The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 28
pufymic spune:
Anamari
, multumesc de intrebare. Ma descurc f bine cu gongolinii....si sunt mai mult singura cu ei....ca sotul e mai mult plecat prin delegatii....
Acum ma uit la pozele voastre.Sunteti scumpi tare!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
belle_vue spune:
Pufymic, ce pui frumosi ai -- si ce mamica frumusica au!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
anielas spune:
LA MULTI ANI DAVINA!!!!
AMELIA-felicitari pui mic si scump pentru progrese
. Se pare ca nu ai mai avut rabdare..si a venit "poshul"
mai devreme pentru mami si tati.
Ioana-nu are sens sa-ti spun ca m-am topit toapa uitandu-ma la gongolinii tai cei dragi
...e uimitor cat de mult seamana Nicolas cu Alesio mic..iar tu arati minunat
. Felicitari lui Alesio pentru progrese..nici nu ma indoiam de ele...auzi...cum procedati voi pentru a renuntza la bibi?
Eu iar sunt fara Inush din lipsa de bona de Bucuresti
..asa ca sunt terminata de dor..vorbesc de cateva ori pe zi la telefon cu ea..si parca de fiecare data mi se pare mai mare. A invatat si ea poezioare...dar nu le stie chiar in intregime..si la fel..fara translator nu se intelege mare lucru
..se pare ca efascinatatot mai mult de povesti...ceea ce ma bucura nespus de mult.
Fetelor..azi vreau sa plec in "cautarea" mosului- mai ales ca ales ca aseara Ina mi-a tipat feicita ca atunci cand vine acasa vine "poshul"...Ce idei de cadou aveti voi pentru mos Nicolae si mos Craciun? Ca sunt in pana mare.
Sa aveti o zi minunata
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

danyce spune:
La multi ani, Davina!Sa ai parte numai de fericire alaturi de cei mai dragi tie!
Anamari, merci mult!Sa stii ca si eu am cautat pe net si exact ca tine am vazut, ca greutatea Almei e normala, data fiind greutatea ei la nastere, plus ca asa mi-a spus si sora-mea.Cat despre inaltime, cam asa e normal in Franta sau alte tari, insa in Nl copiii ar trebui cica sa fie mai inalti, sa aiba cel putin 92cm la 2 ani.E drept ca aici si vezi des femei de 1.80cm.Oricum, eu ma gandesc ca are tp Alma sa creasca.
Aniela, la noi s-a intalnit mosul (Nicolae) cu mami in Franta
si i-a luat un paltonas rosu super dragut, o bluzita si ceva bodyuri, plus un set creativ cu diverse figurine de carton cu gaurele si snururi pt a le "coase" Alma.Mosul o sa mai aduca o olita muzicala, de aia inalta ca un mini WC, desi....acum Alma vad ca se cere la WC-ul mare, dar acolo trebuie sa stam cocosati sa o tinem ca nu vrea deloc colacelul ei.Cat despre Mos Craciun, aici nu exista acest obicei, dar eu tot o sa ma ocup de venirea lui la Alma
.Inca nu stiu insa ce o sa-i aduca.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mina spune:
La multi ani, Davina! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
nature spune:
Va pup fetelor, am intrat doar sa va spun ca bunica mea a murit miercuri seara si ca ieri am avut inmormantarea.Nu am cuvinte pt a spune ce simt.S-a chinuit mult si sunt linistita ca acum ei ii este mai bine, dar nu mai sunt intreaga.Facea parte din mine si acum acea parte nu mai exista.Si ma sperie ca nu va mai fi langa mine niciodata.
Andreea_si_Doru spune:
Draga Patrice iti doresc putere sa treci peste acest pas mare, sincere condoleante si roaga-te pentru sufletul ei. Sa dea Dumnezeu sa se odihneasca in pace! 
Davina tie La Multi Ani! sanatosi si plini de lumina! 
Pufy sa-ti traiasca puii, ca-s minunati!
si sanatate!
ana_a spune:
Salut! cu buna seara la toata lumea!!
nature, sincere condoleante!!Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe bunica voastra iar pe tine sa te ajute sa depasesti cu bine acest moment!
Davina, La multi ani si multa sanatate!!!
Pufy pupici multi flacailor!!!
Noi suntem bine, Stefan e tot asa
uneori e atat de cuminte de nu-mi pot lua ochii de pe el si alteori e atat de capos si obraznic as putea spune(a se intelege ca face in ciuda!!) in oricare din ipostaze il iubesc de nu mai pot![]()
![]()
De o saptamana ni sa stricat tenita
asa ca seara pe la 8 bea o cana de lapte cu painica cu unt si dulceata si inainte de culcare ne spalam si noi frumos pe dintisori, mai bem un pic de apa, i-am explicat frumos ca nici ceai si nici lapte nu e bine sa mai bem daca ne-am spalat pe dinti asa ca deocamdata...a priceput, si uite asa ne trezim dimineatza si facem pipi la olita, pampersul dupa cum vad eu are un singur pipi
ala de pe la 2-3 noaptea...curios ca uneori se trezeste prin somn si zice "vine pishu!!" apoi se invarte prin patutz si vorbeste de unul singur"am pampers!!" banuiesc ca dupa ce este convins ca are pampers face pishu si se culca la loc
Sa intamplat sa coopereze si sa vrea la olita noaptea pe la 2-3, o data chiar a refuzat sa faca in pampers si a fost musai sa-l pun pe oala...sincer, sunt pregatita sa-l pun la olita daca se trezeste si imi spune dar nu as vrea inca sa fortez nota, adica sa-l scol eu din pat si sa-l pun pe oala...mai rumeg ideea
.Sunt si nopti in care doarme bustean si are pampersul plin.
Cere toata ziua "MANCARE!!!" mami vreau mancare!, si cotrobaieste prin frigider...de uneori am impresia ca nu mai reusesc sa-l satur....mananca singurel si nu ma mai lasa sa-l ajut, dar se si straduieste sa nu se murdareasca!!!Toate astea sunt mari progrese la noi...pentru ca eu una ma vedeam cu lingurita lui in mana pana il duc la scoala!
Si tot un progres, a inceput sa construiasca singur diverse obiecte cu forma!!Adica, face avioane
rosii cu aripi albe sau verzi cu aripi galbene, face roboti tare simpatici, cu picioare scurte, burta mare, maini lungiii si capul il face cladind cam 10 caramizi din cele mai mici una peste alta
sunt tare haiosi roboteii lui dar imi place ca a inceput sa prinda indemanare.A facut si un tren singur si isi mai face si parcari pentru masini
In ultima vreme cam astea sunt jucariile preferate, motiv pentru care in fiecare zi imi propun sa fac curat in cosul de jucarii, sa pun deoparte macar jumatate din cate are ca multe din ele raman neatinse.
Apropo de jucarii, Lilia, tu spuneai ca ii dai pe rand jucariile Ameliei, cum faci asta?Adica le ti undeva mai sus?si primeste numai cateva?Am si eu am in cap asa ceva...dar inca nu am gasit locul si metoda potrivita, ca sa nu-i de-a prin cap sa mi se catere pe dulap sau cine stie unde....
o seara placuta la toata lumea!!
Ma duc sa fac galagie prin camera sa trezesc copilul care doarme de la ora 14.30
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
anielas spune:
Neatza!
Patrice -sincere condoleantze
..inteleg perfect prin ce treci..Dumnezeu o sa-ti da putere sa-ti gasesti echilibrul..eu gandesc ca bunicutza mea este acolo sus printre ingeri si ne vegheaza si ne indruma pasii 
Ana-m-ai topit cu performantzele lui Stefan..BRAVOOO
...mai ales cu faza cu tetina stricata si bautul din canutza...
Va pupic dulce
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat