Cirese de Mai-Iunie (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmen, la multi ani lui frumusescu! Nu descuraja, poate nu-i pregatit de diversificare. ( mai mult nu pot sa te incurajez, fiu-miu o fost unul de iti taiai venele de cum manca diversificat si acum tot asa stralucit mananca)

Arleena, cand sunt racic nu prea vor altceva decat lapte. Incearca din nou dupa ce-i trec mucii, vei avea o surpriza.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana, multumesc si tie Lacramioara, am facut-o si pe mail .
Sa inteleg ca imi voi tocat toti nervii cu deiversificarea? Adica exista si copii care nu vor sa manance? NU NU NU...eu mai fac un copil care sa-mi faca pe plac si sa manance .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ia' bagati un oki sa-l revedeti pe FRUMUSHATZA de MIHNEA care nu se dezice... razacila in carne si oase

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Diana, multumesc si tie Lacramioara, am facut-o si pe mail .
Sa inteleg ca imi voi tocat toti nervii cu deiversificarea? Adica exista si copii care nu vor sa manance? NU NU NU...eu mai fac un copil care sa-mi faca pe plac si sa manance .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Carmen, n-or manca ei, dar sunt niste...hlizitzi! Ce mai vrei? Nu-ti ajunge? Si-apoi, ii facem...fotomodele Nu au ei fetze de macho si nici nu vor avea... dar vor fi niste seducatori. Yeap
!

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Ia' bagati un oki sa-l revedeti pe FRUMUSHATZA de MIHNEA care nu se dezice... razacila in carne si oase

ALBUM POZNE

Uite ce scumpete ai putut sa faci? Ce mai vrei, sanatosi sa fie (asta e modul safe de a gandi cu copii nemancaciosi, altfel o iei razna garantat)
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carmina am gasit la sensiblu karvol, da la noi e numai 12,75 lei...si pe site zicea ca e 13.05 ron...da numai la sensiblu kaufland cluj e mai ieftin
miroase f bine....adica mie imi place da la sotu' i se pare cam tare....

bine zis diana, sanatosi sa fie copii ca de foame nu mor ei....papa cat le trebuie....fotomodeli ii facem la cat sunt de draguti toti si razaciosi

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

lyly, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Lacri - iti trimit si eu pe mail o poza cu Gongutza razacioasa, ca vrem si noi in club !!! De fapt vrem mai demult, dar m-am tot chinuit sa-i fac o poza razacioasa !

Cine-mi trimite si mie parola de la contul comun ? Ca sunt o gramada de chestii interesante pe-acolo, din cate-nteleg eu, si tare-as vrea sa citesc, mai ales despre diversificare ...

Noi am inceput azi, la 5 luni si-o zi, cu orez de la Milupa, am mancat cu biberonul 2 lingurite la 130 ml lapte. A fost acceptat cu placere, de fapt cu indiferenta, nici n-a observat ca e altceva decat lapte, sau daca a obsevrat nu s-a manifestat. Sa vedem reactiile ...

Ce s-a intamplat cu Luana si Ioana ? Ca parca nu le-am mai vazut pe forum ... S-au suparat pe noi sau una pe cealalta ?

Cred ca Goanga a racit un pic, e ragusita si parca tuseste si stranuta ... Azi am observat si nu prea stiu ce sa fac ... Ceaiuri nu bea inca, apa nici atat ... Ce sa-i dau ? Oricum teebuie sa vina doctorita pt controlul de 5 luni, dar macar sa stiu ...

Va pup pe toate si sper sa reusesc sa mai intru ...

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

www.youtube.com/watch?v=CU8UkI3EiNU" target="_blank"> alexutzu shmecherutzu se joaca stand in funduletz, in sfarsit un pic de independentza

ahhh, lacri vezi ca ai scris la poza lui shmechetutzu

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Raalucutza, super poza cu praslea.

Carmina, noi mancam dovlecel alaturi de morcov si patrunjel, toate fierte si mixate la blender. Tot asa a mancat si nectarina, adica cu morcov si patrunjel fiert si nectarina cruda, toate mixate.Am observat ca daca nu le mixez pana ies pasta nu le accepta. Adica trebuie sa aiba consistenta unui mustar fin. Cam asa i le fac si vad ca au trecere. Succes cu praslea!

Tare frumoase pozele cu cireshele razacioase.....dar noi mai asteptam pana sa intram in club, patim tot asa ca si Raalucuta. dar perseveram.....

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput