The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Mada, imi pare rau pt Alma, insanatosire grabnica. Si Matei adoarme in ultima vreme f greu seara de-mi vine sa ma urc pe pereti de nervi.

De miercuri incepem programul lung la gradi, sa ne tineti pumnii. Azi a luat masa de pranz acolo si a uimit cu pofta lui de mancare. Sper sa il tina tot asa. Ce ma cam deranjeaza e ca desertul este (uneori) pe baza de ciocolata. Azi era croissant cu ciocolata. Pai asta-i trebuie lu energizer al meu? In fine, om vedea, nu voi putea schimba eu meniul gradinitei. Macar sa se acomodeze el ok si asta sa ramana singura problema.

Va las, ma duc sa imi iau un ceai (de plante) si ma pun pe treaba.

Pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mada, Alma e bine? Am avut si eu 16 ani catel si stiu ce simti cand e bolnav....

Mina, bafta cu programul lung la gradi.

La mine la birou e nebunie, azi am lansat un serviciu nou, pt care muncesc de cateva luni, sper sa ma mai linistesc un pic acum...Daca aveti chef sa vedeti cateva ( putine) pozici cu Ilinca, facute in WE la o petrecere de bebei...in albumul Toamna 2006 din semnatura le gasiti...

Va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Mina, Crismir, Pufy, Mada,
multumesc mult pentru urari

.. da a fost ziua mea, m-am simtit extraordinar .. a trecut .. acum astept anul viitor sa mai sarbatoresc un an .... pana atunci , copii, servici, concedii alea alea.

Nu prea am timp sa intru sa si scriu, mai mult citesc deci sa stiti ca sunt cu ochii pe voi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Yasmeen!

Patrice cum mai e Ilinca?

Raluca nu ne zici ce costum ti-ai ales?

Noi ieri am avut un eveniment important in familie: l-am botezat pe Nicolas!
Botezul l-am facut acasa in familie...Am fost cam 20 de persoane...deci aglomeratie mare!Dar a fost bine!
Nicolas a fost un cumintel si jumatate in biserica, nu a plans deloc(e drept ca i-am dat sa pape inainte si avea si suzeta in gura...), iar Alesio la fel(cuminte foc....dar si-a scos parleala acasa)!
Avem si cateva poze www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3423" target="_blank">AICI!

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Frosa, cu mii de scuze pt intarziere, iti uram si noi din tot sufletul "La multi ani!"
Mada, imi pare rau pt catelusa.Insanatosire grabnica ii doresc!
Mina, ii uram acomodare usoara vizigotului la programul prelungit la gradi!
Pufy, pupam fratiorii scumpi si de data aceasta in mod special pe micutul crestin, Nicolas.
Noi suntem relativ bine, adica in general bine, insa Alma e bolnavioara.E racita si are febra incepand de ieri.Azi a stat soacra cu ea acasa (am sunat-o si a venit special de aseara la noi) si ramane si peste noapte in caz ca trebuie sa stea Alma si maine acasa.Si eu sunt super busy la servici, mai ales ca-mi cresc atributiile pe zi ce trece, dar tot la Alma ma gandesc non-stop (azi am sunat de vreo 10 ori) si din cauza asta imi vine sa-i strang de gat pe colegii care fac tampenii pe care tot eu trebuie sa le dreg.Sper sa fie mai bine d-ra maine si eu sa ma mai linistesc cu ocazia asta.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! sanatosi Frosa sa te bucuri toate viata ta de ai tai copii si sa fiti fericiti!

La Multi Ani! Alexia Stephanie, Yasmeen si Alexia Stefania!!! multa sanatate, bucurie si o copilarie frumoasa!

Patrice Ilincuta e foarte frumoasa si seamana cu tine sa nu fie de deochi.

Mada sper sa fie bine catelusa, si La Multi Ani! de Sf, Dumitru sotului tau (si alui meu si bunicutului meu drag )

Pufy sa-ti traiasca copiii, e foarte frumusel si cumintel Nicolas!

Alma draga sa te faci repede bine, sa fii iarasi sanatoasa

Mina ma gandesc si eu la voi, o sa fie bine! :)

Fetelor... cine mai sta acasa cu primul copil? Stiu ca Pufy sta ca e in concediu ce maternitate... dar din mamicile de "1 bebe"? Eu inca stau :)

si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA si eu stau inca acasa...daca nu gasesc ceva ca lumea nici nu ma duc pana la anul la munca...eu sper insa sa gesesc ceva...plus ca as vrea sa-l dau pe Robert la gradii,dar ...parca nu...mama nebuna si posesiva

IOANA puiul drag ,ce scump e...si seamana cu Alesio....frumosi copii ai,sa va traiasca

DANIELA, Almei si sanatate multa...sa auzim de bine!

Va pe toate si pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani Frosa

la multi ani Alexiilor si Yasmeen

andreea si crismir

poate sa va gasiti ceva part time?

eu as fi vrut ceva numai part time-dar n-am gasit pe potriva. majoritatea ofertelor erau pentru amiza/seara si sotul lucreaza in tura a doua asa ca nu se potrivea...

cat despre gradinite-la cat de scumpe sunt pe aici- daca nu gasesti ceva bine platit vorba ceea -dai pe pere ce iei pe mere...asa ca mai bine acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!
LA MULTI ANI sarbatoritelor de zilele trecute
LA MULTI ANI FROSA!!!!sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa

LA MULTI ANI ALEXIA STEFANIA!

PUFY- micului crestin sa fie sanatos, sa creasca mare si voinic si silui Alesio..fratior mare si grijuliu.

Patrice- e frumoasarau Ilincutza..ma topesc ochishorii ei

Danyce-sanatate multa Almei si servici usor tie

Mina- tinem pumnii pt acomodare usoara cu programul lung la gradi.

Mada-sper ca e bine catzelusha ta.

Noi suntem bine..vobaretze, smechere si cu accese de personalitate. Duminicane-am intalnit cu Naty si Nani...Nani e o scumpica..tetitza maieee fara pamp si indragostita de bebi ei...

Va pupic..sa aveti o zi minunata!

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

"LA MULTI ANI!" ALEXIA STEFANIA
Am mai trecut si eu un pic pe aici sa va mai povestesc de Alex care de vreo saptamana se lupta cu o enterocolita.Noroc ca aproape a dovedit-o( Alex pe ea)Si ea care de obicei nu manca de loc orez, acum a devenit mancarea ei preferata.Toata ziua mananca orez(cu mar copt, cu banana , cu morcov fiert).Si babana manca una la 3 zile, acum numai banana cere.
Si peste toate astea a mai si cazut in parc. Era cu tati, impingea la carut, s-a impiedicat, a cazut si a facut o julitura de toata frumusetea drept in frunte. Vreo 2 zile a avut si cucui
Sa va spun si de bine.A inceput si ea sa vorbeasca mai bine, multe cuvinte le spune corect, altele mai stalcit, altele numai prima silaba.Mor de ras cand se trezeste dimineata zice repede multe cuvinte de le stie ea mai bine s-au le-a invatat cu o zi inainte.De exemplu:"leu-fanti-maa-pisica-ham-mana-calcai-tai(tataie)-maca(mama Cami)-maia-Adu(Radu)apaca(a plecat)-Bobo(Bogdan)"...etc. Fanti e elefantul si maa e maimuta.Eu ma laud cu asta, cred ca ai vostri vorbesc in propozitii deja Si toata ziua ar vorbi la telefon
Imi spune ce sa-i cant sau ce sa nu-i cant.Ii spun eu "iti canta mami cu...vulpea" si ea "nu-nu-nu-nu cu futule(fluture)"sau cu "pitica"-ii spuneam eu poezia cu "un pitic atat de mic" si ea ia si a-ul dupa pitic .
Si e o mare dansatoare, dar numai cu partener.Cum aude ceva muzica da fuga si ea primul ursulet de-i iese in cale si danseaza cu el.
Si e prietena cu toata lumea numai cu bona aia de sta o data pe saptamana cu ea nu o suporta.Cum o vede cum incepe si plange. Stie ca plec eu.Mai nou ca sa fie despartirea mai usoara o las la desene si nu mai zice nimic dupa ce plec eu.S-a cam invatat cu desenele astea.Cum se trezeste da fuga la calculator.Si vrea ori cu "fanti" ori cu pisica, ori cu "mocica"(mos Craciun).La Tom si Jeri n-o mai las ca are faze la care plange, asa ca i-am scos din program .Ii mai plac desenele dupa minimax cu niste trenulete, parca sunt pe la 9.30 dimineata.
Hai ca m-am intins la vorba.Incerc sa mai gasesc timp sa mai citesc si eu din urma ce ati mai facut si voi.
si pe voi si pe puiutii vostri.

Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)

Mergi la inceput