The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!

cristia-mercic de urari si multi pupicisi voua.

ana_a- se pot lua de manutza piticii nosti..ca si Ina tot dezbracata ar vrea sa stea....Asa tare ma bucur cand scri ca Shan devine mai cooperant..ma gandesc ca vor veni si la noi vremuri mai bune.

Mina-super experientza il asteapta pe tatic...uneori chia rma gandeam ca ar tb toate sa plecam asa ptcateva zile..sa-i lasam sa se descurce...poate asa se mai responsabilizeaza...v-am povestit cum s-a descurcat stefu acum cateva luni cand a ramas o zi acasa cu Ina: a vrut sa o duca in Plaza la joaca si a incuiat copilul in masina...cu cheile in masina...noroc ca am copil istet si a stiut sa fol telecomanda de la masina

Danyce-clar nu avem ce comenta..dr astea sunt pe alta planeta...sau au alte standarte....sau poate era singurul pliant pe care-l mai aveau in cabinet

Va pupic..o zi minunata va doresc

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Merci, fetelor pt suport. Aniela, madamele alea de la centru nu sunt doctorite, sunt doar niste asistente/consiliere.Pe aici se ajunge la pediatru doar in cazuri extreme.Alta faza cu "desteptele" astea:au crezut ca Alma ar fi avut varicela sau asa ceva doar la vederea unor "buburuze" de pe picioruse, care de fapt sunt rezultatul folosirii gelului de dus pt copii de la Palmolive.Produsul respectiv e 2 in 1, adica e si pt par si corp, in principiu, dar observ reactia asta alergica a pielii de cate ori o spala altcineva pe Alma si nu-mi urmeaza instructiunile.Eu o spal doar cu un gel special pt piele sensibila de bebei/copilasi, pe baza de tarate.
Enfin, am vorbit su sora mea, medic rezident in Cluj si a zis sa nu ma stresez ca e super OK Alma, mai ales ca a vazut-o personal acum 3 luni si de atunci nu s-a mai ingrasat.
Mina, fii linistita ca se vor descurca minunat baietii tai.Sa vezi ce fete oripilate am vazut eu si anul trecut si acum cand m-am dus in concediu fara Alma la Paris.In principiu o iau mereu cu noi, in toate deplasarile, dar de datile astea era altceva, era program incarcat si cultural, la care am fost invitata in mod special eu, fara atasamente.Ca i-am pus o pila soacrei, asta e alta mancare de peste...o chemasem initial sa stea cu Alma, dar i s-a parut asa de interesant ce urma sa vad/fac incat a fost musai sa conving organizatorii.Anul asta chiar ma tenta sa nu ma mai duc, dar cum platisem mult, inca dinainte sa lucrez...n-am vrut sa pierd banii.Nu mai spun ca aici si doar pt simplul fapt ca lucrez full-time, mama fiind, sunt vazuta de unii drept "oaie neagra" ca nu stau non-stop la dispozitia copilului.
Acum e vremea sa fugim, Alma la cresa si eu la servici.O zi buna, mamici cu pitici!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hihi, ce copii nazbatiosi. M-am amuzat teribil, ca de, cand auzi de altii e mai amuzant decat atunci cand ti-o face al tau .

Ptiu-ptiu, Amelia nu face figuri la imbracat. Noi de obicei suntem pregatiti si imediat cum incepe procesul sarim cu laudele: ce pantaloni frumosi ii dam Ameliei, ce bluza, etc. Si ei ii creste inima.

Si la stransul jucariilor, as putea sa scuip nitel. Ne-am obisnuit sa le strangem impreuna. Sau cel putin incepem amandoua, iar eu ma straduiesc sa o las pe ea cat mai mult. La noi e regula, ca daca vrei sa te joci cu altceva, intai strangi ce ai imprastiat. Bineinteles, mai sunt si exceptii. sau mi-e lene mie sa strang in momentul ala sau are ea fitze.
Dar de obicei ma tin principiala, adica daca am zis ca nu ii dau altceva daca nu a strans, nu ii dau. Si daca nu strange si ea cu mine, le lasam asa imprastiate, pana se decide.

Noi avem o mare bucurie: Astazi Amelia a facut primii 5 pasi singurica! de la mine la pat. Fara sprijin si ajutor! Inapoi ii este frica si nu face nici un pas, dar spre pat se grabea sa ajunga la el sa se sprijine. Noi demult facem exercitiul asta, dar am marit incetisor distanta ca pana acuma nu facea pasi ci se arunca cu fata la pat ca era aproape.
Mi-e si frica sa cred ca este adevarat, dar sper ca asta e un inceput.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Raportez colturile iesite de sub gingie la ambele maselute de jos -- ultimele! Fara probleme si dureri prea mari. Azi caca de vreo 3 ori, a treia oara cam moale. Il trec pe lapte de orez vreo 2 zile.
Mare victorie!
Ne ducem in oras sa ne uitam la gradina de pasari si sa cumparam felicitare pt tati ca e ziua lui pe 1 Dec. (eu sunt nascuta pe 1 Iun -- la fix 6 luni diferenta).
Va pup -- si mai ales pe piticii vostri frumosi si nazdravani!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

LiliaToma sa-ti traiasca printesa! Bravo ei! Ai fata mare acum!
Anielas e tare faza cu taticu'! Am ras de m-am prapadit; ma intreb ce ar face sotu' meu (daca ar sta cu puiu' mic) care pune pe acoperisul masinii ce are in mana si pleaca cu masina, apoi se intoarce sa le adune....(s-a intamplat cu o mapa cu acte si odata cu niste hartii si o agenda...)
Sa ne laudam si noi! Ieri ne-am "produs" la olita! Sper sa se mai repete evenimentul!
Noi daca cumva spunem ca plecam pa, ea deja e cu hainele in brate si la usa langa incaltaminte.... Si daca o imbraci prima si tu nu esti gata ne aliniaza la toti incaltamintea: mami,tati,Ana...
Iar de strans jucariile e regula: nu plecam afara fara sa facem curatenie! La fel nu ne culcam fara curatenie sau orice alt motiv mai gasesc eu ca sa stranga amandoua jucariile, ca altfel vai de picioarele mele, m-as impiedica numa' in jucariile lor....

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

felicitari pentru Amelia!!!fata curajoasa! Ce mult ma bucur!E un pas mare inainte!sa o tineti tot asa!si foarte bine ca o luati incet, e foarte important sa capete incredere in ea si apoi in curand o sa alerge! si sa auzim de bine!!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lilia !!!!!Felicitari!!!!!Sunt sigura ca asta e inceputul unei noi vieti pentru voi!Doamne ajuta sa fie una minunata!
Bravo Amalia, fetita scumpa si curajoasa!

Fetelor m-am distrat pe cinste citind de puii vostri....nu ca al meu ar fi mai breaz....!Apuc eu candva sa va mai zic si de Alesio cat e de "cuminte"....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LILIA felicitari puiuteti dragi...si eu ma bucur pt voi dragutelor...BRAVO AMELIA! tot asa papusa scumpa!

Noi vad ca am progresat cu imbractul,de 2 zile nu mai facem chiar asa crize,multumesc lui Dumnezeu,ca era groaznic!

Si nu stiu daca sa ma bucur inca dar de 3 zile Robert face caca numai la wc-u,imi zice singur"mama caca"...insa a mai avut perioade din astea asa ca nu stiu daca sa ma bucur sau nu...mai astept...apoi as vrea sa termin si cu pampersul...vad ca zice si la pipi,dar nu e foarte sigur inca...asa ca am progresat si noi un picut!!!

la toata lumea si numai bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Davina pentru maine!!!!

Eu am pus ceva poze noi cu pufuletzii mei dragi....le gasiti www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">AICI daca vreti sa le vedeti!

Hai sa va mai zic din progresele noastre....asa pe scurt si f repede: Alesio stie deja vreo 6 poezii, le supne f frumos, cu intonatie si mimica pe masura....numai ca inca le mai stalceste(cuvintele), asa ca e nevoie de translator(a se citi mama).
Nu face fitze la imbracat numai cand e de iesit afara....dar se rezolva rapid, face pisu si kk la olita(noaptea scutec!), acum ne straduim sa renuntam la bautul laptelui din biberon....cam greu, dar sper sa reusim...
Stie cateva litere si cateva cifre, stie toate culorile, stie vreo 8 povesti pe care ni le "povesteste" din cartile de povesti(chipurile le citeste), si am observat ca are ureche muzicala(canta respenctand melodia).
In rest nu mai stiu.....prostii cu duiumul si la noi, se mai tranteste si el pe jos cand se supara(dar degeaba ca nu-mi pasa), inca mai injura....dar rar...
Cam asta e despre noi....cat imi aduc acum aminte!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Lilia

Amelia...felicitari. Uff, a fost greu dar a trecut.ce ma bucur pentru voi.

Danyce

Lia mea are numai 11.5 kg, asa ca e e la 25% asa cum a fost tot timpul...Mie mi se pare slaba dar doctorul a zis ca asa e ea..Liam in schimb mi se pare supra ponderal, dar din nou asa e el...luni il duc la doctor si nu m-ar surprinde sa aiba si el 11kg la 1 an.si doar mananca aceeasi mancare...o diferenta intre ei ar fi si ca Lia a mostenit osatura mea -care e mica spre medie-iar Liam a sotului , care e mare...la fel Lia a mostenit pofta mea la mancare, iar
Liam a sotului...
BTW ma uitai pe grafice si Alma e la 50-55%, dar data fiind greutatea la nastere e exact unde trebuie sa fie.

Elyanne

felicitari pentru baieti..
Pufy-cum te decurci?
Crismir-cum a iesit curca? am vazut pozele de la festival...

PS: am poze noi.

Mergi la inceput