Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ylilimic, pai astea le-am vazut si eu aici in Ro, numai preturi astronomice la patuturile Graco. Dar cum vine mama in decembrie mi-l ia de acolo fiindca merita mult mai mult, bine eu aproape tot pentru pitici comand la mama si ea mi le aduce sau trimite fiindca preturile sunt net avantajoase ca sa nu mai vorbim de calitate.

Daconst, multumesc. Eu iau patutul acesta doar cat o tinem pe piicuta la noi in camera (si sa-l avem cand mergem in vizite) fiindca atunci cand o mut in camera cu fratiorul va dormi in patutul de lemn al lui Andrei fiindca el deja il escaladeaza si mi-e frica sa nu-l vad in cap una din zilele acestea asa ca trebuie sa-l trec la pat normal. Intradevar, patutul este de calatorie, cu toate ca in ro este considerat patut textil si atat, si are o gentuta in care il bagi cand pleci cu el pe undeva.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

amaya,sanatate multa pt micutul Andrei!daca e asa energic,se face si repede bine!
asa,incurajeaza fetele care nu prea facem sport :))) ca nastere usoara putem avea si noi!pt lenese si pt cele care sunt nevoite sa stea la pat!!
wooow,ce frumos e patutul! e superb! are si de schimbat copilul,acolo sus,nu? si jucarioare muzicale. foarte frumos!
cred ca ar trebui sa muti baiatul in pat inainte sa se nasca fetita,ca apoi ma gandesc sa nufie gelos,sa realizeze ca ii ia ea patutul..
la patul normal,de "barbat" ,ca asa o sa il convingi ca el e mare de acum si sa doarma precum tati,exista niste aparatori din plasa,cu un cadru de aluminiu,sa nu cada din el.dar sa se si poata da jos pe langa acel cadru,fara sa fie nevoie sa il escaladeze si sa sara in cap.
o sa caut pe undeva sa iti arat.
alinutza00
ylilimic,eu port dres fara burta,fara talie adica,din alea doar pe picior,cu adeziv. aceleasi pe care le purtam si inainte.
chiloti,tanga sub burta.

cafelutele sunt gata??

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor!

vorbeati de carcei. eu am alt remediu pt ei, citit tot pe aici, pe forum. si anume, te ridici repede si calci pe piciorul in care s-a pus carcelul. eu chiar am fost surprinsa sa vad ca trece instantaneu.

dresuri: eu port pantaloni, am dresuri de cand nu eram gravi si le tai un pic la elastic. chiar daca le stric, nu conteaza, am multe cutii, primite, asa ca.... oricum imi dau seama ca peste vreo luna nu mai merge nici solutia asta si probabil imi voi lua un numar, 2 mai mari.

soacrele: destul de enervante. la a mea nu am prea multe sa ii reprosez dar recunosc ca uneori e enervanta cand mai baga cate un sfat.

o saptamana cat mai frumoasa!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Cat despre hainutze pentru bebelasi, poate nu e prea tarziu sa va spun sa cumparati si cateva lucrusoare marimea 0, sau pentru 50,62 cm. Sunt cele mai potrivite pentru inceput. Cel putin mie nu mi-a placut sa-l vad pe fiu'miu imbracat "de pomana" cu haine mai mari.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamcici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinutz00,La multi ani si din partea mea si sa fiti sanatosi si tu si bb.

Ylilimic,eu nu am luat nimic marimea 50,pentru ca am fost sfatuita ca daca bb are peste 3kg poti sa le uiti ca nu-i vin.Eu am luat doar 56 citeva hainute si din luna a doua deja merge 62.Cel putin asa e aici.Nu stiu in Ro.

Fetele cu carcei,asta e semn de lipsa de magneziu.Am avut si eu probleme si procedam cum spune si Helenutza.Dar de cind mi-a prescris dr magneziu nu mai am probleme.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

fetelor, trebuie sa va las! Merg sa recuperez copilul de la mama. L-am lasat tot WE sa imi trag si eu putin sufletul, si apoi a fost cu buni la impartasit! Se pare ca i-a placut mult din moment ce nu se mai dadea dus de acolo! I-a dus parintelui vreo 15 lumanari, doar de dragul de a fi bagat in seama!
Si daca va spun ca popa are baietel de 3,5 luni, intelegeti de ce ii plac copii si mai ales Matei, primul lui baiat botezat in cariera!
Va pup si va caut cand ma intorc acasa!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamcici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ylilimic,am apreciat si am vazut materialele de la semnatura ta ..doar ca eu am mai pus unele in plus. repet, daca nu vreti, spuneti si le sterg si ramanem cu ce are ylilimic la semnatura..eu as vrea doar sa nu se supere nimeni!

daconst, da si eu la grupa mai mare de mamici am vazut modelul si mi s-a parut extrem de util..abia astept inceputul lunii decembrie, sa ma pun si eu pe documentare, sa citesc materialele culese!

aelita, am salvat pasajul cu lunile de la tine si iti multumesc mult de tot! vroiam sa stiu cand intru intr-o luna noua..apoi mi-am amintit ca de fapt tineam socoteala cum ai sugerat tu, cu o data fixa din luna..la mine e 14, dupa UM..am avut UM pe 14 mai..si DPN-ul meu s-a mutat oricum pe 14 februarie dupa ultima eco (a prins bebe ceva viteza la crescut)..si mai e si semnatura mea pe care o tin special sa=mi arate luna in care sutn..ca eu raspund in graba cand ma intreaba cineva "cat am" cu numarul de saptamani...si primesc priviri crucise: "asta cate luni vine" .
cat despre miscare..socrii mei sunt mari sportivi, fac jogging de cateva ori pe saptamana in parc, alearga 7 km fara probleme, asa ca nu tine textul..si oricum, soacra-mea e o femeie buna, totusi..e din categoria de sfaturi bine-intentionate.
asa, si sa nu uit sa-ti zic, tot tie, ca-mi place mult de tot felul in care discutati la "noiembrie-decembrie"..cu tema zilei..mi se pare ca sunteti un grup foarte frumos si unit!

daconst, ei eu tot cu tanga ma inteleg mai bine, doar ca ma cam ia jalea cand vad ce fund am facut..mey, am facut o celulita de toata frumusetea si pe coapse si pe fund

amaya, multumesc de raspuns! deci nu e obligatoriu la mai putin de 3cm repausul la pat..si al meu era bine inchis!(colul)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Megbeng,la celulita ma bag si eu ca-s de groaza.Nu am curaj sa ma uit in oglinda cum arat cu tanga,dar faptul ca ma simt bine in ei conteaza cel mai mult.
Despre materialele din mail-ul comun as zice sa bagam tot ce se poate lua de la burticile mai mari ca ele au adunat informatii foarte interesante si e pacat sa le pierdem dupa ce pleaca ele.
As baga si link-uri utile care le-am vazut la ele.
Eu zic ca e mai bine asa si cine vrea sa-si mai ataseze si la semnatura nu-i nici o problema.Mai bine din mai multe surse decit deloc.

Aelita,subscriu la ce zicea si Megbeng ca tare frumos discutati la burticile noiembrie-decembrie si mi-ar place sa fie si la noi asa.
Poate vom reusi si noi,cu ajutorul tau,ca esti mai experta ca noi.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

aelita, multumesc...pe Andrei il doftoricesc la greu cu siropuri usoare. E cam suparat ca nu l-am dus la cresa, dar mai bine asa decat sa se imbolnaveasca mai rau sau sa imbolnaveasca pe altcineva. Slava Domnului ca nu a facut deloc febra.

Da, patutul are si masa de infasat si carusel si, Slava Domnului, 2 etaje. Nu mai trebuie sa ma aplec intruna peste pat, cum am facut la Andrei...imediat dupa operatie e putin cam dificil.
Sincer, sunt aproape convinsa ca nu va fi gelos ca ii ia piticuta patul fiindca deja nu-i mai place, in timpul zilei doarme pe jos la el in camera, printre jucarii. Oricum in maxim o luna intentionez sa-l mut din patutul de lemn. Insa nu vreau sa-i iau inca pat de baiat mare. Am vazut la Buburuza o canapea extensibila pentru pitici, asta:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=72
si m-am gandit ca pentru varsta lui ar fi ideala mai ales ca nu ar fi probleme daca ar cadea din pat fiindca distanta de la pamant ar fi maxim 15-20 cm (grosimea canapelei in extensie), iar pe timpul zilei as putea sa o strang si astfel sa salvez din spatiul lor de joaca. Asta pana mai tarziu cand vor putea avea fiecare camera lui.

megbeng, se pare ca este ok...

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata vorbaretelor!!! Ce faceti?
o saptamana buna va doresc!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 26 sapt si 1 zi

Mergi la inceput