Oferte de cazare de la DC la DC
Raspunsuri - Pagina 19
cici spune:
Pentru noptile 10 iunie , 11 iunie sunt interesata de un schimb de cazare la Iasi.Dorim o camera curata ,cu acces la baie ,cat mai aproape de Copou. Suntem 2 adulti si o fetita 8 ani.
Eu ofer 2 nopti aici oricand doriti ,exceptie facand perioada de reveliuon si Craciun :
www.casa-gianina.ro
(campulung moldovenesc)
mcrmiki spune:
Buna! Caut cazare pe litoralul romanesc pentru 7 zile in luna august pentru 2 adulti si 3 copii. Va rog daca aveti oferte astept mesaj pe PM. Multumesc
Anculina spune:
Avem si noi un apartament de 2 camere open space bucatarie complet mobilata si utilata, baie, complex cu piscina copii, piscina adulti, Bulgaria, Nisipurile de Aur.
Poze, detalii, la cerere.
http://www.royalday.ro/luna-de-miere/
Pret: intre 35 si 60 euro / noapte tot apartamentul, depinde de perioada.
Ideal 2 cupluri sau 2 familii cu 1-2 copii.
"In Our Darkest Hour
In my Deepest Despair
Will you still care?
Will you be there?
I'll never let you part
For you're always in my heart!"
annggy spune:
Noi am fost anul trecut la mare in OLIMP la un apartament de 2 camere si ne-am simtit foarte bine. A fost OK pentru famila noastra cu 2 copii mai ales ca am folosit bucataria, iar la pret a fost acceptabil. Am mers la recomandarea unei prietene, au un site cu poze, www.turistii.ro , am sa sun sa ne facem rezervare si pentru anul acesta.
ane2200 spune:
oferta cazare Baile Tusnad - apartament in vila: doua dormitoare, living, baie. Detalii pe PM.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Varsta Raul
Ramoon spune:
cam slaba miscare mai ales k vine sezonu'...
sunt si eu in cautare de oferte pt litoralul romanesc undeva pe la inceputul/mijlocul lui august. daca aveti ceva oferte/cunostinte, va rog, sa-mi spuneti si mie.
multumesc!
SoriLea spune:
Ma intereseaza si pe mn cazare la intrare in Mamaia, o pensiune curata cu preturi accesibile in perioada 10-17 iulie. Ma puteti contacta pe PM.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
mami_alexia spune:
Buna ziua
Am o mica problema, stiam ca exista un astfel de subiect si m-am bucurat tare cand l-am gasit. As avea nevoie de o camera in chirie pentru 2 saptamani in Bucuresti, in perioada 13-25 iunie.
Va rog sa-mi trimiteti PM daca aveti cunostinta de asa ceva.
Va multumesc mult
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
sarmisa spune:
Buna ziua!
Caut o cazare decenta pe litoral unde sa stau cu familia, sotul si 2 copii, o luna sau mai mult, preferabil casa cu curte, in orice localitate cu acoperire RCS-RDS.
Astept oferte in PM.
Multumesc frumos!
cici spune:
Face cineva schimb? ofer munte ,vreau mare
Ofer cazare la munte www.casa-gianina.ro in orice perioada a anului 10 nopti 2 camere sau oricum doriti in functie de nr de pers.
Eu vreau 2 camere 10 nopti cat mai aproape de plaja (max 10 min de mers pe jos) acces la baie , orice statiune ,luna iulie sau prima jumatate a lunii august
astept oferte si poze camere pe cicivio@yahoo.com