The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 11
mina spune:
Naty,
te imbraci in rosu si esti scufita rosie (un cos de nuiele cu un cozonac si o sticla de vin completeaza deghizarea) sau in negru cu o masca si esti zorro. Astea ar fi variantele cu costuri minime. ![]()
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
bozo spune:
Cristia, Ana, nu avem inca uratii si scarbosii ... bleah. Mi-e o groaza de paduchi de nu va pot povesti.
Acum sunt convinsa ca fetita iubareatza a avut, pentru ca azi a aparut la gradi cu cositele blonde taiate. De dor.. ca nu il mai vazuse de 2 zile pe Tudor.. era sa il stranga de gat.. ca e un pic mai mare decat el.. si a venit pe la spate. Doamne ce il mai pupa, si daca nu vrea sa o lase, il roaaaaaaagaaaaa sa o lase, ii arata cu degetul guritza, am lesinat azi de ras
.
Fi-miu la luat pe 2 in brate. Numa ca il zice numai in germana.
- CAti ani ai tu, mama?
- Zwei.
Imi aduce pantofii si zice: zwei.
Ma ia de mana si il ia si pe tasu si zice: zwei.
Ba acum vad ca il recunoaste si scris si imediat imi spune ca acolo e zwei.
Imi cere suzu zwei (adica a doua suzeta) si apa zwei (ca doarme cu 2 biburi langa el... pe care oricum le mai umplu o data in timpul noptii).
Azi l-am dat cu fixativ, ca am auzit ca paduchilor nu le place. Sper sa nu faca, ca daca face el sigur iau si eu.
Mina, bravo pentru vizi, baiat mare
. Sanatate!
Anamari, Crismir f frumoase poze! Si torturile, wow!
Ana, Stefan construieste casutele alea sau tu? Tudor sta si se uita la mine cum le construiesc, mai mult vrea sa darame. Ii place insa sa il cheme pe tasu sa ii arate "ce a facut el" ca sa ii zica wooooooow
.
Pupici
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
ana_a spune:
Naty, distractie maxima la petrecere!Sa ne spui cum te-ai costumat pana la urma![]()
bozo, ooo nici vorba sa construiasca Stefan, adica face si el turnuri sau ne ajuta incurcandu-ne
pe mine si pe tati.
Casuta, ultima constructie a avut mareee succes pentru ca la tati ia venit ideea sa-i puna cos de gunoi pe o latura si am ras de el in seara cu pricina ca tot isi cauta cate ceva "ziceam ca asta e gunoi"
si le tot punea si lua din "gunoi" ba transportate cu camionul si remorcate cu bena ba carate pur si simplu de gunoier
, printre gunoaie si-a ales 2 sosete pe care o buna bucata de vreme nu le-am putut lua din "gunoi" ca facea scandal domnul gunoier sa-i las gunoaiele in pace
Pana am ridicat eu peretii casutei el a tot indesat piese de puzzle din cel cu litere, si la sfarsit cand am terminat acoperisul a inceput sa urle ca nu mai are pe unde sa indese piesele...a fost musai la comanda sa largim hornul
sa-i lasam loc de umplut casa prin acoperis.
Toata distractia cu construitul o avem noi adultii ca dupa cate am vazut ne place si ne-am juca toata dupamasa
si Stefan pe langa noi cu"stai ca aici pun eu " E super simpatic cum foloseste acest "stai ca" aproape la orice propozitie, "stai ca vin acuma", "stai ca beau un pic de ceai" ![]()
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
mina spune:
La multi ani pentru Monica, mami de Razvan si Robert! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, fericire si sanatate alaturi de cei dragi. 
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
anamari spune:
ana
de cand cu postarile despre articole cu poze aparute in ziara fara acordul celui care a postat am ajuns si eu ca in proverb-suflu si-n iaurt. da' am descoperit ca daca tin toate pozele pe privat e greu sa le trimit prin e-mail la toti doritorii...
naty
eu zic ca Liam incepe sa semene mai mult cu tati-i s-a deschis parul la culoare, are burtica, e solid...dar are ochii mei...
mina
ufff, oboseala asta, bola grea si cronica...
eu fara cofeina nu pot....
bozo
si eu sper sa nu ia. au fost o data la scoala la alex si ne-am spalat toti cu sampon special ,preventiv...
pufymic spune:

La multi ani Frosa!!!!!

Laura sper sa scapati si sa nu vina si la voi paduchii!Oricum nasoala faza....beax!
Mina bine ai revenit!
Raluca in ce te vei costuma?Te-ai decis?
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
lorena_andreianu spune:
Of, cred ca am o saptamana de cand n-am mai intrat pe net...
LA MULTI ANI tuturor piticilor serbati saptamana asta cat si mamicilor!
Nici n-am apucat sa citesc din urma... da' recuperez eu!
Vesti despre noi ar fi ca fiu-meu a facut otita sapt trecuta si e inca pe antibiotic... Deci "adaptarea" anticorpilor la noi mai dureaza...
Nu mai plange cand il ducem la gradi. Decat cand il duc eu mai face mutre. Cand il duce tati se uita decat urat. ![]()
Eu cu scoala... sunt plecata mai toata ziua de acasa. Deja incep cu partiale, deci mai e un pic si trece primul semestru
Vrabia malai viseaza...
In rest nimic altceva.
Va pup pe toate si pe toti si LA MULTI ANI inca o data tuturor sarbatoritilor si sper sa va mai scriu curand.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
CRISMIR spune:
DANIELA
...deci vazui inainte minunatia mea,hm?!![]()
![]()
NATY,ANAMARIA,ANA,LAURA
si multam de complimente!
Am vazut si eu poze cu Stefanel si Lia(plus ceilalti fratiori
)...frumosi foc copii avem si ce-au mai crescut ei,wauuuuuu
NATY deci cum te-ai imbracat?...eu i-am luat lui Robert pt marti cand va fi Halloween un costum de girafa
...mi-o tot arata zilnic si imi zice "mama iaia"...asa defineste el toate animalele gen cai,magari,capre
...eu ii explic ca doar marti mergem in parc la party cu el...
ANAMARIA la noi acum e superb afara..s-a racorit un picut,dar e numai bine...nu te sfatuiesc sa te muti aici,e foarte foarte cald vara...pana si acum in octombrie au fost saptamana trecuta 92F,iti dai seama?!
...eu urasc caldura asta,dar asta e...mai bine e in Carolina sau Atlanta,parerea mea.
LORENA
si sanatate puiutului drag,offf,cred ca a avut ceva dureri,nasol tare![]()
LA MULTI ANI FROSA!
si multe 

Hai ca m-am lungit fetelor...va
pe toate si va doresc un weekend placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
elyanne spune:
Multumim mult de tot pt. urari!
Noi suntem bine... n-am mai pus poze cu mandra de mult... nici nu prea i-am mai facut
... Am sarbatorit in cadru restrans... daca trebe sa stau cuminte-n pat... Dar tot s-au adunat vreo 20 de persoane... si s-a umplut casa...
Nici macar acum n-am ajuns sa-i iau cadou
Parinti denaturati... Nu prea am avut cand sa mergem sa bantuim dupa cadou... si suntem si in lipsa de idei... pt. ca majoritatea ni le-au "furat"
Meme vorbeste pe zi ce trece mai mult... dar e greu pana pricepem ce vrea... unele cuvintele le zice f. bine... altele sunt stalcite rau de tot... Dar ne intalegem pana la urma... Ma ia de mana si imi arata.
Am fost la revizia de 2 ani... si grasa mea are 10 kile... Asa ca suntem in capu' listei la slabanogi. (tac'su avea 15 kile cand l-a dat la scoala... cred ca si io eram tot pe acolo... n-am fisa acasa, e la medicul de familie... ce ma mai mir... are si ea sanse sa ajunga la 15 kile in cls. I) Dar este bine, sanatoasa ... si asta e cel mai important.
Eliana (18 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Mada spune:
salut, mai ce linistite e pe aici...
noi avem musafiri, a venit sora mea cu copiii in vacanta asa ca suntem mai mereu ocupati.
Ilinca mai nou face figuri la somnul de seara, adoarme fff greu, cateodata ii ia si o ora jumate sa adoarma.
iar eu imi fac o mie si unul de nervi...
aseara a fost lovita de masina, catelusa noastra Alma, noroc ca nu tare are cateva zgarieturi la picioarele din spate, off si acum tremur cand ma gandesc.
Monica LA multi ani cu intarziere!
Cybip, LA multi ani Yasmeen-ei sa fie sanataosa si cuminte!
va pup si cam astea-s vestile.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca