Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928803311211820/14

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928803310567788/15

chiar sunt curioasa ce parere aveti, desi eu sunt destul de hotarata sa-l iau pe asta.

criss 26s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Criss68, frumos patutul si util... Adica e bun si acum si mai tarziu si asa nu trebuie sa faci inca o investitie mai incolo...

Ylilimic, am vazut vazut ca ai pus poze noi. Frumoasa burtica, baietel si hainute...

Fetelor, cum pot sa-mi pun si eu link-ul cu pozele (ma refer la albumele foto de pe yahoo)?

Loredana 23+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor!Eu astept sa vina ziua de vineri sa vad ce ne spun doctorii din Viena la rezonanta magnetica.sunt putin stresata(stiu ca ar trebui sa fiu calma)pentru ca nu stiu la ce sa ma astept de data aceasta.sper ca nu va trebui sa astept mult dupa rezultate caci inca o asteptare ar fii cam mult!
Numele nu avem curajul sa-l alegem inca iar in legatura cu nasterea nu ne-am hotarat inca(cezariana sau normala).
Aelita-ma intrebai cum a fost amniocenteza.Iti spun sincer ca a durut(nu am cerut anestezie)si nu a fost deloc placuta.dar nu a durat mult!dupa amniocenteza am stat acolo in pat caci nu am avut voie sa ma misc. Dar e si stresul de dupa cand astepti si speri sa nu se intample ceva rau(avort sau infectie).Inainte semnezi o hartie ca,cunosti riscurile amniocentezei(si sunt enumerate pe hartie).
Sper ca vineri voi primi o veste buna si ca ma voi putea si eu in sfarsit,relaxa si trai aceasta sarcina ca voi toate.
va pup dulce!

Mergi la inceput

Michelle81, multa bafta!
Miciurin, sa inteleg ca ai fost la dictor? Si ati aflat ca aveti fetita? Daca da, felicitari! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte...
In afara de doctor cine o sa mai fie cu noi in sala de nasteri? Sa stiu si eu... sa ma obisnuiesc cu gandul... sa nu fac vreun soc pe acolo... La nastere normala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

buna burticilor!
Miciurin felicitari pt printesa!
adela2006 si eu tot in noiembrie pe 6 vreau sa intru in concediu ,abia astept,ca m-am saturat la servici.
pupicei

mady23 30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

amaya, frumoasa canapea! Si eu sunt in aceeasi situatie (adica la al 2-lea copil) si fac planuri despre unde, cine, cum o sa doarma! Matei insa e obisnuit inca in tarc (patutul sport - pliant) si pentru bb2 am la fel. Nu stiu cat o sa mai dureze asta caci Matei acusica face 2 ani si nu stiu ce fluturi o sa mai poposeasca in capusorul lui!
aelita, te rog frumos, de mine sa nu zici de rau ca ma supar foc! Dar mai intai randurile urmatoare or sa va supere pe majoritatea: nu am celulita (desi la prima sarcina pe vremea asta aveam), nu am nici kg (abia daca ajung la 4 kg luate) in ciuda vitaminelor recomandate si a analizelor bune!? Va rog nu dati cu rosii (sunt scumpe, pietrele sunt mai la indemana)!
Poate ar trebui sa ma aliez cu liuda, si sa imprumut din pofta ei de mancare?!
helenutza23, si eu am luat Materna, dar asa cum au mai zis si fetele, sunt vitamine compensate, tot ai de platit vreo 100.000 leidin aproape 400.000 lei. Judeca si tu si faci cum vrei. Mie mi-a prescris Supradyne, cica sa recuperez kg neluate inca, si am platit 290.000 lei din 350.000 lei cat e flaconul la liber. In situatia asta crezi ca merita drumul la med de fam?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamcici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

helenutza, la farmacia din cora-pantelimon materna era 340 de mii iar elevitul 370..si eu ma intrebam daca pentru diferenta merita sa ma plimb pe al medicul de familie..la care, apropo, nu am fost niciodata..mai e cineva din ro care nu sia0 vizitat medicul de familie deloc in timpul sarcinii?

lore, imediat trimit PM

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
S.O.S. Gramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Miciurin,felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa!

Ylilimic,la tine nu se mai pune ca esti la a doua sarcina si esti mai inteleapta ca noi.
Noi acum le experimentam pe toate,kg in plus celulita...tot tacamul.
La a doua sarcina nu vom mai repeta greselile...dar noi sa fim sanatoase ca slabim dupa.
Liuda,fata,azi nu mai spui nimic?Cred ca ai mancat bine si taci chitic.Eu tocmai am tras un bors cu fasole si bacon.A iesit o grozavie.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
nu imi vine sa cred cata rabdare am putut sa am sa parcurc cele 51 de pagini de la nasteri cu impresii despre doctori si spitale. Bine, nu am citit fiecare mesaj, pe unele le-am scanat dar asta fac de azi dimineata, ma ia si capul. :)
Oricum, am mai invatat una alta. Cand nu veti avea ce face, poate va foloseste si voua sa il cititi.
Si Delfi, Radoi e star. :) Ma lua si rasu. Saracu omu asta are numai paciente temperamentale. La un moment dat unele se luau la bataie virtuala aproape. Cred ca de pe la pag 10 incepe daca vrei sa citesti.
Azi mai am in program neshte mesaje de la Nasteri dar acum juma de ora iau ochii din monitor ca nu mai vad.
Asta asa ... ca va auzeam ca va intrebati toate ce o face Catalina sub plapuma?

Cata 28+

Mergi la inceput