The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_a spune:
Salut fetelor!!!
la multi ani! tuturor sarbatoritilor si mamici si bebici din ultima vreme!!!
pufy, pupa micutul crestin!inca nu am apucat sa vad pozele dar voi arunca cu siguranta un ochi inainte sa ma apuc de lucru![]()
danyce, multa sanatate Almei sa treaca repede raceala!!
[b]susulina, bine ca Alexuta e mai bine, si ca a acceptat orezul!multa sanatate si voua!Si la cat mai multe propozitii si cuvinte noi!!!
e tare dragalasa!
[b]mada sanatate catelusei si sa se faca repede bine!
noi suntem bine, cu toate, mai putin cu mofturi si rasfaturi....aici nu mai stiu incotr-o sa o iau.
Ieri Stefan ma terminat....cu mancarea, cu jucariile, mereu cere ceea ce nu are, cotrobaieste in frigider si vrea de exemplu iaurt simplu(albastru), daca il desfac urla ca vrea rosu, dupa care vrea crenvusti, apoi cereale goale, sau cu lapte apoi salam, apoi ceiuc...si uite asa imi vine sa-i dau una peste fund sa inceteze...dar am uitat sa va spun ca daca incerc sa-i pun in fata mancare calumea imi reteaza scurt "papica asta a ta nu-i buna!!!pireutul e la chesa!si supica!!"
cu jucariile...se inerveaza daca nu sta bine scara pe masina de pompieri, nu sta bine in sensul ca nu sta cum vrea el...ca nu-i stau caramizile una peste alta incepand cu cea mai mica jos si urmand cu alea mari sus...si vrea masinile de afara in casa, si apoi urla ca sunt murdare si vai.....ce sa-i fac???ai vostri fac asa?cum ii potoliti??? Eu am impresia ca asta e deja rasfatz si poate o palmuta peste fundic ar fi bine venita dar nu pot sa-l lovesc, l-am ameninta ieri ca-l bat si a ras de mine....habar nu are ce inseamna ca-l bat....
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
elyanne spune:
Andreea si eu stau acasa... si o sa mai stau... Uneori am impresia ca ma tampesc... Dar macar lucrez inconinuare, acasa... atat cat imi da voie mandra.
Eu cica m-am intors la munci de la 23 oct. dar continui acasa... si in ianuarie intru in medical si pe urma in prenatal.
Noi n-avem noutati... ne chinuim sa ne intalegem... io pe ea... ca Meme intelege absolut tot.
Eliana (19 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Naty spune:
LA MULTI ANI, ALEXIA! 
La multi ani si pentru sarbatoritii de zilele trecute,
Monica,
Yasmeen
Alexia!
Ioana sa-ti traiasca micutul crestin!
Eu diseara ma duc la petrecerea de Halloween, imbracata in vrajitoare si machiata ca atare!
Inainte de asta ma duc la o petrecere de copilasi la o domnisorica scumpica.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Va multumesc tuturor din suflet de felicitari!
Sunteti niste scumpe!
Raluca petrecere frumoasa diseara!
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
Naty spune:
Am vazut si eu pozicile cu frumoasa Ilinca la petrecere si cu Nicolas la botez, un adevarat domn!
Vreau sa va spun ca ne-am intalnit duminica cu Inush si mamica din dotare si ca Ina e tare scumica si inaaalta!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anamari spune:
elyanne
vei fi ocupata cu cei trei iezi, sau iedute la inceput...:)
si eu am simtit ca ma tampesc cat am stat acasa...
aici se recomanda ca daca iti permiti sa faci cursuri de pregatire profesionala...macar un curs pe saptamana, ca sa te mai scoata din "amorteala"...asta dupa ce mai cresc putin cei mici si poti sa-i lasi cateva ore cu tati, bunica, o bona...
mina spune:
Salut
azi e ziua cea mare, sta program lung la gradi. Si tot azi a fost prima zi cand l-am dus eu si nu a marait deloc, ba chiar m-a lasat balta la intrare si a taiat-o la copii...ce bine m-am simtit!!!
Va pup si va doresc o zi cu soare!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
iulyp spune:
Desi reusesc sa va citesc rar, totusi ma gandesc mereula voi.
Urez inca o dta LMA sarbatritilor din sept. si unLMA caldurs si sarbatoritilor din oct. Piticutilor sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si tot binele din lume ca in felul acesta vom fi si noi fericiti.
Pufy m-a dat gata nicolas cu costumul lui cel smecher de la botez.
micul crestin.
Mina ma bucur ca s-a acomodat bine vizigotul. E super cand ii vezi ca iti flutura mana si dispar nerabdatori sa mearga sa se joace cu copii.
multi la toate fetele pana data viitare cand voi mai reusi sa intru pe aici.
iulyp spune:
Mai vreau sa mai felicit o mamica greu incercata careia D-zeu i-a ajutat fetita sa scape de operatii si a facut-o bine.
pt. LiliaToma si scumpetea ei de fetita, Amelia. Ma bucur enorm pt. voi.
danyce spune:
Va multumim ca v-ati gandit la noi!
Alma e iar ea insasi, plina de viata, fara urma de febra sau mucisori.Azi a fost organizata "ziua bunicilor" la cresa si s-au prezentat socrii mei acolo.Nu stiu exact ce a facut Alma pe-acolo cu ei (am vorbit doar in fuga cu ei despre asta ca eu veneam, ma dezbracam, pe cand ei se pregateau s-o intinda), dar am retinut ca au fost foarte mandri de Alma, adica mandri ca-s bunicii ei
.
Am uitat sa va spun ca d-ra isi canta "Happy Birthday to you, dear Alma", la care mai adauga pe alocuri "and dear mama"
...asta pt ca sapt trecuta a fost sarbatorita si la cresa si i-au cantat educatoarele, plus ca soacra o invata ca acum nu mai e ziua ei si ca peste cateva luni va fi ziua mea si atunci o sa-mi cante mie cantecelul.
Fug la o baie fierbinte si la nani ca si pe mine ma paste raceala (de fapt m-a atins deja, acuma sa vad ce urmeaza).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei