Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by chris80

mie si noua nu ne place cu prezervativ, nici nu se compara cu atunci cand e fara!

dupa aia, o sa ii cer doctorului anticonceptionale monohormonale, m-am saturat de cosuri pe mutra! cocketam si cu ideea de sterilet, dar una peste alta vreau hormoni, ne intelegem bine eu si cu ei

chris 32+ alexandra

Nici noua....noi nu am folosit decat o sngura data, cand s-a spart...si de-atunci am luat AC. Nu am avut nici o problema cu AC, atata doar ca am ramas greu insarcinata, dar nu cred ca are vreo legatura...

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aseara am fost la doctor. BB e in grafic, cu capul in jos (nu ca ar conta), are in jur de 2-2,2 kg. La eco tocmai sughita.
La analize am o usoara anemie, tre sa iau Tardyferon folic una/zi.
Si mai trebuie sa repet analiza hemoglobinei cam cu 10 zile inainte de operatie.
Tensiunea a iesit neasteptat de mica.. 11/6. Se cunoaste ca de vreo luna stau acasa.
Numai ca trebuie s-o monitorizez strict in continuare.

Mi-a zis ce acte imi trebuie pt internare si sa ma rad cam 5 cm (3 degete) sub operatie. A fost un moment nostim, ca de fapt asta cu rasul i-o explica sotului drag.

Sunt putin suparata ca nu am programat inca data cezarienei, de abia in jur de 14 noiembrie mai ajung la el, bineinteles daca nu-s alte probleme.
Trebuia sa fac schimb de programare cu o prietena, care e mai pe la inceputul lui noiembrie.. dar n-a iesit.

Adina, acele dureri sub burta (ca la ciclu)nu sunt de speriat daca nu se transforma in contractii, adica nu se intareste burta. Mi-a zis ca-i ceva legat de pregatirea pt nastere, se inmoaie oasele sau ceva in genul asta.
Si mi-a zis de No-spa si eventual Algocalmin.

Dolores, despre depresia post-natala... ce sa zic. Nu stiu daca am avut propriu-zis depresie, dar au fost si vremuri crunte. Nu vreau sa va sperii, dar sa stiti ca pot aparea.

Cel putin in primele saptamani parca traiam intr-un vartej, nici nu mai stiu cum au trecut. Ei bine, noi am avut si probleme cu alaptatul.
Am fost socata ca nu am lapte suficient, nici prin cap nu-mi trecea ca mi se poate intampla.
Apoi, alaptatul.. alta poveste de dragoste..
Macar daca as fi stiut dinainte ca e cam neplacut, daca nu ..., la inceput.

As fi fost macar pregatita sufleteste si as fi stiut la ce sa ma astept.
Asa cum au fost cu durerile dupa cezariana. Stiam c-o sa ma doara si ca primele zile o sa fie mai nasoale, si n-am avut nici o treaba. Le-am suportat super-bine.

Ideea e sa nu refuzati nici un ajutor din partea persoanelor care va plac si va iubesc. Voi trebuie sa va conservati energia pt voi si pt bb.

Tema zilei (sex)
Da, mai facem. Dar ceva mai rarutz ca acum o luna. Am inceput deja sa fiu un pic stresata.. oricum, medicul nu ne-a dat nici o interdictie, asa ca nu ne oprim. Inca.

Cat despre reluarea dupa nastere.. depinde de multe, inclusiv de cum s-a vindecat epiziotomia.
Noi am reluat mai devreme de cele 6 saptamani, dar dupa cezariana.

Chris80, bb nu fac hernie de la urlat. Pe bune!
Si noi ne-am intrebat pediatrul (la Matei) daca nu e voie sa lasi baietii sa planga, ca patesc nu stiu ce.. a zis ca nu e adevarat, alta bucata de folclor... ca si cea cu infasatul sa aiva picoare drepte.
Si noi l-am mai lasat sa si planga si nema hernie.

Deny75, uau mai ai un pic!!
Speram si tinem pumnii sa iasa totul bine, si la tine si la sora ta.

Mirona, ce patanii. Ai grija de tine.

33+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Alexandra25 nu am patit nimic , ai vazut. Mai experimentez eu cind contractii false cind adevarate , dar asa m-am obisnuit cu ele ca nici nu le mai accord importanta cuvenita.
Ai grija cu burtica si cind mai iesi din baie.

Jojo_miha nici mie nu imi place sa se bage altcineva in casa mea , adica o femeie in casa.Acum o luna am cautat si gasit o femeie care sa vina sa faca mincare si curat in bucatarie, ca sa nu mai avem treaba cu bucataria.Si vine si presteaza mincare si eu ma ingrozessc de cum facea; ma refer la igiena.Am crezut ca innebunesc efectiv. Nu i-am zis nimic , desi daca era curata o tineam si 10 ani , nu numai acum in perioada sarcinii. Iar cind a venit a doua zi l-am insarcinat pe sot sa-i dea banii pe ziua respectiva si mi-am promis sa nu mail as pe nimeni in casa mea sa se bage oricit mi-ar fi de greu. Imi cumpar tot ce tb. ca sa-mi usureze munca mie si sotului- masina de spalat vase etc, dar nu mai las pe nimeni in casa mea.

Cleomoni bine ca ai scapat cit de cit- nici ca tine , nici ca ei , undeva la mijloc.

Bamboletta mersi de raspuns. Celelate fete nu spalati husele de la carut sau sunt singura cu piticul asta pe creier? Ca il alung de urgenta- pe pitic; ca vad ca se interpreteza tot numai ca sa rideti.

Aelita m-ai facut sa rid cu lacrimi.Intr-adevar se putea interpreta .Era vorba strict de curatenie, ca de sex nici nu se pune problema.
De asta nici nu am raspuns la tema zilei ca eu chiar nu aveam ce zice.V-ati minuna daca v-as zice ca de cind am conceput-o pe papusha mea am facut de 3 ori.Dupa ce am conceput-o pe 14 sau 15 februarie am stat cuminti pina la confirmarea sarcinii sa se prinda bine acolo. Apoi cind am primit confirmarea a venit iminenta de avort si da-i utrogestan si fara sex.Cind am scapat de iminenta de avort am facut si noi de vreo 3 ori si a venit iminenta de avort de la 27 sapt si apoi nu ne-a mai trebuit.Ne este frica ca am luptat mult sa o tin in burtica si din cauza unor placeri sa risc? Mai bine nu . Recuperam noi toata viata . nu-i bai.

Aelita,Asiza ma bucur ca v-am facut sa rideti ca si eu am ris desi eram putin suparici.

Sunt suparata ca aseara am avut contractii destul de dureroase ; erau cind false cind adevarate de am zis ca ma duc la spital. Unde mai pui ca aseara a venit iuly pocnit de raceala si nu se simtea bine ; si eu voriam atentie ca eram speriata si el nu intelegea ce se intimpla ca era bulversat de la temperature, asa ca nu prea ne-am sincronizat .Si ca sa ma fereasca de raceala am dormit si singura ceea ce mi-a displacut total.

Deny75 cum san e plictisesti ? Meriti bataita , nu fetelor? Pentru asta suntem aici ; sa ne descarcam, sa ne ajutam, sa aratam prin experientele noastre ca tb. sa pretuim ce avem ca viata e scurta. Putere multa tie si surorii tale ca acum va fi bine si totul in viata se balanseaza.Acusi incepem galeria pt. tine.Si mie mi-e o frica dar vedem noi ce facem , ca vorba Kokorinei suntem cele mai destepte, cele mai …

Apropo Koko pe mine cind ma mai strigi ca imi place ! Ce scumpica ai fost atunci la faza cu Katrinel ca m-ai emotionat mult!

Miro saraca de tine faci haz de necaz , dar numai tu stii ce e in sufletul tau ca iti venea cred sa- l omori.

Gata fug sa fac baie si la 15.30 am intilnire cu printesa mea, sa vad cit are, cum e pozitonata, daca mai are cordonul in jurul gitului.

Lory37sapt Catrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am revenit.......dupa un pui mic de somn...am intrat sa vad ce mai ziceti si dupa aia plec in oras.....
Miro...stii ca nu ma pot supara pe tine..si mai ales la problemele tale cu tensiunea nu cred ca iti mai arde sa ne raspunzi la fiecare....bine ca ai fost la medic si ca e totusi bine....si atata timp cat esti supravegheata nu ai ce sa ti se intample...!...azi ti-a mai scazut?.........am vazut si pozicile cu burtikul...sa sti sa mie nu mi s-a facut linia aia pe burtica...
Ce mai stiti de Ralu??????.......doamne cum mai rezista....
Kokorina.....te-ai trezit?????.........

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Alex25, te rog cand ai timp si daca nu te deranjez sa-mi explici si mie asa babeste cum pun poze in album. Eventual cum fac sa-mi apara pozele asa ca tie dupa fiecare mesaj, si cum le intitulez "poze", nu sa-mi apara denumirea aia luuunga.
Te rog sa-mi mai trimiti parola comuna.
Mi-am permis sa te rog pe tine pentru ca esti satmareanca ori morosanca de-a mea.
Nu te grabi, cand ai timp trimite la fata un mesaj. Iti multumesc mult. Sa fiti sanatosi!

Roxana 32+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

deny fara cuvinte povestile vietii voastre...sa-i multumiti lui Dumnezeu ca v-a dat puterea sa trecetipeste necazurile care s-au abatut asupra voastra si ca v-a scos din prapastia vietii dandu-va cel mai frumos cadou, tie si surioarei tale...e un miracol...mai ales amandoua in acelasi timp...super....va tin pumnii la amandoua si nu care cumva sa nu ne tii la curent cu tot ce se intampla...stiu ca dupa ce nasti nu o sa mai ai acelasi timp ca acum de stat de vorba cu noi, dar sa faci in asa fel incat sa stim de tine

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by deny75

Buna dimineata!

Vreau sa va dau si eu vesti despre mine:am fost ieri la control si....am stabilit DATA.Pe 25.10 ma internez.Acum nu stiu daca imi va face cezariana in acea zi pentru ca doctorul meu zicea ceva si de analize.Oricum este de garda in ziua in care m-a chemat.
Bebelina mea este bine,cu toate masuratorile in grafic.Deci,mai am o saptamana si un pic pana la marea intalnire cu visul vietii mele,vis ce va deveni realitate.Nu imi vine sa cred ca aceasta perioada se apropie de sfarsit!Deja m-au napadit emotiile,frica,grijile dar,cu sprijinul familiei,sper sa trec peste toate.Nu stiu daca v-am mai spus, eu am o surioara care si ea este graviduta in acelasi timp cu mine.Si ea va naste prin cezariana si este programata cu doua zile inaintea mea.Va inchipuiti ca la noi in familie emotiile sunt duble.Poate veti spune ca e ceva obisnuit dar nu e asa si sa va spun si de ce:eu astept acest copil de 7 ani(dupa ce l-am pierdut pe primul,nascut la 7 luni)iar surioarei mele i-a murit fetita acum un an (nu intru in amanunte-avea 2 anisori si a avut probleme de la nastere,datorita medicului-si acum suntem in proces cu el).Cu ajutorul lui Dumnezeu vom aduce pe lume doua comori asteptate de toata lumea care ne cunoaste.
Imi cer scuze daca v-am plictisit.

Va si va multumesc ca existati.

DENY37+cuIRINA

Deny, sa va ajute Dumnezeu si pe tine si pe surioara ta! Imi pare tare rau de tot ce s-a intamplat in trecut :(
Sa dea Domnul sa aveti nasteri usoare amandoua si sa fiti si voi si bebeii sanatosi!

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

ce simpatica ai fost cu faza asta ...

quote:
Originally posted by alexandra_25

Am uitat ceva........sa schimb semnatura......suntem acum mai mici cu o saptamana.....

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

LORYM, tu ai ajuns la o adevarata performanta, sa deosebesti contractiile false de cele adevarate, oricum ai 37 de sapt, esti mult mai avansata. Imediat iti tii fetitza in brate! Succes la eco, sa vii cu vesti!
AELITA, zici tu ca au fost contractii alea de care va povesteam... ??!! Bine ca au trecut. Ai dreptate in legatura cu hainutzele copilasului, pentru iesit afara trebuie niste pantalonasi mai grosi, eu m-am gandit la ceva costumas din ala de cosmonaut cu manusi, dintr-un material gros, captusit cu ceva blanitza sau altceva care sa-i tina caldurica.
MIRO, multumim pentru ideea cu parola mail-ului comun si pozele pentru nou venite. Eu am rugat-o pe Alexandra sa ma ajute, tocmai in ideea de a nu te incarca acum pe tine cu toate problemele organizatorice. Acum tu ai nevoie de odihna, am citit de probl. cu tensiunea, ai grija de tine! Dar stiu ca si tu ma ajutai daca te rugam,. doar tu l-ai pus de David in listutza! Multumesc.

ROXANA 32 + DAVID MIHAI

Mergi la inceput

aelita
din pacate nu am cum cu contul...si eu urasc sa stau la cozi interminabile...sa dau la ghiseu de fatza lucratorilor super acri
zi si tu ce om..nici macar cu diazepam nu dorm,nu mai inteleg nimic.ziua mai trag cate un pui de somn..dimineatza adica...de pe la 8 pana la 11...nu ma culc dupa-amiaza si nici foarte devreme seara ca sa pot dormi noaptea cica, da` de unde atata somn noaptea??!!

poze
poze dolores

Mergi la inceput