The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
Naty spune:
Laura sanatate lui Tudor si tie iti tin pumnii sa gasesti job!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
bozo spune:
quote:
Originally posted by Naty
Neata la toata lumea!
Ma bucur ca v-a distrat Nanusha mea. Sa va zic urmarea fazei cu "putza".
Aseara vin eu cu ea din parc si gasesc liftul blocat. Injur de mama focului ca eram al ai mei si stau la 6, iar eu aveam in plus fata de copilul din dotare: sacul cu apa, biscuiti, servetele, etc + o punga cu jucarii de nisip + un carucior de bebei + 3 bebi care nu vroiau domne si pace sa stea in caurcior, ci doar la mami in brate.
Nani ma intreaba senina "ce e, mami?"
Eu - "of, mami, niste vecini idioti au lasat usa deschisa la lift, fir-ar mama lor".
Intre timp coboara o vecina si Ioana se duce la ea si-i spune "vetini idioti usa dechisa, fi-ar mama".
Danyce sanatate mamei tale!
Mada mi-e tare cunsocut circul de la doctor! Noi asa patim de fiecare data.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de mierewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

...de aia imi place mie ca aici nu ma intelege nimeni. pot sa imi zic ofu' si chiar daca ar repeta Tudor, tot nu pricepe nimeni.
Multumesc Naty, Mada

Tudor iar pocneste in stanga si in dreapta. In ultimele 2 zile l-am luat de la gradi brazdat pe fata, si nici o educatoare nu stie cine l-a caftit. Au zis doar ca o fi ripostat vreunul. In schimb e o fetita lesinata dupa el (sunt vreo 3, dar asta sare pe el in fiecare dimineatza). Il pupa, il mozoleste, se lipeste de el... moooaaaaama, n-am vazut asa ceva. Timp in care eu il tin de maini sa nu o pocneasca, pentru ca se simte f amenintat
.Veste trista azi la gradi: AU PADUCHI! Aaaaauuuu. Si intru eu disperata vadand anuntul si intreb o eudcatoare: cum adica aveti paduchi?
. Ea se uita la mine urat si raspunde: un copil are! Mda.. Acum sa vedeti, ca pe mine ...am nu am, numai la gandul ca s-ar putea sa am ma manaca tot capul!!Acum daca ma gandesc bine cred ca e chiar fetita iubareata, ca azi nu am vazut-o, si nu exista zi sa nu sara pe Tudor cand ajungem acolo. Ne-am scos!
Mada, la multi ani sotului!
Danyce, sanatate mamei tale!
Pupici
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
cristia spune:
![]()
![]()
mai fetelor (Naty, Pufy) copii astia sunt mortali cu putzele si pidele lor!![]()
Nu-mi vine sa cred!
Danyce: am vazut pozele (din prima) cu Alma frumoasa si imbujorata! Tare scumpa!
Ania:sa va traiasca scumpa de fetita frumoasa! Super tort!
Bozo: bafta la scapat de puchi...Las' ca-s altele mai rele.
Ana: iti inteleg incantarea legata de struguri; si eu la fel numai ca nu-l tin fazele astea...
Scuze daca am sarit ceva important; citesc in diagonala.
va pup pe toate mamici+copiluti!
Cristiana mama lui Andrei (29Sep04) si
25+
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ELENA!

LA MULTI ANI IRINA!

fetelor dragutelor,sa cresteti mari si sa-i bucurati pe parinti!
ANIELA si ELIANA sa va traiasca puiutele
..ne cerem scuze de intarziere,nu am avut net de luni

Fetelor noi am petrecut super bine,a iesit un party de milioane...avem poze jos in link...Robert a fost asa de incantat ca si a doua zi ma intreba de "tetite"
si de Elmo!
Am vazut si eu poze cu domnisoara Alma,o scumpica
si cu pui IOANEI,tare dragi baieti ai
DANIELA am poze cu tortul la bucatarie(e un album tot acolo la link,daca vrei sa vezi)![]()
ANAMARIA vreau sa vad si eu poze cu puiutii tai!!!!
Fetelor va
pe toate si sper de maine sa intru in normal cu prezenta![]()
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
anamari spune:
ok, l-am facut public - albumul de la ziua Liei....daca apasati pe link-ul de la semnatura sigur vedeti poze....
LA MULTI ANI ELENA!
LA MULTI ANI IRINA
Crismir
la noi e un frig...ma gandesc cu groaza ca maine trebuie sa iau transportul in comun pana la serviciu...cred ca la anul ma mut si eu in Florida...sau macar pe undeva prin Carolina ....
Naty
tare faza cu liftul....
danyce spune:
Merci, fetelor, pt aprecierile adresate domnisoarei mele dragalase si pt urarile de sanatate adresate mamei.
Pufy,da, ia tratament si se duce la control 1 data pe luna.Eu acum vreau sa-i comand zilele astea un aparat de masurat glicemia de la Ascenzia Breeze si niste pachete de strips sa-si poata urmari si sg evolutia glicemiei, chiar in fiecare zi.Mai vreau sa inspectez zilele astea piata sa vad ce produse speciale pt diabetici gasesc si sa-i trimit (dulciuri, indulcitori, alte produse speciale adresate diabeticilor).M-e ciuda ca nu am reusit s-o fac cand era inca aici, dar eu ii plimbam peste tot si abia pe fuga mai reuseam sa intram in unele magazine.Plus ca mama era mai interesata de cadourile de dus la colege decat de propria persoana
.
Mirela, tare scump e Robert si pozele cu Elmos sunt faine.Cred si eu ca a fost o party reusita.Tortul e super si sa stii ca l-am ochit eu mai repede, nu a trebuit sa intru aici
.
Fetelor, o zi buna va doresc.Sper sa reusesc sa intru diseara.Pupici,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
salut! cu buna dimineatza de la Bistrita!!!
bozo, wauuuu paduchi??? Vai de mine...citind ce ai scris m-am dus cu gandul la copilaria mea ca am patit si eu o data sa am paduchi
de pe la tara, taman inainte sa mergem in tabara la mare
Pai nu-ti ramane decat sa cauti copilul in cap de oua si sa speram ca nu a luat nici un paduche
Cat despre dragostea asta mare haha sunt atat de mortali!Si al meu are o fatuca in gasca Ana lugojana, toata ziua acasa imi canta "Ana lugojana tai cuminte si papa!" o fatuca blonda cu carliontzi
, dar inca nu am vazut sa-l pupe sau ceva asemenator...
danyce, Mirela, anamaria, am vazut pozicile cu puii vostri, si ii pup pe rand pe fiecare! Musai sa-mi fac timp sa mai vizualizez cateva poze ca tare frumusei si dragalasi sunt toti din gasca noastra!![]()
anamaria, tu faci ca mine cu albumele, ba le faci private, ba te sucesti
, pupici nazdravanilor tai!!!
naty, deci asa, te ia gura pe dinainte dupa care se ia Ioana de vecinii tai![]()
pufy, asa zic si eu ca Nicolas e un Alesio mai mic
sunt atat de dragalasi amandoi!!!Cum te descurci? Ti se pare greu sau greul ala de care ma speriat pe mine toata lumea este de fapt o nimica toata pe langa momentele in care ii vezi pe amandoi cum dorm linistiti si fericiti....
avem si poze noi cu Stefan mandru ca are "caca" in cap, adica casca
plus inca cateva poze de la joaca, cam singurele momente in care reusesc sa-l prind in poze...ca in rest nu sta si astfel pozez pereti si decoruri
pozele le puteti vizualiza de aici
toate cele bune si sa auzim de bine!!!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
ana_a spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR PE CARE NU I-AM NOTAT ZILELE ASTEA!!!CU MULTI PUPICI SI GANDURI BUNE DE LA NOI!!!
ROBERT!
PAULA DIANA!
LIA
ALMA!
ELENA!
IRINA
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
mina spune:
Saluti fetele!
Hop si eu mai dau pe aici sa nu ma dati disparuta de tot. Am avut o perioada super aglomerata (si mai urmeaza). Din urma nu am reusit sa cetesc si nici nu cred sa reusesc prea curand...doar daca nu s-o inventa ziua de 48 ore...
Despre noi numa de bine, io atata mi-am neglijat raceala ca s-a suparat si s-a transformat in bronsita (acu iau antibiotice) si ca sa nu le fac pe rand ci toate odata am mai executat si o urticarie fara cauze clare. Acu tin regim super dietetic si poftesc la cafeaua altora.
Ca de la fara cofeina devine si fara tensiune, adica cu ea mica, adica dureri de cap. Sambata imi mai fac si analizele de sange sa vad in ce hal sunt....Nu-ti trebe diploma sa stii ca-s doar obosita si terminata, dar daca tot m-am apucat fac si analizele....In rest cu capu stau bine ![]()
Despre vizigot ce sa va zic..s-a acomodat la gradi, acum e un fel de ober shef pe acolo, face ordine, imparte hartii, anunta copiii cand vine cineva sa ii ia acasa....d'astea. Se pare ca am depasit cu succes si perioada de acomodare cu virusii guturaiului comun, si asta fara antibiotice, ura, ura. De vorbit isi da tot mai tare drumu la gurita, din punctul asta de vedere datul la gradinita a fost o miscare extrem de utila.
Cam atata despre noi, sper zilele stea sa mai citesc din urma, va pup ca imi fuse tare dor de voi.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Naty spune:
Neata!
Am vazut pozici cu drgalasul Robert, baietel de Crismir si cu familia mare si fericita a lui Anamari. Lia e tare frumusica si Liam mi se pare ca seamana foarte bine cu ea.
Fetele, eu marti seara ma duc la o petrecere de Halloween la niste clienti si trebuie sa ma costumez. Vreo idee?
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI