Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Pt. fetele din iasi:

...3...2...1...s-a rupt apa la 2:20. Cred ca azi ma fac mamica! Va pup pe toate! Hai ca mi-am inceput singura galeria!

Evorba de Mamilili de la cursul lamaze!

Mamilili nastere usoara si bebe sanatos!
Ce emotii am ca este la medicul care sunt si eu!

Lory37saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Multumesc, Lorym, pt. parola!

ROXANA 32+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

deny felicitari pt data! mi-as dori si eu sa mi-o stabileasca, dar cred ca e prea devreme la 32 de saptamani... sa vedem ce zice maine .

miro cred ca ar fi bine sa ii dai buna ziua doctorului cu un plic, desi poate a avut o zi proasta pur si simplu. tare imi pare rau ca a trebuit sa te plimbi asa prin spital, iti lipsea putina activitate sportiva, e drept. gandeste-te si la partea buna, cel putin nu te-a chemat cand erai singura, ca ti-a fost mai usor sa ai jumatatea cu tine.

cine imi spune si mie ce e CTG?

chris 32+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

Buna fetelor! Mai primiti pe cineva pe la voi? Cam tarziu, da' decat deloc, mai bine si-acuma.. :) Mai intrasem eu, da' demult tare, intre timp s-au aglomerat toate pe la munci, am ramas singurica cu o multime pe cap, si nu prea am mai avut timp.. Dar acum s-au limpezit apele, de azi "oficial imi merge bine", am intrat in prenatal, asa ca sunt acasa si am o multime de timp liber
Eu sunt o burtica (mare) de decembrie - in prezent sapt. 30, cu un baietel grasun inauntru ce se va numi Eric, pe care abia-l asteptam. DPN este 25 decembrie, dar cum bebeul este mare si grasun (la ultimul control acum 2 sapt avea 1kg700), voi naste cu siguranta mai devreme, mai ales ca am optat pt cezariana (miopia, bat-o vina, dar si frica intr-o oarecare masura).. am in plan pt urmatoarea intalnire cu dna dr sa stabilim pt 15 dec. (initial vroiam chiar pe 10, da am zis sa-l mai tin la caldurica o sapt.), sa vedem ce-o sa ne zica, dar mai e pana atunci (urm control l-am fixat pt sf lunii noiembrie). Pentru listuta, daca ma adaugati: nasterea va fi la spit jud constanta, cu dr. mihaela peteanu
as povesti o multime, nici nu stiu cum si cu ce sa incep, dar promit ca o sa fiu alaturi de voi de-acum in fiecare zi, si o sa recuperez pe parcurs! va pup pe toate !!!!

Deea cu Eric in burtica

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna burtici! Am intrat sa va salut. Am niste ameteli si o stare generala f proasta...asa ca o sa stau mai mult prin patutz azi.
Va pe toate

Ana 37w4d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

A_deju ne mai tb UM si data nasterii.Bine ai venit in odisee!
Deocamdata te trec in lista fara datele astea!

Lory37+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

lorym eu nu voi spala husa de la carutz. sincer daca tu nu intrebai de treaba asta nici ca bagam de seama.

bafta multa la intalnirea cu printesa ta..sa ne vii cu vesti da?

ruxandra deci ai trecut printr-o depresie postnatala...tare rau trebuie sa fie..vezi tu, eu ma gandesc la toate variantele din timp...si la bune si la rele...ca s-o nimeri sa fie doar bine, multumesc celui de sus, dar vreau sa ma gandesc si la cealalta posibilitate pentru a nu fi prea socata...

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Asiza - multi ca ai intrebat si de mine, sunt ok am stat in patut, am baut no-spa, ceiut cald cu multa lamaie si cate o baita calduta la picioare si totul e ok.

a_deju - bine ai venit printre noi, iti doresc o sarcina si o nastere usoara si un bb sanatos si frumos.

Lorym - si eu am spalat husa la carut(copertina si salteluta, sau ce-o fi aia) restul le-am frecat cu un burete.Dar caruciorul tau nu e nou? De ce vrei sa-l speli?
Si acum galerie pt. Mamilili

Mariana - 34+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

UM 20.03.2006; data nasterii 20.03.1981
multumesc!

Deea cu Eric in burtica

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

a_deju bine ai venit in ..sarcina usoara in continuare si eric sa-ti aduca numai bucurii...te mai asteptam pe la noi..

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput