Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
criss68 spune:
megbeng, eu platesc la Elevit cca 120.000 avand in vedere gratuitatea, dar sunt niste conditii, de pilda trebuie sa fii salariata. Nu cred ca ca stiu toti medicii exact care e protocolul, dar eu m-am saturat sa platesc niste sume imense la stat si sa nu beneficiez de nimic. Ultima data medicul de familie mi-a dat si Fe sub forma de picaturi - complet gratuit, il avea de pe la vreo firma de medicamente - sa-l testez chipurile. Deci eu chiar m-am scos cu dr. de fam.
miciurin, felicitari pentru fetita
michelle, ne bucuram ca ne dai vesti. In curand poate vom afla un raspuns definitiv si vom rasufla toate usurate pentru finalul fericit.
ylilimic, de unde nu-i, nici dumnezeu nu cere! De data asta in sensul bun al cuvantului. Daca tot timpul ai fost un pic mai slabuta decat media si nici urma de celulita, de unde sa ai acum?
Eu am avut tot timpul predispozitie la celulita, dar ma tineam tare cu gimnastica, sauna si masajul saptamanal. Chiar azi ma gandeam cum sa fac sa-mi pun si eu o sauna in casa. Stiu ca e destul de scumpa si incercam sa aflu daca nu se poate confectiona. Macar mai scutesc niste bani si timp, dupa nastere va fi extrem de pretios timpul.
criss
26s cu 
megbeng spune:
criss, eu nu sunt salariata, si am discutat problema cu sotul care, mai ales de cand l-a auzit pe iosup ca mi s-a scurtat colul si sa fiu cuminte, nici nu mai vrea sa auda de drumuri la medicul de familie..asta si pentru ca a trecut impreuna cu mine prin experienta compensatelor pentru utrogestan, am facut impreuna cozi, am dat din coate..si a zis ca pentru o diferenta de 200 de mii nu e cazul.
miciurin, felicitaaaaaaaaaaaaaari!!!!!!!!
..cat despre celulita, si eu am avut dintotdeauna, dar acum e pe peste tot, pentru ca nu am mai facut miscare aproape deloc..cate 10-12 ore in fund pe scaun si ceva gospodarie atata tot de juma de an! las' ca vine ala' micu' si recuperez toata miscarea asat "pierduta"
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

S.O.S. Gramatica!
Daconst spune:
Ca bine mai zici,Criss!
Si eu am fost mereu obsedata de greutate si am facut sport la greu toata viata.Celulita apare la mine odata cu kg in plus.
Macar bine ca m-am resemnat ca altfel o luam razna.Acum daca vine iarna si ma ascund in geaca groasa,sunt o fericita.Ca la fata nu se vede nimic,ca m-as fi ingrasat atat.![]()
Michelle,te asteptam cu vesti bune si suntem alaturi de tine!
Hainute bb
Dana 28+ 
Amaya spune:
ylilimic, mie canapeaua mi s-a parut super convenabila din punct de vedere al temerilor cu cazutul din pat dar si al spatiului...si oricum v-am spus ca fi-miu e ca Tarzan, ii place la nebunie sa doarma pe jos intre o mie de perne.
Referitor la kg. si celulita te ajut la primit de rosii...parca vorbesti de mine....la kg. cel putin abia am reusit sa iau 3,5 si m-am cantarit aseara dupa 2 meniuri de Mc si o placinta.
Miciurin, felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Michelle, ma rog sa auziti numai vesti bune vineri. Eu ma simt de parca am doua sarcini, a mea si a a ta.
megbeng, nici eu nu mi-am vizitat medicul de familie la sarcina asta. M-am intalnit cu ea la banca, asta se pune
? La mine se duce sotul si imi ia retetele si pentru mine si pentru pitic (avem acelasi medic de fam.).
Oana
23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
adyf spune:
Sal din nou!
Uite ca sambata dr nostru ne-a adus la cunostiinta ca o sa avem un baietel, asa ca am rugamintea sa treceti si la mine carucior albastu.
Va multumesc mult si va doresc toate cele bune si multa multa sanatate pentru toate burticutzele.
Catalina spune:
Celulita???? Ia sa veniti la mine, sa vedeti celulita. Cred ca si pe creier am. Oricum, la cati pitici am se prea poate sa am si pe acolo.
Hai sa viu cu inca doi pitici:
- voi aveti cantar acasa ? Io pana acum m-am cantarit asa maxim de doua ori pe luna, la dr dar acasa nu am
- tensiunea cat de des vi-o luati? Mie medicul de familie nu imi face absolut nimic, nu se baga sub nici o forma iar dr Radoi mi-a luat tensiunea o singura data, prin sapt 20 cand era 9 cu 6 (tensiunea mea de obicei)
Pupici,
Cata 28+
megbeng spune:
cata, eu am cantar, da cam fug de el..ma cantaream saptamanal, apoi o vreme am uitat..tensiunea mi-o iau saptamanal, sa nu am surprize..vad ca inca nu am :)
adyf, ce prezenta rara!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

S.O.S. Gramatica!
Daconst spune:
Catalina,cintar am si e electronic...adica sa se inteleaga ca arata cu 2kg mai mult ca cel mecanic.![]()
Deci imi vine sa mor cind ma urc pe el.
Tensiunea mi-o iau doar la dr si trebuie luata in fiecare luna,din cite stiu eu.E foarte importanta in perioada sarcinii.Eu as spune sa le amintesti la asistente cind mai mergi la control,poate ca mai uita sau cine stie.
Hainute bb
Dana 28+ 
ylilimic spune:
Parca v-am mai spus o data despre un carnet de gravide eliberat de min sanatatii... sau cel putin un carnetel, gen vocabular, unde med de familie trebuie sa noteze kg, tensiunea, circumferinta burtii, fi inaltimea fundului uterin. Asta ar fi minim - minimorum de stiu din partea lor. IN carnetul emis de minister, se noteaza si mai multe date! Plus ca doctorita mea face alergie daca nu o vizitam lunar, adica chiar e interesata de starea pacientei!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic
26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamcici
Helenutza23 spune:
miciurin felicitari pt fetitza!
adyf felicitari pt baietel!
michelle sunt alaturi de voi si ma rog sa fie bine!
Catalina eu am "dusmanu'" in casa (adica cantarul). intampin dificultati psihice sa ma urc pe el
glumesc!....aproape. in fine, m-am cantarit in weekend si am cu 6 in plus
...ete na, m-am obisnuit cu ideea! decat vreau sa fiu in limite cat de cat, ca de luat imi dau seama ca nu am cum sa nu iau.
despre med de fam, mie mereu cand ma duc la ea imi ia tensiunea.(adica mai ales de cand sunt gravi, imi lua si inainte dar mai rar).
fetele, merci de raspunsurile pt pretzul la materna.
sa inteleg sa e asemanator cu cel al elevit-ului. cred totusi ca o sa ii fac o vizita pt ca asa cum a zis si ciss68, de ce sa nu beneficiez de tot ce se poate, daca tot platesc!!! si oricum compensarea e in jur de 250 din cate inteleg. cred ca merita drumul... sau imi trimit sotzul....
22+