Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 10
florypop spune:
Ce mai faceti fetelor?
Noi suntem in viteza in continuu.Vad ca deja ati trecut la difersificare in masa. Si noi am inceput si ne merge bine. Rares are deja 9 kg. A recuperat extraordinar. Sunt mandra de el.
Ne pregatim de botez. Stiu ca e cam maricel deja dar asta e. Acum se poate.
Va dorim pofta buna si sa cresteti mari si sanatosi.
Pupici,
Flory si Andrei si Rares
adib spune:
Buna dimineata.
ce frustrant. am scris ... am scris... am scris si nu m-am logat.
arleena parca tu intrebai de Ela. e bine, obosita, cu spatele praf, geninchi asisderea, miinile mai lungi decit acum vreo trei luni ...
noi nu mai papam laptic de la sinul mamei cam de multisor, motiv pentru care nu mai avem ocazia sa-i muscam, cu toate ca avem dinti.
Daca Lyly a deschis un club, Carmina tu de ce n-o faci? "Clubul gurmanzilor". ca vicepresedinte o propun pe Raluca. de cind cu diversificarea, pofta de mincare e pe cale de disparitie. nu ne mai plingem ca dupa fiecare masa spalam tot arsenalul de bavete, dar trebuie sa curatam si cuvertura de pe pat, covorul, peretii ,... am invatat sa suflam in lingurita. procedeul e urmatoarul: se ia lingurita incarcata, se baga in gurita, se "basculeaza" continutul si se sufla cu putere. Efectul ?! imprastierea mincarii pe o suprafata direct proportionala cu puterea cu care sufla. o distractie.
felicitari celor care stau pe fundic. si noi o facem dar ajutati. e foarte distractiv, mai ales ca asa nu mai curg balele pe reverul bluzei ci direct pe jos.
Doroti multumim pt completari la lista.
numai bine va dorim.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Doroti, felicitari pentru Gugutza-Dolofanutza
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE
Multumesc!
Apropo, numele de Guguta la primit de la taticu atunci cind a inceput a ginguri.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
'Seara! Ce fac mamicile de ciresici? Noi ne pregatim sa plecam la un munte maine, am intrat repede sa va citesc ca doua zile nu mai dau pe aici.
Avem sa va dam o veste: stam in fundulet singur, nesprijinit! I-am facut poze da inca nu le-am descarcat, cred ca luni o sa le pun.
Am vazut poze cu ciresele razacioase:super!!!
Daca mai am timp, revin mai incolo.
Eu de Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Felicitari!!
BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Doroti, iti dau si eu date noi pt listuta : la 4.5 luni avem 7300 gr.
Multumim pt efortul de a te ocupa de ea .
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Doroti felicitari! Cum ai reusit? Da-mi si mie reteta ptr. Timeea!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
Diana eu luna asta am hranito cu de toate, adica ea maninca dimineata si seara(2mese seara la 19.00 si la 21.00-21.30) sin, iar toata ziua este hranita cu milumil2 + cereale 2ori pe zi.Cereale iam dat de la firma Bebe, din orez(pe astea lea mincat foarte bine, dar nu mai vreau sai dau ca au zahar si eu nu am observat de la inceput), apoi din hrisca(pe asta o maninca mai rau ca nui prea place. La jumate de luna am inceput sai dau miluvit cu orez si porumb.Si ii mai dau ziua si pireu de fructe de la o firma autohtona(Vita) care deasemenea nu are zahar.De remarcat ca miluvitul il maninca cu mare placere, dar am observat si eu ca se constipa daca nui dau si pireu de fructe.Eu ii dau pireu din mere, prune, para sau piersic.
Asta nea fost hrana pe luna asta. Timeea.
BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
virgi spune:
Salutare ciresici!!!
In sfarsit suntem acasa!!!
Alia - acum am citit mesajul tau de pe forum. PM la mine nu functioneaza, nu pot citi mesajele. Cand dau click pe mesaje private...ma deconecteaza automat si asta mi se intampla de cateva luni bune..din nu stiu ce cauza. Acasa in romania nu am avut acces la internet.
Drumul si vacanta in romania au fost un calvar..pe care nu l-as mai repeta curand. Plecat de acasa cu un copil vesel si sanatos si ne-am intors cu un copil care plange din orice si tuseste de nu stiu ce sa-i mai fac. SE pare ca a luat un virus de la copiii cu care a intrat in contact..mai toti raciti.
Zborul cu avionul se pare ca nu i-a priit. A plans continuu..si a trebuit sa fac ture cu ea prin tot avionul timp de 11 ore. Eu am ajuns acasa cu o cumplita durere de cap si cu o stare de voma de la oboseala ca mi-au trebuit 3 zile sa pot vorbi cu cineva. Iar acasa a inceput "distractia" . Am incercat toate tipurile de pampers existente pe piata..si nimic bun...nu am gasit solutie de spalat biberone, nu am gasit servetele umede fara miros( toate sunt parfumate)..nu am gasit masina de uscat rufe...nu am gasit nimic. Asta legat de bb ca de restul nu vreau sa-mi mai aduc aminte. Am slabit 6 kg...nu am putut manca nimic cu pofta asa cum am sperat...
Dar ce ne-a pus capac a fost acest virus pe care l-a dobandit Luana cu 4 zile inainte de intoarcere. Totul a inceput cu o tuse puternica. Medicul la care am fost mi-a lasat o impresie foarte buna. Dupa consult..ne-a recomandat antibiotice....dar nu fortat...ne-a spus doar ca asta e tratamentul pe care il da ea..dar ca cel mai bine ar fi sa-mi sun medicul sa-i cer si lui un sfat...si sa-l urmez pe el...ca in romania exista multe carente si ca ii este un pic teama sa ma forteze sa- i dau copilului tratamentul prescris de ea..avand in vedere ca pana acum nu mai luase niciun alt tratament.
Fapt pentru care eu nu pot sa spun decat ca doaman doctor merita toata stima si respectul meu. Tratamentul dat de ea: Ambroxol, Augumentin si Nurofen. Sunat Choy si evident raspunsul a fost "nu", asta dupa ce m-a intrebat daca face febra. Cum febra n-a facut...am ales sa nu-i dau nimic..Acum ma duc cu ea la medic...si mai scriu dupa ce vin.
toti bebelusii
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Lacramioara nu, nu m-am linistit si maine la ora 14.30 mergem la doctor. Va tin la curent...Mai ciresele diversificate, voi tot ca porcusorii va faceti cand mancati? Mihnea isi baga si in oki, pur si simplu in oki, ii vad orezul pe iris ...si tot timpul isi pune manacrea pe babetica dupa care baga carpa asta in gura si aduna mancarea de acolo, si sigur ca nu nimereste numai gura...dezastru.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Mai Carmina a mea daca ii dau libertate la miini e dezastru in casa.Asa ca am renuntat la babetica, ii pun un scutec de bumbac in asa fel incit ii stopez miinile putin, dar oricum le duce in gura cu tot cu scutec si il face de toate culorile. Imi mai da citeodata mincare jos din mina sau baga si ea un deget acolo sa nu fie doar lingurita.
Cit despre limbuta si a mea o are si cred si eu ca sunt glandele celea(mam uitat special).
BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Aaaaaaaaaa....uitasem. Avem si noi o problema. De curand am schimbat pediatrul, pentru ca nu eram deloc multumita. Si dr cea noua a descoperit la putulica baiatului meu un chist smegmatic datorat faptului ca nu era decalotat si curatat suficient. Si asta doar din cauza dr dinainte, care nu ne lasa sa-l decalotam decat putin. O sa treaca, dar pana atunci tare necajita sunt, si-mi vine sa urlu...
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
Roxana nu te intrista tare, lasa ca trece el, da bb simte cind mama e necajita(apropo, a mea fata de asta na mai luat decit 300gr in greutate ca eram zilnic un ghem de nervi), asa ca Catalinu sai treaca repejor.
BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
inaioana spune:
Am trecut doar sa va dau un pupic mare si lipicios! Sa stiti ca va citesc constiincios dar nu am ragaz sa si scriu. Am o perioada foarte-foarte aglomerata, o sa ne mutam in Bucuresti in urmatoarele saptamani, caut bona, caut gradinita, caut apartament de inchiriat,caut sa inchiriez apartamentul meu, caut job...CAUT!
Si totul trebuie sa se termine pana la 1 Noiembrie. In plus, am doi piticei pe cap, care nu pricep cat sunt eu de ocupata si isi cer drepturile.
Sper sa mai pot scrie azi, oricum o sa revin in fortza cand ma mai linistesc!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici