani".
Naty, dupa cum spuneam, cred ca aveti dificultati in a viziona pozele din cauza versiunii beta a yahoo-ului meu, inclusiv a yahoo photos.Si la servici am vrut sa deschid pozele sa le arat colegilor, dar nu am reusit
.M-a distrat tare Nanusha ta
.
Noi suntem suparici ca maine pleaca bunicii din Ro inapoi acasa, mai ales ca pleaca bunicuta, de care Alma a fost nedespartita in ultimele 2 sapt si de la care a invatat incredibil de multe cuvinte in limba romana, propozitii intregi, de fapt.O sa ne vedem doar vara viitoare cand speram sa mergem si in Ro, adica sa avem concediu deodata, sau sa-i aducem iar pe fiecare daca nu reusim noi.In plus, mama are diabet si eu nu de multa vreme am aflat (a ascuns de mine), iar eu imi fac 1001 de griji, mai ales ca e cam palida si oboseste usor
.
Fug la nani ca la 4 dimineata trebuie sa ma trezesc sa-mi iau ramas bun.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
Buna dimineata!
Lilia tot am vrut sa-ti zic si am tot uitat
: ma bucur din suflet pentru voi, dar in special pentru Amelia cea scumpa si curajoasa, ca a scapat de spitale, de operatii....de chin!Doamne ajuta sa fie bine!...si sa uitati tot ce-a fost greu si urat!
Ania am vazut si eu pozele voastre!Tot asa superba e Inutza...
iar tortul a fost tare frumos!
...si tu arati bine![]()
Daniela imi pare rau de mama ta....multa sanatate ii doresc!Ia tratament pentru diabet?
Raluca a fost mortala faza cu putza
!....dar si noi am patit-o...chiar zilele trecute: a venit proprietarul apart. unde stam, sa-i platim chiria(e un om super!), si Alesio bucuros la culme ca a venit "nenea Doru" incepe sa-i povesteasca: "a(am) fost cu tata cu masina si tata a zis : "pida lu' ma-ta"..."(puneti voi z-ul...
pe unde incape...)!
Mi s-a facut o rusineeeeeeeeee!
Si e adevarat ca a fost cu Ovi care i-a injurat pe ceilalti soferi
-pe cei nebuni adica
)....iar Alesio a si "inregistrat" ce a auzit........
Si pe frate-meu l-a auzit zicand f...-ma pestii si acum zice si el: "f...-ma petii de bani"....nu stiu ce legatura au banii...dar el asa zice.
Si degeaba ii tot explic ca nu e bine si nici frumos sa injuri, ca la prima ocazie le da drumul iarasi....
!
Edit sa va zic ina o faza de azi-dimineata: se trezeste goanga si vine la noi in camera.Eu il alaptam pe Nicolas...nici nu ma baga in seama
...vine la frate-sau si-i zice: "Nicoas shemeile(femeile) au pide"
!Inutil sa va zic ca am ramas masca!
Andreea
sotului tau cel tinerel si sa fiti fericiti(scuze de intarziere!)
Multumim de aprecierile la adresa piticilor mei, care asa cum ati remarcat si voi seamana f. bine....deocamdata
.
Sa vedeti ce scump e Alesio cd il mai intreaba vecinii(cd iesim la plimbare) cum il cheama pe fratiorul lui...zice: "Nicoas" si adauga: "si seamana cu Aesio"
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Povestea nasterii lui Alesio
bozo spune:
La multi ani tuturor puiutilor scumpi din ultimele zile!!!! Si multi pupici mamicilor lor!! Si la multi ani si taticului cel tanar, Doru!
Noi am fost mai mult pe la doctor saptamana trecuta: ba ne-a intrat ceva in deget, ba cu tusea, cred ca i s-a acrit doctoritzei de noi.
Pentru copilasii cu tuse: sirop de ceapa cu zahar /miere. L-a ajutat pe Tudor mai mult decat orice sirop de tuse (si am incercat vreo 3). Si otet de mere (2 lingurite) cu 1 linguritza de miere si o cana de apa (sau jumate pentru adulti) - contra racelii. Incercati!!
Cu mancarea, pentru ca mai am putin si nu stiu ce fac.... am inceput sa ii ascund intre orez (ca numai asta mananca), bucatele mici de alte legume (morcovi, borcolii, telina, etc). Sau .. pentru ca nu mananca oua deloc, am inceput sa ii fac clatite in care ii pun: dovlecel ras, sau spanac (de care iar nu se atinge altfel). Ies o minune, mancam si noi de rupem.
Cam asta, in rest treaba, job deloc fir-ar sa fie. Pana si la astea unde se cer limba romana nu ma baga nimeni in seama.
Pupam toti piticii din dotare, si mai mari si mai mici ![]()
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
anamari spune:
eu am reusit sa vad pozele cu Alma...:)e o dulceata, sa-ti rtraiasca...
nu ajung sa vad toate pozele , pt. ca de multe ori ma loghez de la munca si nu am acces la site-uri de poze.
dar o sa incerc de acasa...
noi ne pregatim de Halloween. si ai mei sunt mucosi rau-am trecut de la frig la cald si iar la frig.acu doua zile ningea...si Lia are o rochita de printesa, nici nu stiu cum sa o scot la trick or treat daca e frig....
daca vreti sa vedeti poze cu iedutii trebui sa-mi dati pm sa va trimit link-ul, ca acum sunt pe privat...
Mada spune:
neata fetele,
am vazut pozele cu morosanca cea frumoasa, ptiu ce dulce e!
si inuta frumoasa si ochioasa, are niste ochi superbi draguta de ea.
am zarit si pe Andrei si mama lui, ma da-ne de stire ce faceti.
haha, andreea, noi dormim cu colectia de bebelusi langa noi, are grija sa-i acopere cu plapuma si sa le cante nani nani, asa ca...
dar cu cd-uri... hihi
am fost cu ea luni la dr sa o cantaresc si sa o masor ca n-am auns la 2 ani, deja are 2 si o luna si cam ma stresam pe chestia asta.
mare greseala ca a facut acolo niste crize de plnas cand am intrat... n-am putut sa o dau jos din brate de la mine sa o pun pe cantar, m-am indreptat spre cantar cu ea in brate si am pus-o jos(cantarul fiind de bebelusi cu o platoforma ca o tava, pus pe o masuta), era sa daramam masa aia cu totul.
fetelor, tremura si plangea cum n-am vazut-o niciodata, era rosie toata si transpirata uda era in spate de la atata plans.
asa ca am stat un pic am vazut ca nu pot sa o conving si am plecat.
Mai statusem si o ora jumate la usa sa intram.
deci.. habar n-am cate kg are, cred ca in jur de 12,500.
nu stu de ce s-a speriat noi n-am mai fost la dr de multisor, cred ca din august cand am venit de la mare, dar cine stie ce-o fi fost la ea in caput.
anamaria, vreau si eu poze cu copiii tai dragi si scumpi.
Naty, haha ce tare faza cu putza.
Laura, lasa nu te necaji o sa gasesti sigur ceva bun de lucru.
Ioana, am ras rau
aseara cu pidele
nu de alta dar asa ii mai zicem noi fetii, ce faci pidele!
poate o sa ne zica si ea tot asa.
Alinah sa-ti traiasca flacaii.
am avut si noi un mic stres luna asta, dar mi-a venit, chiar incepuse sa ne incante idee unui bebe mic.
ce faci eliana, cum te simti? bebeii?
crista, ce e bebe 2? sau nu stiti inca
o zi buna va doresc!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada spune:
La multi ani! azi de Sf Dumitru cei care se sarbatoresc!
Printe care si sotul meu.
A si Dana, multa sanatate mamei tale, sa aiba mare grija ca e boala gre diabetul asta.
mama de anul trecut pana acum a facut o forma naspa de cataracta,tot de la diabet, cu un ochi nu vede deloc si cu celalat ff putin, e aproape oarba, dar cam intr-o luna se opereaza si speram ca va fi totul bine!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
Neata la toata lumea!
Ma bucur ca v-a distrat Nanusha mea. Sa va zic urmarea fazei cu "putza".
Aseara vin eu cu ea din parc si gasesc liftul blocat. Injur de mama focului ca eram al ai mei si stau la 6, iar eu aveam in plus fata de copilul din dotare: sacul cu apa, biscuiti, servetele, etc + o punga cu jucarii de nisip + un carucior de bebei + 3 bebi care nu vroiau domne si pace sa stea in caurcior, ci doar la mami in brate.
Nani ma intreaba senina "ce e, mami?"
Eu - "of, mami, niste vecini idioti au lasat usa deschisa la lift, fir-ar mama lor".
Intre timp coboara o vecina si Ioana se duce la ea si-i spune "vetini idioti usa dechisa, fi-ar mama". ![]()
Danyce sanatate mamei tale!
Mada mi-e tare cunsocut circul de la doctor! Noi asa patim de fiecare data.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI