Oferte de cazare de la DC la DC

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna,

Si eu tot in Paris vreau sa inchiriez un studio pentru 2 adulti si un copil de 5 ani(doarme cu noi in pat) pentru 3-4 nopti la mijlocul lunii iulie 2011.

Xandra ati fost in septembrie la Paris ? Unde v-ati cazat ?

Multumesc,

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ma intereseaza cazare in bucuresti,o camera pana in aprilie.fac un curs si voi face naveta intre constanta si bucuresti ,in general de luni pana vineri voi sta in buc.daca aveti vreo matusica serioasa si curata care m-ar gazdui astept pm.
cursul meu e pe lipscani.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui nitulica

Buna, caut si eu de inchiriat un apartament in Paris pentru la anul, suntem 2 adulti si doi copii pe care intentionam sa-i ducem la Disneyland.Nu ne-am hotarat perioada inca, dar am prefera prin martie.

@nitulica, mai cauti? Noi am vrea sa prindem prima duminica din aprilie la Paris. Doi adulti si un copil de 13 ani. Ne ajunge o singura camera, dar vrem bucatarie. Ce ziceti?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doraaa spune:

Caut si eu sa inchiriez o garsoniera mobilata si utilata in Targu Mures pentru o luna.Venim cu fetita pentru operatie si avem nevoie de un loc unde sa stam...Stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue.moon spune:

Caut cazare pentru 4 persoane in timpul vacantei de vara 2011 in Franta, Italia, Belgia, Germania, Elvetia, etc la persoane particulare, pentru o saptamana-doua, sau mai mult.

Varianta I: - Ofer la schimb : cazare in Iasi in orice perioada a anului, max 5 persoane, in apartament mic la bloc (fara proprietari), sau in camera/camere decomandata(e) la casa (impreuna cu proprietarii).
Varianta II: - Ofer la schimb servicii de intretinere, menaj, baby-sitting familiei respective pe perioada de gazduire .

Daca aveti vreo propunere, astept mesaj pe darra.pop la gmail.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna,

Toata lumea vorbeste de frumusetile Deltei Dunarii, de patrimoniul UNESCO, de protejarea speciilor din zona si prea putin de protejarea oamenilor ce isi duc traiul acolo.
Puteti sa ajutati sustinerea unui proiect pentru imbunatatirea vietii locuitorilor deltei?
Este foarte simplu. Iata cum puteti da o mana de ajutor:

Citat:
Dragi prieteni,
va rog s#259; sus#355;ine#355;i cu votul vostru electronic ini#355;iativa unui ONG din Delta Dun#259;rii. Ei au depus un proiect in competitia ROMPETROL "Impreuna pentru fiecare", proiect care isi doreste dotarea minima pentru interventie in cazuri de urgenta #351;i renovarea cabinetului medical din Sfântu Gheorghe, judetul Tulcea. Proiectul se nume#351;te "S#259;n#259;tate intre ape" #351;i va fi evaluat #351;i in raport cu numarul de voturi electronice primite. Daca iubiti rasaritul soarelui la Marea Neagra, linistea , nisipul #351;i paradisul canalelor Deltei ,va rog sa faceti acest lucru. In acest moment cabinetul nu detine mare lucru, iar pentru urgente ambulanta - salupa ajunge de la Tulcea in 2 ore. Viata noastra este diferita de a lor. Ii ajutati daca:
- intrati pe www. impreunapentrufiecare .ro;
- va creati un cont - log in;
-apoi votati proiectul "Sanatate intre ape!", propus de Mira Balan, pe care il gasiti la Proiecte 2011, Proiecte propuse pentru sanatate.
Stiind ca sunteti cu totii oameni c#259;rora le pas#259;, va multumesc mult,

Floriana Simedrea

De asemenea, Fundatia Sperante (http:// sperante .ong. ro/newsr.htm), a intrat intr-un partenereiat cu firma Inedit Delta (www. ineditdelta .ro), pentru a realiza o sursa de finantare, in vederea sustinerii propriilor proiecte din zona deltei.
Cum principalele ocupatii sunt pescuitul si agroturismul, Fundatia s-a orientat spre aceste moduri de a interveni pentru imbunatatirea imaginii zonei.

Va multumesc si va asteptam in Delta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

Buna,
Caut si eu, un schimb de cazare...pt. o sapt la mare,...Noi suntem o familie - 3 persoane, (parinti + 1 copil de 4,5 ani). Oferim: apartament 3 camere decomandat cu 2 bai (mobilat si utilat - pretentii medii) in Suceava (fara proprietari), dupa 1 iulie - pana pe 15 sept. SAU casuta (in com. Mitocu Dragomirnei, sat Mitocasi; - 10 km fata de Suceava) - aflata in curtea casei principale (cu proprietarii)formata din 1 camera , hol, baie, si bucatarie, utilate + mobilate, apa curenta,cablu TV, internet wireles, telefon fix, eventual produse ecologice - din productie proprie: oua, gaini,...zarzavaturi, lapte.
Ne intereseaza: o camera+baie separata,...poate fi si la curte, cu posibilitate de a se gati - nu f. mult, dar tinand cont ca este si copilul cu noi, trebuie...
FF important,...sa fie cat de cat aproape de plaja (maxim 500 m,...si sa aiba loc de parcare.
In privat, celor interesati pot trimite foto,...si cer de asemenea foto.
Rog seriozitate.
Multumesc de eventualele raspunsuri.Astept mesaje in privat sau pe mail: angela_c1975@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Pentru Delta Dunarii
-eu am o casa in delta dunarii de cca 10 ani.Totul s-a degradat in acesat perioada , au aparut zeci de ONG de garzi de mesdiu, de apa, de uscat , nimic.
Nu se intelege esenta-DELTA ESTE O REZERVATIE unde nu se pescuieste in scop comercial nu se merge -in afara bratelor principale cu ambarcatiuni cu motoare de 200-cp , nu se face braconaj.
Tata e de o luna in Delta e vechi pescar-de la el m-am imbolnavit si eu si nu a prins peste deloc la undita sau lanseta .
Delta e compromisa in totalitate , nostalgic o iubesc in continuare dar nu am mai fost de un an .Ma doare sufletul sa vad ce a ajuns .Nu mai e nimic din traditii, obiceiuri vechi de pescuit, linistea si serenitatea care o caracterizau.E un rai al manelelor, al mizeriei, al opulentei celor care isi plimba barcile de 7 ml pe canale in care cuibaresc pasarile .
Am citit , am colectionat-de primele atestari ale deltei facute de Strabon si Pescuitul lui Antipa pana la monografiile ceausiste, de la primele harti de la 1700 in care apare Delta pana la cotele Dunarii din arhivele noi. dar toate acestea au fost nimicite in ultimii 10 ANI . credeti-ma .

Asa ca aceste noi ONG care apar nu sunt altceva decat o reeditare a celor vechi , pentru Delta si oamenii de acolo nu se face nimic sunt doar vorbe si ceva aparitii televizate ale unor oameni avizi de publicitate-vezi si Mihaiu .

Eu as dori daca se poate cazare la mare-apartament sau casa de inchiriat pentru 20 de zile, apropae de plaj , nu Constanta .
Pot plati sau daca nu cu casa la munte superba , noua , la Busteni in padure , langa noi sunt traseel de la care se pleaca spre Urlatoarea, Peles, etc .Are curte de cca 300 mp pentru joaca , cu loc de luat masa si gratar , garaj subteran si inca 3 locuri de parcare exterioare .
Casa are living , dining , bucatarie, 5 dormitoare fiecare cu baia lui mobilate si decorate in stil spaniol , este construita si terminata in acest an. Numai persoane foarte ordonate si serioase. Se poate face curat la cerere-la mine vine o doamna saptamanal sa faca ordine 1 zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siven01 spune:

Daca e cineva interesat ptr un sejur ( concediu) la munte , in zona Bran-Tohanita , chiar sub Piatra Craiului , in mijlocul naturii sunt interesat de un schimb cu ceva cazare pe litoral .
Casa mea dispune de 3 dormitoare si un living de vreo 50mp , bucatarie , 2 bai , incalzire ( pe peleti ) apa rece / calda , cam tot ce ti trebuie , insa fara prea mult lux .
La vecini , puteti gasi oua , branza si lapte proaspat , totul ECO.
Ptr cazarea la mare , ma intereseaza o camera ( sau garsoniera )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ofer spre inchiriere un apartament de vacanta in Viena.

Apartamentul se afla in nobilul district Alsergrund, vis-a-vis de Palatul Lichenstein. Amplasarea deosebita ofera turistilor si oamenilor de afaceri cele mai bune legaturi cu mijloacele de transport in comun spre toate monumentele istorice ale orasului. Ringstrasse, Biserica Votiva, Primaria, Volksgarten, Muzeul de Arta si Istorie, Piata Eroilor, Albertina, Secesion, Opera si Domul, precum si alte puncte de interes turistic se afla doar la citeva minute de mers cu mijloacele de transport.

In imediata apropiere se afla o sumedenie de magazine, banci, restaurante, parcuri si cafenele cu minunatele lor gradini de vara. Cea mai apropiata statie de metrou (Friedensbrücke) este doar la citeva minute de mers pe jos. Cu metrourile U4 si U6 ajungeti in 5-6 minute in centru. Statia de tranvai se afla dupa colt (50m) si cu numerele 5, 33, 37 sau 38 ajungeti in citeva minute in inima orasului.

Apartamentul se afla intr-o casa tipic vieneza, la etajul 2 cu lift. Prin pozitia lui, partial spre curtea interioara, partial spre o straduta putin circulata, locuinta va asigura o alternativa confortabila si mai accesibila fata de hotel.

Apartamentul are 51 m2, 2 camere, bucatarie, baie, Wc separat, este complet renovat si amenajat cu mobilier modern si facilitati deosebite. Incaperile inalte si luminoase sint primitoare, iar tablourile si decoratiunile interioare ii confera o atmosfera aparte. Veti gasi aici tot ce va este necesar atit pentru un sejur mai scurt cit si pentru unul de mai lunga durata:

• un pat mare dublu (King Size Bed)
• un coltar mare extensibil
• un loc confortabil de servit masa
• comode diferite
• o garderoba incapatoare
• baie cu vana, chiuveta cu oglinda, masina de spalat, uscator de rufe
• WC separat
• cablu TV, DVD, CD Player, Radio, ceas desteptator
• fier si masa de calcat, fön
• aragaz cu hota, cuptor, frigider
• masina de cafea, prajitor piine, cuptor cu microunde
• oale, vesela, tacmuri, ceai cafea, condimente