The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Patricia, condoleante pentru pierderea bunicii. E greu, dar gandeste-te ca ea de fapt este tot langa tine, doar ca nu o vezi, dar cu siguranta te pazeste si te ajuta de acolo de unde e.

Ioana, ai niste baieti tare frumosi. Iar tu esti o mamica de nota 10.

Multumim de felicitari. Insa de atunci Amelia nu a mai vrut sa mai paseasca singura. Incepe sa planga si se pune in fundulet. Nici nu am insistat, poate asa in joaca o sa mai faca ea exercitii.

Super, Ana ca ati scapat de bibe. Noi inca nici de suzeta nu putem scapa, uf. Dar ma linistesc si eu gandindu-ma ca ea a inceput mult mai tarziu sa bea din cana, sa stea la masuta ei, asa ca o sa scape si de bibe si suzi mai tarziu.
Daca tot vorbiti de performante, hai sa ma laud si eu. Amelia stie toate culorile( pe care i le-am spus eu evident), stie tot alfabetul( in afara de Q, W, Y, ca nu i le-am spus) dar mai incurca K cu X, F cu E.
Stie si ea cateva poezioare. Stie si unele fraze din cantecelele de la "cutiuta muzicala" Acuma la noi in casa e la putere" Mos Catziun cu pete dabe" pe care vrea sa il asculte toata ziua.
V-am mai spus ca faca la oala si ziua si noaptea. I-am luat si colacel, si mai face si acolo, dar in general o pun pe oala, ca pot sa respir cateva minute cat sta ea acolo.
Il asteapta cu nerabdare si stie ca va veni" daca Ami este cuminte"
Eu i-am comandat de la Quelle doua seturi de acolo. Unul este trusou pentru bebe cu biberon, suzeta, oala si alte alea, si celalalt este un bebe cu patut, scaun de masa si o geanta de dus pe bebe. Sper sa le primim pana de sarbatori.Aa, si inca un bb in marime naturala tot de acolo. O sa ii mai iau niste carti ca ii plac tare mult. Sunt multe cadouri,dar o parte o sa fie din partea bunicilor. Ei m-au delegat sa aleg ce cred ca i-ar place, ca o stiu mai bine. Jucariile si le-a ales ea din catalog. In fiecare zi deschidea cartea la ele si imi arata acolo.

Ana, m-ai intrebat de jucarii. Nu sunt mai sus decat ar ajunge ea, dar cum ea inca nu merge, de multe ori imi zice mie sa ii aduc ce vrea( ca dureaza mai mult ca sa mearga in fundulet sa si le ia, si nici nu le poate duce asa pe toate). Si asa merge negocierea la noi. Nu stiu ce va fi cand va merge si isi va lua singura. Sper ca pana atunci sa prinda obisnuinta ca trebuie puse la loc de unde le-a luat.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Patricia sincere condoleante pentru bunica ta!Si tie putere multa si alinare .....

Multumim de complimente....toti copilasii sunt minunati!

Mai avem cateva poze noi cu mormolocul mic si cu gongolinul mare daca aveti chef de vizionat, www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">AICI

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Nature, sincere condoleante!!

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

anielas, Lilia, hihi...io m-am laudat dar nu stiu insa cat ne tzine.De exemplu aseara a plans un pic cu jale dupa "canitza alba!!" din care vrea titu si aia alba e chiar sticla cu pricina...l-am pacalit eu cum am putut...dar mi-a fost si mila de el ca asa cu jale cerea canita aia...sa vedem azi cum va fi.Tare imi este frica sa nu cedez eu la miorlaitul asta cu jale a lui...Cum o fi om vedea...mi sa pus mie pata pe sticlele astea de plastic cu tetine ca m-am saturat sa tot spal la ele si sa inlocuiesc tetinele, nu-l tin mai mult de 2 luni o tetina pentru ca le jumuleste si le rontaie intre dinti...

Lilia, felicitari pentru asa performante de fata cuminte si desteapta foc! cat despre mersul singurica lasa-i timp!Eu imi amintesc perfect, parca ar fi fost ieri, avea Stefan cam un an si 1-2 luni cand a inceput sa mearga singurel si la primii pasi tremura din tot corpul...avea o frica teribila!Iti dai seama ca ea e si mai maricica si constientizeaza altfel pericolul!Tot va merge ea cand va fi pregatita!

Ioana acu fug sa arunc un ochi la pozicile tale!

pupici la toata lumea!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Ana,

cand povestesti despre Stefan parca povestesti despre Liam am meu...mereu rontaie cate ceva....ii mai prepar Liei snacks in speranta ca va manca-fructe, biscuiti sarati cu branza samd- si le las pe masuta ei in speranta ca in joca cand trece pe langa le vede si mai rontaie si ea ceva. De unde, tot pe Liam il gasesc lipit de masa rontaind la ele..

altfel Lia a iceput sa mormaie cate ceva cat de cat inteligibil...cine stie poate chiar incepe sa vorbeaca. Cu olita, i-am luat una noua , rosie ,frumoasa, creme de la creme a olitelor americane si degeaba - sigur ii place, cand o vduc la olita e incantata- o striga"potty" da cred ca n-o vrea sa o murdareasca sau ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor, va multumesc tuturor pentru gandurile bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Printesa mea cea mica are 13,5 kg, s-a mai ingrasat 1 kg.... Danyce ce-ar zice oare dr de pe acolo de ea? Tot obeza?
Mie mi se pare super, are pulpite care se vad asa frumos in dres... si bucalati si fundulet ...... parca nu-mi vine sa cred ca-i a mea, pt ca printesa de sora-sa a fost si este in continuare slaba (are 18 kg la 6 ani jum! , manechin o fac! )... Da's frumoase amandoua! Deh, cioara...

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Am uitat! Nature, condoleante! Si eu am fost ravasita la moartea bunicii mele, iar dupa 9 zile am nascut-o pe fetita mea cea mare..... Sa ne aducem aminte de ele cu drag.... Si n-a disparut nici-o parte din tine, pt ca o vei purta mereu in suflet.....

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Lilia ma bucur foarte tare pentru voi. Sa dea Domnul sa fi trecut toate greutatile voastre!

Anamari pe ce grafice te uiti? Vreau si eu!

Ioana ti-am vazut puiutii cei scumpi si foarte asemanatori.
Felicitari pentru progresele lui Alesio. E printre fruntasii grupei!
Sa-mi zici si mie daca reusiti sa scapati de biberon ca si noi ne chinuim cu asta, deocamdata in zadar.

Vreau si eu idei de cadouri de Mos!
Eu sunt in pana de idei totala.
Ce sa iei unei fetite interesata exclusiv de bebi/papusi si instrumentele necesare acestora?
Am jurat ca nu mai cumpar nici un bebe, avem deja peste 20 de "copii". Avem si 3 biberoane de bebi, olite, farfurii, scutece, pampersi.
Asa ca ce sa mai aduca Mosii?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Patrice acum am citit, condoleante! Nici nu stiu ce sa spun ...

Fetele, vad ca vorbiti de performante.
Ioana mea canta toata ziua "mociun pete dabe sosit nameti nani cadou" (v-ati prins cred ca mociun este Mos Craciun!). Mia stie "ghita a potita", "anelu hai la joc" (alunelu) si fredoneaza multe alte melodii.
Zice "oceanu pashific peshte mic,coada scia dumneata", "avuion cu moto nani zbo" (avion cu motor ia-o si pe nani in zbor ), "un, doi, tei baba a bodei adei mos andei" (un, doi, trei baba la bordei numara ardei pentru mos andrei) si alte asemenea.
Stie pe de rost "punguta cu doi bani".
Insa mi-e imposibil sa o invat culorile. Stie ca exista "albastu, osu, gaben". Dar daca o intreb ce culoare e un anumit obiect raspunde invariabil "vede".

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput