Oferte de cazare de la DC la DC

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Sunt din Agigea (la 5 min de mers cu masina de Eforie Nord) si ofer cazare gratuita cuiva care ne poate oferi acelasi lucru la munte, de preferat in zona Valea Prahovei.
Oferta este pt familie cu copii sau fara (dar pers. linistite), am disponibile 2 camere alaturate, una mica, una mare, acces la baie si la buc, terasa.
Este o oferta pt persoane mai putin pretentioase, asa suntem si noi, nu dorim decat o camera cu acces la baie si eventual bucatarie. Avem si noi un bebe de un an si 4 luni
Astept mesaj pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Buna!
Vrem sa plecam vineri (5 august) la Baile 1 Mai- Oradea, pentru un tratament de recuperare a copilului nostru mai mic si cautam sa inchiriem o garsoniera in Baile 1 mai, Baile Felix, Oradea sau zone limitrofe. Ne-am dori o camera cu bucatarie proprie si bineinteles baie.
Intentionam sa stam 15 zile - 2 persoane, incepand cu seara zilei de 5 august.
Daca are cineva vreo oferta sau stiti pe cineva din zona, ne-ar fi de mare folos.
Multumesc si o vara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana.crengy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculina

Apartament Bulgaria - Nisipurile de Aur.
Apartament de 2 camere, open space, capacitate 4 - 6 persoane, complet............................e 4 stele Havana Casino si Aquapolis (cel mai frumos parc acvatic din estul Europei).
Am o prezentare in power-point elocventa pe care v-o pot trimite la cerere.

http://www.royalday.ro/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=9&Itemid=85

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!


Vreau sa va multumesc pentru sugestie, a fost o vacanta de vis, inainte sa imi fac cont, nu am crezut ca voi gasi sfaturi utile, si abia dupa ce am citit putin forumul si recomandarile, am ajuns sa ma duc cu familia si sa avem parte de o atmosfera si niste servicii foarte bune. intr adevar daca in zona gaseam ceva sa ii pot lua mariei sa se joace, la un pret rezonabil era un bonus, insa chiar si asa nota 10. Multumesc pentru sfat, sper sa aduc si eu aportul meu.

Mergi la inceput