Cirese de Mai-Iunie (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Daryana, multumesc, dar iti dai seama ca asta a fost primul lucru pe care l-am facut cand am vazut ca asa simplu nu-i place si atunci a facut ca si cum i-ar veni sa vomite, deci si mai rau....
Asta e, maine o sa incerc o leguma dulce:dovleac, morcov cartoful dulce, poate asa o sa mearga.

Am fost la Mark&Spencer si i-am cumparat, asa pt. ca nu a mancat azi , o chestie de toamna, sa-i spun geaca dar nu e, si niste pantaloni de training, erau2 la set. Acu o lina am mai luat niste body cu maneca lunga, am luat si cu maneca scurta dar nu la reducere. Imi plac foarte mult lucrurile de acolo insa nu si preturile...te ustura insa o data face bebe 5 Luni .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Daryana, nu am gasit remediu pentru lipsa de chef a lui Alec de a suge de la san. Precizez ca dumnealui, Mr. Galagie, suge aleatoriu de la san...in cursul zilei; noaptea nu face scandal caci e prea adormit ca sa-i mai pese. Parte nashpa este aceea ca, dupa ce ca nu suge la san, nu vrea nici bibe, dar i-o pun pe tanti Cleopatra Stratan cu al ei Ghitza si il pacalesc
Raalucutza, voinicelul tau sta bine de tot in poponetz. Carmen are dreptate, o poza razacioasa se obtine cand protagonistul nu vede aparatul foto.
Carmen, mi-ai taiat avantul cu prepararea dovlecelului.. dupa ce ca ma agit sa-l prepar si sa-l congelez, m-oi trezi ca nu-i place gustul.. hm! O sa pun deocamdata dovlecel crud taiat cubulete pentru supica; conopida am "aranjat-o" deja
Dana, curand o sa trec si eu la piure de fructe si-atunci, sper, toate necazurile vor lua sfarsit
Mihaela,cred ca renunt la piureul de dovlecel. Deocamdata, pana maine s-ar putea sa ma razgandesc! Multam fain pentru reteta

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Lacramioara cate poze razacioase avem voie sa punem? Ca ma gandesc: daca multe ciresele se lasa rugate sa intre in club noi vrem sa intram cu totul ...ma gandeam ca ar fi bine sa schimb poza cu una de la 5 luni, desi nu am fost la cosmetica inainte de sedinta foto si se cam vad "imperfectiunuile" de ras se rade cu gura pana la urechi. Asteptam raspuns URGENT.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Aniledasi eu as vrea sa aiba medici o parere ferma in privinta decalotari.....eu una, am citit argumente pro si contra si am hotarat ca atata vreme cat eu am grija de igiena inima la fel tre sa procedez si la copil, asa ca la fiecare baita il curat, il ecalotez cat se poate numai, nu fortez, si vad ca se aduna acolo smegma, asa ca eu il curat.

lacri multumim ca ne-a acceptat alec in clubul lui, btw cum sta cu constipatia?mai are probleme?

dana odihna placuta!!!

carmina ma bucur ca e sanator mihnea si vezi ca nu ai dece sa-ti faci probleme!!mama paranoica ce esti(sa nu te superi, glumesc) cat priveste mancatul si eu la fel am patit pana acum doar orezul l-a mancat cam o sapt apoi am incercat sa-i intr-o duc mar, nu, umratoarea zi morcov, nu, banana nu, piersica nu asa ca am abandonat, avea reactia aceea care o descrii tu. nici orezul nu-l mai papa asa ca il las, dupa ce-i trece raceala o sa incerc sa-i dau din nou orez si apoi o sa mai vad....poate nu sunt pregatiti de diversificare

fetelor alex e plin garla de muci, azi, de la atata scos cu pompita si pus ser am observat un firicel de sange, deabioa respira pe gurita, ca se ineaca cu muci, pe nas nu poate ca e infundat de tot, de supt numai cate un pic ca nu are aer....nu stiou ce sa ma mai fac cu el...nici nu doarme bine, are ochisorii tot rosii, buzele uscate, il mai dor gingiile e tot o maraiala....sunt franta....plus colac peste pupaza de la atata oboseala ma mai si cert cu sotul si asa nu-mi place....sunt mare bagatoare de vina(si n-am fost deloc pana acum) ma iau de el ca de ce nu face aia, de ce nu face aialalta, ma enervez de ce eu n-am timp de mine...sunt cu nervii la pamant.
tot de la oboseala cred, ma simteam ca la inceputul sarcinii(greturi de la mirosuri, somnolenta, obosita, slabita, fara chef de nimic,balonata) asa ca mi-am luat un test sa vad oare nu cumva oi fi avand un bb2 si io nu stiu...da' a fost negativ.m-a speriat ce-i drept ca nu ma simt inca pregatita pt bb2. chiar vroiam sa va intreb pe cle care alaptati si nu aveti ciclu...ce metoda contraceptiva folositi, si aore poti sa-ti dai seama cam cand e ovulatia??ca io tot am urmarit da geaba...nu-mi dau seama...cand aveam ciclu stiam aproximativ cand e ovulatia...acum tot pandesc dar nimic.

raalucutza felicitari lui celestin pt performanta!!!la capitolul poze si alex era intimidat de aparat, si mai e in cand in cand, eu i-am dat aparatul in manuta sa-l "cunoasca" si acum sta mai relaxat cand il vede

daryana 250km numai voi 2??asta da performata....

v-am lasat ca s-o trezit shmecherutzu

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

LA MULTE LUNI! lui Frumushescu

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Lacramioara cate poze razacioase avem voie sa punem? Ca ma gandesc: daca multe ciresele se lasa rugate sa intre in club noi vrem sa intram cu totul ...ma gandeam ca ar fi bine sa schimb poza cu una de la 5 luni, desi nu am fost la cosmetica inainte de sedinta foto si se cam vad "imperfectiunuile" de ras se rade cu gura pana la urechi. Asteptam raspuns URGENT.

uite cum cresc

Poti sa o schimbi de cate ori poftesti! Razacioasa sa fie

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Lacramioara, daca ai stii cat m-am chinuit sa fac dovlecelul ca eu ca proasta i-am scos si semintele...of of of si copilul atat de ingrat a fost .
Ok, trimit poza noua imediat.

Arleena, nu ma incurajezi deloc , deci se poate sa le respinga pe toate sistematic?????????
Imi pare rau de Alexiu mic si drag si mai ales ca si noi suntem tot cu muci in nas. Dr. nostru ne-a dat KARVOL, poate folosesti deja dar daca nu este bestial. Sunt niste fiole cu uleiuri volatile, se pune continutul unei fiole pe o batista si se ajeaza in patutzul lui bebe, in preajma lui nu la indemana lui. Am pus si noi aseara si au beneficiat si oamenii mari de efectul Karvolului, asa ca am dormit toti 3 neintorsi dupa o saptamana de trezit noaptea din 2 in 2 ore.
Inca un lucru foarte important: NU MAI FOLOSI POMPITZA, cica in loc sa ajute mai rau stimuleaza productia de muci. Pune ser sau apa de mare, bebe pe burta sa faca efort si sa-i curga mucii, el mai si stranuta iar pt. buze uscate, al meu nu bea apa, ii le mai udam eu din cand in cand, sau ii mai dau cu creme(eu am de la mustela) pe fata si pe nasuc.Iti dai seama ca de la muci narile lui sunt iritate la fel si obrajorii.
Si cam atat. medicamente nu luam.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Arleena,pe vremea cand Alec avea probleme cu nasucul si=i tot puneam ser si foloseam pompitza,de multe ori se intampla sa iasa muciuleti cu sange, asistenta zicea sa nu ma sperii ca asa au ei mucoasa in nasuc mai "vascularizata" si, daca umbli prea mult cu pompitza e normal sa-l iriti pe bebe si sangereaza. Mr. Galagie, alias Alec, este inca contipat, i-am dat si azi suc de pere, dar destul de putin deocamdata caci e fruct nou pentru el. Asteptam rezultate multumitoare in zilele urmatoare.

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Si inca ceva Arleena, este foarte posibil ca sangele din nas sa fie de la pompita...de fapt sunt sigura.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

lacri, carmina multumesc de sfaturi...
dau acum fuga la sensiblu dupa karvol....sper ca este...apa de mare tot folosim...si pompa deci sa nu o mai folosesc

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput