Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 11
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by raalucutza
hai ca si noi stam in funduletz!am aici si dovada!http://entertainment.webshots.com/photo/2420557870085112413trZWbk
RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)
Da mie mi se pare ca ride copilul aici, mai timid da ride.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Steluta spune:
Buna fetelor,
Imi plac tare mult pozele razaciosilor. O sa incerc sa "fur" o poza Andradei...
Altfel in weekend a fost un pic bolnavioara.. Vineri dimineata am realizat ca are febra. Ii pun termometrul 38.1. Sotul tare neincrezator ca ar avea fiica-sa febra sa i-o mai iau o data. La 5 minute dupa, 37.5. La urmatoarea masa, iar 37.5, si apoi la a 3-a masa, 38.1 iar. I-am pus supozitor de Efferalgan. I-a scazut febra. I-am dat si 4 picaturi de vitamina C. Seara iar febra, 38.5. Alt supozitor, dupa care i-a scazut febra si nu i-a mai crescut. Deja ma speriasem ca era primul episod cu ea bolnavioara. Altfel ea manca, era tare vesela, nimic schimbat...
Dar ma ingrijoreaza ca de 1 saptamana si jumatate, nu prea ia in greutate . Dimineata la prima masa se tot invarte pe la 6200gr. Suntem tot la 5 mese pe zi. Nu arata ca nu ii ajunge laptele, ca ar ramane flamanda. Nu as vrea sa incep diversificarea de la 4 luni, dar nici nu doresc sa o las asa... Azi vom ajunge la controlul de 4 luni la pediatru si sa vedem ce parere are. Ma gandesc ca poate este si consecinta imbolnavirii ei cu scabie, acum cu febra. Dar totusi a avut o stare generala buna.
A facut cineva hemograma la bebe??? Nu as vrea sa ii dau Calciu si Fier, fara a vedea daca are nevoie. Si nu prea stiu unde sa ma duc cu ea...
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
doroti_5 spune:
Buna ciresici.
Am terminat de citit tot ce sa scris in we.
Asa sa va zic si eu ca la indemnul Oanei()am gasit si eu ceva asemanatorsi am luat www.vitek-aus.ru/en/production/home/productkeeping/chopper/vt-1606.htm" target="_blank">asa ceva.
Despre muci, la noi se cam terminase, au mai revenit dar nu multi si rar, eu iam turnat doar ser fiziologic si a mers.
Acum o sa trec la listuta datele si va rog la cine mai sta cireasa in fund sa ma anunte si de cid sta ca le scrim si pe astea la progrese, cai progres nu?
Virgi bine ai revenit, teas sfatui sa nu citesti capitolele anterioare mai bine intrebi ce ai ca o sati raspundem cu placere.Luana bolnavioara sa se insanatoseze cit mai curind.
livada.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
raalucutza spune:
DOROTI nu pot spune ca rade!ci se holbeaza la aparat cu gura cascata!
carminabulina spune:
[red]Arleena , bai dar ce -i dai sa manance lui Alex? Bravo Alex, sper ca aseara sa fi dormit mai bine si sa-ti treaca mucii din nas.
Camelia, hai ca am reusit sa rad si eu citit despre diversificare, cand am citit ca si nectarina tot cu morcov i-o dai. Bine si asa.
Azi o sa-i dau si eu morcov, am asa niste emotii de zici ca-i marele examen al vietii mele .
Doroti , gata, m-am linistit, daca si Natalia are 2 limbutze inseamna ca e normal .
Ioana, spor la cautat si sa gasesti tot ce-ti place tie. Serghei si Katja.
Diana si Lacramioara[/red], dragutze ca intotdeauna
LA 5 LUNI AVEM 7,360 kg si centimetri foarte multi, nu stiu cati dar cred ca peste 72, asa ca doroti inca nu trece nimik la centimetri ca revenim cu informatii noi in curand. PAream foarte slab din cauza lungimii corpului.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Arleena, m-am referot la statul in funduletz, cand am intrebat ce-i dai sa manance lui Alex si nu la altceva ...dupa ce am recitit mesajul am realizat ca se poate intelege gresit .
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
wapi spune:
Gata, am recuperat si noi de citit tot din urma.
Roxana Claudia si eu i-am cautat ceva de incaltat lui bebe si nu prea am gasit. Am vazut in SIR la Lujerului niste ghetute incepand cu nr. 15 cred ca sunt din piele si cu talpa moale la 450 000 lei vechi, dar eu zic ca acum nu se justifica investitia, pentru ca peste o luna sigur ii trebuie altceva. Deocamdata i-am luat niste bascheti (ca sa zic asa ) ca sa avem ptr cand iesim afara. Noi am primit cadou vreo 4 perechi de incaltari, dar toate sunt nr. 19 sau +. Noi ne-am luat deja geaca groasa si caciula
Vad ca toata lumea conserva legume ptr. iarna. Eu zic ca-i mai simplu sa i le cumpar proaspete la iarna (din cate imi aduc eu aminte iarna trecuta se gaseau cam de toate prin supermarketuri). Si sa nu uit, am citit in week-end un manual de puericultura pentru liceele/scolile sanitare (paranoia scrie pe mine ) ( mi l-a imprumutat cineva) si acolo spunea ca un factor esential ptr succesul diversificarii este si starea de spirit a celui care ii da lui bebe sa manance , adica trebuie sa fim vesele.
Carminabulina bebele meu are acum doar 4 mese pe zi, uneori mananca la 5 ore (spre seara), iar dimineata sta si 7 ore fara sa ceara (eu ii dau sa manance doar cand cere el).
Legat de mucisori, eu nu i-am cumparat nici pompita ptr ca era un avertisment ca poti sa-i rupi membranele lui bebe, iar ser fiziologic ii pun doar daca are nasucul infundat (nu este bine sa abuzezi nici de asta ptr ca bebele se obisnuieste cu el si nu mai produce nasucul lui secretii ca sa fie umed in interior ). Nu prea a fost nevoie in ultima vreme, i-am pus doar in saptamana cand a fost ragusit. Saptamana trecuta s-a trezit intr-o dimineata cu un ochi umflat, ziceai ca luase bataie la box ( de fapt doar pleoapa superioara era umflata ). Fuga la doctor - diagnostic : conjunctivita. Si eu am avut conjunctivita odata si stiam ca am avut ochiul rosu, lacrimi etc. Ori bebe nu avea chestii din astea. Drept urmare am zis sa mai astept o zi cu calamicina prescrisa ( prospectul era cam confuz, nu zicea nimic despre sugari), iar a doua zi ochiul se dezumflase aproape de tot si se vedea urma unei muscaturi de tantar + ca a dormit exact pe partea respectiva + bagat mana in ochi plina de sapun la baie ( ca nu mai stim sa stam cumintel si noi ii facem lui baie, iar el face baie si lui mami si lui tati )
Eh, eu mai am doua saptamani de liniste pana incep diversificarea ( eu sunt mai lenesa, de fapt vreau sa incep cat mai aproape de 6 luni) si ma bazez pe foamea lui - adica o sa urle de foame si cu lacrimi in ochi o sa inghita supa
Wapi
vivighe spune:
Si Ingrid a reushit sa raceasca...am eu o banuiala ca de la spital ca ne tot perindam cu ea pe acolo la control pt faimoasa mastita,si ultima data era foarte aglomerata sala de asteptare cu fel de fel de copii,care mai de care cu mucii tarash sau tushind.Asa ca acum e si ea plina de muci si tusheste,dar mai mult din cauza ca nu poate sa respire si se ineaca.Noi Karvolul l-am descoperit mai demult si intr-adevar e foarte eficient.In rest ne tratam cu vitamina C,apa de mare si nurofen dimineatza si seara doar...Azi vad ca deja e mai vesela,ieri nu avea chef de nimik.In concluzie noi facem o pauza in diversificare pana nu-i trece raceala.
Virgi...cred ca trebuia sa te asteptzi totushi ca aici n-o sa gasesti toate cele pt copil pe care le folosesti in Corea.Multa sanatate Luanei...sa-i treca repede raceala.
Ioana...spor la mutat(n-ash vrea sa fiu in pielea ta acum...cu 2 bebeci si atata treaba)
Carmina...wow ce "inalt" e Mihnea.
Gata...am uitat ce voiam sa mai zic...ma intorc sa mai recitesc.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
Lya spune:
Lyly
Arleena,FELICITARI PT ALEX!
Ama,multumim de intrebare.Erik e un copil ffff cuminte,cand i foame sau somn se agita si doar daca nu-i dau sa pape plange.Nu stim ce-i aia crize de plans......a avut 2 zile in viata lui cand a pans din cauza colicilor,chiar ma intreba cumnata-mea(si io mi-am pus intrebarea asta)ca oare nu-i ceva problema cu el de-i atat de cuminte.In rest ne place sa radem,a asistat-o pe mami in sezlong pe masa de bucatarie la pus muraturi,dovlecel la congelator.........facut mancare si ii pun diverse jucarii sa nu se plictiseasca,o adora pe sora-sa care-l mai supara cateodata,se mananca din ochi si povestesc amandoi,stie sa cante,dupa ce ma opresc eu ,el continua,ii merge gurita de numa,vrem si noi sa stam in fund,manca doar tzitzi de la mami si cateva nopti m-a disperat cu trezitul la 2 ore(in afara de azinoapte cand s-a trezit la 3 ore)
Virgi,sanatate Luanei!Imi pare rau ca nu v-a priit iesirea in Ro!Greu i-a putut fi si pe avion sa te plimbi atat cu ea in brate!N-ai gasit tu atatea lucruri(unele ar fi trebuit,ex solutia de sterilizat)dar ai avut telina la discretie.
Era sa trimit mesajul fara sa ma loghez
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
marrycalu spune:
Arleena,e superb puisorul tau.
Raalucutza eu zic ca zambeste Celestin,e un dulce.
Si al meu aavut putini muci,nasul infundat,iam dat nurofen,sterimar si ser fiziologic,si Karvol seara.
Eu iam dat ieri iam pus putina carne in supica,ia placut,dar el nu mananca cu lingurita,numai cu biberonul,tot,si sucul de fructe si supa,nu am ce sa-i fac,plange si scuipa tot,deocamdata ii dau asa,va manca el si cu lingurita.La 5 luni jumatate are 75 cm. si 8,500 kg.Analize ii voi face la inceputul luni,ca sa stiu eu cum sta cu fierul si calciu.
Lyly809, tie trebuie sa-ti trimit o poza cu bebe zambind?ca sa intram si noi in clubul vostru?
Marilena si Robert(2 mai 2006)