Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata fetelor,
ne-am trezit si noi la cafeluta dupa o noapte destul de agitata. Nu stiu ce am avut, poate am mancat prea mult sau am fost prea agitata dupa o vizita ieri, cert e ca pe la 2 am pus si io geana pe geana. Dureri de burta, ganduri sumbre, din astea. Dar acum vazand vremea de afara ma gandesc ca o fi vreo legatura.

Criss, inca o data multumiri pentru raspunsul tau detaliat. Te rog sa ma crezi ca incerc din rasputeri sa ii explic sotului cu argumente logice si cu informatii de ce eu ar trebui sa fiu ascultata dar banuiesc ca "unele persoane" au o anume autoritate pe care nimeni nu o poate da la o parte, ma rog, nu ma stresez prea tare de asta, important e ce stiu eu. Nu inteleg cum la 7 luni bebe e ok si la 8 luni nu are acest surfactant. Adica daca se naste la 7 luni se face substanta asta? Dar la 8 luni nu? Dar tu ai dreptate, eu cred si sper ca medicii acuma sunt mai bine pregatiti ca pe vremea lui soacra-mea.
Da, cu miscarea asa zic si eu, bebe sa fie sanatos ca nu imi e de mine. Vom vedea atunci ce va fi. Macar sa ma vad io cu bine peste vreo inca 10 sapt de stat in pat si asta sa fie tot baiul.
Tu ai grija cu statul pe scaun atat de mult ca am inteles ca nu e prea sanatos ... . Spor!

Flavia, eu mereu am auzit si citit ca marimea sanilor nu are nici o legatura cu cat lapte ai. Si asta de la prietene ale mele care au nascut. Eu zic ca sa nu iti faci griji. Auzi, in alta ordine de idei, ce fac bebelinele? A inceput fotbalul?

Daconst, cum mai te ia panica ca nu ai bagajul. Ca io daca am zis ca am facut ceva ceva din el la 24 de sapt cand m-a pus medicul in pat, mi-a sarit lumea in cap ca sunt nebuna. Nu ca nu as fi ... dar, fetele ziceau ca e devreme si ele se apuca pe dupa 30 de sapt. Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci pb. Ia-o incet.

Meg, iti multumesc de informatii si de sugestia de a citi despre prematuri. Mai, am citit nitel pe acolo, Doamne ce povesti impresionante! Ce femei si bebei puternici. Acolo se vede cel mai clar puterea lui Dumnezeu si ca daca El vrea sa fie totul ok, este, indiferent de ce scrie prin carti. Nu am putut citi tot dar oricum, e elocvent si cat am citit.

Lili, multumesc mult mult de tot pentru listute. Sunt foarte folositoare. Le-am confruntat si eu cu listele mele si acum sunt mai linistita.

Alinatxa, eu iti inteleg dragostea pentru animale, dar ca sa plangi atata si sa iti agiti copilul pt asta.
Haide mai ... fii serioasa!

Roandre, multumesc si pt povestea ta de bebe la 35 de sapt. Am auzit si io de injectiile alea, ma rog, sper sa nu fie nevoie, io ma intrebam asa de chestia asta cu 8 lunile pt ca am tot auzit-o si chiar eram curioasa care e chestia.

Aelita, am ras de ce ti-a zis barbatelul tau. Nu vrea sa va chinuiti tu o zi si el una, asa ca sa fie totul egal? Auzi,de mult ziceam sa te felicit ce campioana esti tu mamica si la noi si la noi-dec. Ca te-am mai urmarit si acolo. ;-)

Amaya, sa ti se insanatoseasca puiul cat de curand. M-am mirat cand ai zis ca are energie cand e bolnavior. Eu credeam ca se intampla exact invers. Merci de exemplul cu vecina ta. Toate exemplele date nu fac decat sa imi intareasca convingerea ca va fi cum vrea Dumnezeu.

Lili, io mi-am luat dresuri de sibiu cu un nr mai mare (adica in loc de 2 am luat 3 si se intind super). Am dat vreo 50 de mii pe ele.

Fetele, cum se intra acolo unde tot va laudati ca ati postat fel de fel de bunatati? Scuze daca s-a mai zis si io sunt afoana.

Hai va pup. Mi-au inghetat mainile pe tastatura, tare frig mai e. Si stau in plapuma ...

Cata 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

megbeng,atuncimai bine tiiminte data de 14,si in functie de asta spui cui te intreaba cate luni ai.la sfarsitul fiecarei luni,spui am x luni jumate.si asa ii lamuresti repede,ca stiu ca ceilalti nu stiu cu saptamanile,si eu la fel le spun,in luni si-n jumatati de luni.
ma bucur ca iti place atmosfera de la mamici din nov-dec.eu fac parte si de aici ,pt ca initial am avut DPN pe 1 ian,apoi mi l-au mutat dupa ecograf pe 31 decembrie,deci oricum sunt la granita .oricum,eu consider ca si aici ne intelegem foarte bine.
la celulita suntem campioane toate! nuavem ce face.
Daconst,si aici e atmosfera palcuta,si acolo pot fi dispute uneori,important e sa toleram si sa aplanam repede. eu ma simt foarte bine si aici si acolo,de multe ori nu mai stiu nici unde sunt.experta sunt la fel ca voi,ca am intrat aici intai,cu voi,abia apoi m-am inscris si acolo,cand mi-au schimbat dpn de pe granita...deh,asa e cu revelionul,la mine...
Amaya,da,e foarte utila si draguta canapeaua pt Andrei! pt asta va renunta repede la patutul lui in favoarea surioarei!
doftoriceste-l sa se faca repede bine,sa mearga la cresa!
neata,Liuda,si tie o saptamana cat mai buna!

hai,toata lumea!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Catalina,nu te mai chinui cu argumente logice cand stii ca are credibilitate ea.cauta pe internet,si pune-i-le in fatza sa citeasca,fara sa te mai agiti tu. pana la urma,intre ce spune maica-sa si ce spune stiinta,va alege si el ce e mai bun.si tu nu te mai agita cu ce spune nimeni! eu dau la spate sfaturile astea,cand vad ca nu asculta nici o ratiune.
da,al meu s-a oferit sa nasca el,dar crezi ca se poate?dar cu gimnastica zau ca e logica lenesului cea mai buna! si am ado`tat-o imediat,ca eu ma cam simteam vinovata ca nu ma misc.si m-a rezolvat el ,sa nu imi mai fac procese ..
ma plimb si colo si colo,ca eu sunt pe granita,cica nasc de revelion...dar om vedea,la voi sa la ele oe batatura nasc??
stai cumintica acolo in plapuma !!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

catalina, ti-am trimis fwd al mesajul cu adresa de mail(si parola) unde am inceput sa trimit diverse materiale..am trimis pm si criisei si lui ylilimic

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
S.O.S. Gramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

mi-a prescris medicul ginec materna. zice sa iau una la 3 zile. voi aveti idee cat costa? ca daca e mai ieftin, nu ma mai duc la med de fam ca mi-e lene .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata burtici!

Alinatxa......pt pisic...

Ieri am realizat ca trebuie sa-mi pregatesc si eu bagajul... Mai ales ca tati al nostru pleaca intr-o deplasare si ramanem singuri exact cand intru in luna a 7-a... Sa speram ca nu nastem fara el... Bine ca nu sta prea mult...

Adela2006... Cred ca de luna viitoare o sa-mi iau si eu concediu... M-am cam saturat de mers cu autobuzele, care sunt tot timpul aglomerate... Plus ca s-a si racit... Mai bine acasa la caldurica...

quote:
Originally posted by ylilimic

carcei care va supara? Avem remediu si pentru asta! Eu de exemplu am carcei la gambe, mai ales noaptea cand ma intind. Atunci se contracta muschiul in pozitia aia, cu varful piciorului intins inainte si pentru a scapa de durere trag de varful piciorului in sus spre gamba (ca si cand l-as vrea paralel cu tibia). Functioneaza pentru ca in ccc 10-20 secunde adorm si uit ca am trecut prin asta. In alta parte nu am avut dar incercati sa tineti contra durerii/ carcelului si sper sa mearga!

Si eu am exact aceeasi problema... Ma plangeam la un moment dat pe aici... Si o rezolv exact ca si tine... Functioneaza perfect.
Felicitari pt nepotel! Sa creasca mare si sa fie sanatos!

A propos de patut, si noi am optat pt cel textil... Stand cu chirie, poate i se nazare proprietarului sa ne mutam... si atunci o sa am mai putine lucruri grele si voluminoase de carat... Si in plus cand mergem in vacanta la bunici as vrea sa luam patutul sa doarma si bebe confortabil...

Cu ciorapii si eu am o mare problema... in mod normal port nr 2 sau 3 (depinde de producator)... acum mi-am luat 5 ca sa-i port pe sub pantaloni... si tot nu sunt suficient de largi la elastic... macar in pot ridica mai sus peste burta...

Ma incadrez la categoria leneselor vis-a-vis de sport... N-am facut nici inainte... acum cu atat mai putin... Abia urc doua etaje pe scari d-apoi sa mai si fac sport ... Nici pomeneala... Si la mine se trezesc unii si-mi zic sa fac sport ca sa nasc usor... Pe-o ureche intra si alta iese... Nu vreau! Ma mai doare si spatele de mor... Pai sa-mi fac rau cu mana mea!? Pai ce, am innebunit!?

Cu soacra n-am treaba... Stam la prea mare distanta... Mamele noastre-s la Bacau, noi la Bucuresti... Si cand vorbim la telefon avem altele de discutat... Deci sunt salvata de sfaturi pretioase...

Megbeng vreau si eu parola sau e-mail-ul pt diverse materiale... ori pe PM ori pe mail (loremunteanu@yahoo.com)

Nu mai stiu daca mai era ceva de scris...

Voi ce mancati azi? Eu mi-am facut piftie din ciolan afumat... Imi place la nebunie...

Pupici la burtici!
Loredana 23+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

'neata burtici,

megbeng, multumesc pt PM. Din partea mea sunt binevenite, nu vad de ce sa se supere cineva. Daca tu le pui la semnatura si nu mai apari pe aici 2 saptamani... cineva care nu a aflat despre ce e vorba nu stie de unde sa le ia.
Eu nu ma uit nici in oglinda, nici dezbracata nu stau sa ma analizez - o fi destula celulita si grasime etc. Si-asa ma cantaresc si ma apuca tristetea de fiecare data.

ylilimic, eu nu am purtat strampi inca toamna asta, dar ma gandesc ca imi vin inca cei vechi. Trebuie neparat sa treaca peste burta? Eu chilotii ii prefer pe cei care vin mai sub burtica.

loremunteanu, mai ca-mi vine sa-mi fac si eu piftie cand te-am auzit. Nu am facut niciodata, pt ca mananc f putin si e posibil mai mult sa arunc, dar imi aduc aminte ce bune le face mama, exact cum ai spus tu, cu carne afumata

daconst, eu am cumparat hanute de bb care mi s-au parut mai mici, e f posibil sa nu le folosesc prea mult, dar avand in vedere ce burtik mic am, momentan nu am motive sa cred ca voi naste un copil prea mare. Si cand ma gandesc ca mi-am luat un mascul cat mai mare sa am copii inalti...

Azi bb nu stiu ce-a facut, cum s-a invartit, ca efectiv m-a speriat. Parca eram conectata la 220V. Ar fi timpul probabil sa simt mai intens, de saptamana viitoare intru in luna a 7-a. Nici eu nu am nici un bagaj facut, habar nu am cum o sa ma descurc.

Inca o transformare: au inceput visele specifice. Cred ca de-aia ma trezesc asa obosita. Parca asa am citit ca incepand din luna a 6-a, a 7-a viseaza si copilul si se suprapun cu ale noastre. De fapt nu poate vreun aparat sa vada vise, ci activitatea electrica cerebrala a copilului. Eu mereu visez ca-mi iese din burtica si-l iau in brate, il sarut, dupa care il rog sa intre la loc. Eu nu pot face asta - in vis. Azi noapte era o fetita care semana f bine cu mine cand eram mai mica.

sa va arat ce patut vreau sa cumpar eu.
http://www2.reclamamascata.ro/product/details/1007

va pup, am plecat

criss 26s cu

Mergi la inceput

vad ca nu mi-a luat link-ul cum trebuie, scrie ca-i reclama mascata. In loc de asta se scrie reclama- sper sa ia

criss 26s cu

Mergi la inceput

nici acum nu a vrut, o sa fc altceva. Am copiat poza si incerc sa pun in albumul colectiv

criss 26s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

E fetita si e sanatoasa!

Mergi la inceput