The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 14
CRISMIR spune:
ANAMARIA asa e cu gradinitele astea,cam scumpe,de aia ma tot invart sa gasesc ceva mai bine platit ca nu vreau sa "dau pe mere ce iau pe pere"
...
la tine si e bine ca ai rezolvat cumva cu copiii sa poti lucra
...si pe mine ma tampeste uneori chestia asta ca stau acasa si nu pun neuronii la treaba
...sper ca la anul sa fie mai productiv![]()
ANA si al meu are "fite" din astea...si mai rau daca nu-i iese ce vrea cu jucariile se enerveaza si le arunca de pereti prin toata casa
...cred ca e o perioada ca si celelalte,le trec pana la urma dar...nervii nostrii
...eu i-am mai dat cate o palma la fund dar degeaba...mai ridic vocea la el si asta vad ca tine...sau il pedepsesc...sa vedem pana cand mai putem
...
la voi!
Fetelor la voi cum stau puiutii cu pampers-ul si facutul la olita/wc?...sunt curioasa cati fac deja si cati mai au pampers..sa vedem noi cam pe unde ne aflam
..ca al meu din pacate nu mai vrea nici cum sa faca la wc,zice ca face caca dupa ce a facut si cand il intreb daca vrea la wc imi spune hotarat nuuuuu
...offffff,si cand ma gandesc ce fericita eram ca la 1 an facea fara probleme la olita,acum nu mai vrea!!!![]()
NATY vrajitoare
...vrem poze!!!!
Avem si noi poze de la Halloween ,la semnatura in ultimul album,am fost in parculet,a fost minunat!...Robert a fost o mica girafa
Va
pe toate si va doresc numai bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Anuska spune:
Unele dintre voi s-ar putea sa ma stie de la MAmici de sept-oct 2004...![]()
Am revenit in campul muncii si va gasesc p-aici...
Ma inscriu si pe listuta cu gaza mica, Teodora, nascuta pe 8 oct.
si cu mine, mamica ei si a surioarei ei mai mari, Ana (de 6 ani jum) care sunt nascuta pe 12 aprilie 1974. Ma primiti? 
Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi cu totii! 
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Anuska spune:
Am uitat sa scriu de piticuta ca a facut la olita pana la 1an si 7luni si apoi nu mai vrea in ruptul capului
.... Daca o intrebi ca face, zice ca nu, daca ii spui sa faca la olita, idem... Dar sta pe olita si se joaca, insa nimic in ea! Cum ii pui pampersul gata a facut!
Of,of,mai,mai........
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
Naty spune:
va salut si eu repede - repede.
Bine ai venit, anuska! (sau bine ai revenit)
Crismir Ioana face la olita de la 1 ani si 9 luni. De cand a inceput sa faca la oala nu s-a scapat pe ea (pipi) decat de 2 ori cand era racita si nu a putut sa se tina.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anielas spune:
Hello!
Mirela-frumoase poze am vazut..e mortal Robert in costumul de girafa
..mama si ce cald e la voi
Naty-vrem pozeeeee
Anuska-bine ai revenit..sa-ti traiasca mandretile
Noi la olitza facem doar cand stam in casa...la plimbare nu vrea in nici un chip sa faca..si la somnic tot cu pamp suntem...si mai nou kk nu vrea decat in pamp...ea are probleme cu constipatia..asa ca s-a obisnuit sa faca din picioare..si nu vrea in nici un fel kk pe olitza..dc o pun se inhiba si mai rau e..
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

nature spune:
Ilinca face la olita de pe la un an juma', poate putin dupa, si face numai la olita, si pipi si KK.Mai nou vrea pe closet, o amuza mai tare asa! Eu ii mai pun totusi pampersi la somnul de dupa-amiaza si noaptea, dar de fiecare data sunt uscati.Noaptea se trezeste si cere pipi. Ar trebui sa nu ii mai pun deloc, dar nu m-am incumetat, de teama sa nu faca totusi in somn si sa doarma asa, uda....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
LiliaToma spune:
Fetelor, am o lene in mine, de nici nu mai stiu ce sa fac. Si pentru ca vara ziceam ca e de la caldura, acuma zic ca e de la frig, dar poate e ceva cronic, aa?
NIci nu stiu de cand nu am scris si ce am spus si ce nu.
Tin minte ca vroiam sa ii raspund Andreei ca si eu mai stau acasa. Mi-am dorit un job, dar cum se spune" atentie ce iti doresti.." am gasit ceva ce mi-ar fi placut, dar m-am trezit ca nu am cu cine sa o las pe Amelia. Am analizat si am renuntat la job. Acuma nu mai caut pana nu o sa o pot duce pe Amelia la cresa/gradi.
Ioana, sa fie intr-un ceas bun ziua in care l-ati botezat pe Nicolas, sunt tare scumpi amandoi.
Danyce, sanatate multa tie( ca de cand ma gandesc sa scriu, Alma s-a insanatosit, dar vad ca te-a luat pe tine)
Naty asteptam cu nerabdare pozele de la sarbatoare.
Anielas, ti-am spus ca am vazut-o pe Ina in poze? e asa o scumpica, e tare tare frumusica, s-a uitat si Amelia la poze. Pupici dulci ei.
Am vazut si pozele cu familia voastra, Anamari. Aveti o familia de admirat. Cred ca esti tare mandra cu ea. Copiii tai sunt tare dragalasi. Si mie mi s-a parut intr-o poza ca Liam seamana cu Lia, dar pe urma in celelalte parca nu mai seamana asa. Si ce domnisoara s-a facut Lia!
Mada cum se mai simte catelusa voastra?
Crismir ca sa raspund la intrebare: Amelia face si pipi si kk la olita demult( nu stiu exact de cand, dar sigur dupa un an jumatate). S-a mai scapat de cateva ori, pentru ca se lua cu joaca, dar am certat-o( nu am ridicat vocea, doar i-am spus foarte grav ca nu e frumos). Ea mi-a repetat de nu stiu cate ori" usine( rusine), nu e fumos, foate uit( urat)" dar nu prea se mai intampla. Decat ft ft rar. Nu-i mai pun nici noaptea. Dar ma scol sa o pun pe olita desi doarme. Am avut si accident si a facut pe ea noaptea, de a trebuit sa o schimb toata. Dar sa ii mai pun pampers nu am cum ca ea plange" eu am chiotzei, sunt fata maie, nu pampes"
Nici chiar dupa operatie, cand ma gandeam ca sub influenta anesteziei va face la pampers, nu a vrut. A stat cu pampers, dar am pus-o la oala cand cerea.
Iulyp merci mult de urari. Pupici si voua. Voi cum va descurcati cu amandoua comorile? Poze nu ai?
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
danina spune:
Apar si eu in peisaj dupa o lunga absenta.![]()
Mie rusine ca nu am avut cum sa intru sa va multumesc pt urarile voastre deosebite la adresa Dienutzei si a mea, asa ca o fac acum si sper sa ma revansez pt toate.
Spun si eu cu intarziere sarbatoritilor un sincer
LA MULTI ANI.....ALMEI , LIEI, INUTZEI SI ELENEI SA AVETI PARTE DE TOT CEI MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA SI O COPILARIE FRUMOASA.
Noi am serbat ziua la bunici la Piatra Neamt unde suntem de vreo luna si a fost tare frumos o sa va pun si cateva pozici abia maine ca acum sunt obosita rau dupa o zi de alergat. A scuza mea e ca pana azi nu am avut net acasa ca pana am facut cererea a durat ceva, insa de azi cum vedeti sunt din nou pe baricade. Noi intentionam sa ne mutam aici cum spuneam odata insa un timp o sa facem naveta Bucuresti -Piatra asta din cauza afacerii dar o scoatem noi la capat pana la urma. Ne luptam incontinuare cu o stupida de raceala de 4 sapt cu 3 antibiotice schimbate si tot nu e ok sa vedem cum merge pt pe nepotica a bagat-o pe injectabil pt ca e cam rau la ea cu voma si altele de m-am speriat rau azi.
In rest suntem la aer curat si parca si eu ma simt mai bine aici decat in bucuresti sa vedem. Am fost si nasica in weekend, mi-am cununat fratele. Sambata seara la nunta si duminica la imormantare ca a murit bunicul sotului asa ca ne-a pus capac.
O ma duc ca nu ma mai opresc din scris. Am scapat si noi de pampers numai noapte din precautie atat.
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
ana_a spune:
Salut si de la noi!
Azi a fulguit un pic la Bistrita si ne-am uitat pe geam cum cad fulgii tare entuziasmati ca a venit iarna...doar ca fenomenul a durat putin si Stefan este inca nedumerit...unde-i zapada???
L-am cunoscut si pe Mos Craciun rasfoind pe google
si din toata treaba asta Stefan a retinut ca nu are de ce sa se teama de Mos Craciun, pentru ca este un om mai batran imbracat in rosu care are barba alba si o sa-i aduca un cadou-jucarie daca va fi la fel de cuminte ca pana acum
Moment tocmai bun sa-l mai amenint ca se uita Mos Craciun de undeva de sus si vede ca nu-i cuminte si uite asa se razgandeste cu masina de salvare ducand-o altui copilas...
Sunt in cautari de desene animate sau film cu Mos Craciun, sper sa gasesc ceva pana la Craciun sa inteleaga mai bine cum sta treaba![]()
In rest totul este ok, eu de luni incep munca
de data asta e pe bune, asa ca singurul gand care ma framanta este cine il scoate pe Stefan de la cresa...cumva o sa rezolvam si treaba asta, ideal ar fi sa ajung eu in timp util pentru ca nu imi place sa plimb copilul pe la bunici si se pare ca bunica nu prea este dispusa sa mi-l aduca de la cresa acasa ...vrea sa-l duca la ea si de acolo sa-l iau eu...un drum inutil in plus pentru copil.
Cu pampersul noi suntem undeva pe la mijloc...de o luna incoace e fara pampers peste zi dar nu zice tot timpul inainte sa faca pipi asa ca daca ma iau dupa el si nu-l asez la timp pe wc sau olita mai avem si accidente...oricum suntem pe drumul cel bun
. Cu kk nu prea mai avem probleme, zice la timp, face imediat ce ajungem acasa de la cresa(un alt motiv de stres pentru mine ca nu stiu cum se va descurca bunica cu treaba asta...), l-am intrebat intr-o zi daca a facut kk la cresa si mi-a spus foarte senin: "nu fac kk la cresa ca nu incape kk male in olita rosie si mica!!!" asa ca acolo nu face il tine...pana acasa sa-i incapa in wc
.
Cam astea ar fi despre noi, o seara placuta in continuare, we placut si sa auzim de bine!!!
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
anamari spune:
ana
ha, ha ...nici eu nu faceam decat acasa cand eram mica...
la un moment dat dezvoltasem o fobie pentru toaletele publice...
crismir
poate-i aerul de vina, ca aici rar gasesti olite sub 18 luni si nu se agita nimeni sa-i pregateasca inainte de doi ani...
Liei ii place sa stea pe olita da de facut tot in pampers face....