Cirese de Mai-Iunie (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Eu va scriu voua retete, dar nu ma prea trage inima. Si astia de la magazine sunt cam asa: gand la gand cu bucurie. Adica baga reduceri exact la mancarea pt. bebelusi. Azi am luat borcanele cu 40 de centi 125 ml. Adica echivalentul a 10000 de lei.... Si am vazut ca si de saptamana viitoare intra la reducere si cele biologice.... Asa ca .....nu ma prea traage inima la treaba. Insa am citit ca cele facute in casa au alt gust si trebuie invatat copilul cu cat mai multe gusturi.

lyly809 dar te-ai chinuit cu dovlecelul.
Hai sa spun cum se recomanda aici:

«« se varsa piureul intr-o tavita pt gheata( de plastic nu punga, aici sun unele mai flexibile) si o acoperiti cu celofan sau hartie cerata. Raciti in frigider( nu se lasa la temperatura camerei sa se raceasca ca se dezvolta microbi)puneti piureul racit in partea cea mai rece a congelatorului pana a doua zi. Scoateti tavita si o vidati rapid intr-un sac pt. congelare( nu cel de cuburi, exista unuu speciali)sau in alt contenant( exista cuvantul asta in romaneste? Ca am tendinta sa romanizez cuvinte fratuzesti) ermetic. Scrieti pe sac numele alimentului si data limita de conservare.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

lyly, ti-am trimis si eu cateva poze pt clubul razaciosilor, nu-s grozave, o sa mai trimit cand nimeresc alta mai buna! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dragele mele! Si saru-mana pt felicitari!!!
Eu sunt intr-o mare graba si cu bagaje placute sa plec pt 1 sapt la bunici cu Ochiosul,sa ma mai relaxez si eu.
lacra,de cand ii dau piureul de fructe si de legume,s-a rezolvat problema constipatiei.
Mai citesc cele 3 pagini in mare viteza si mai vorbim cand ma intorc.
iu all si un we placut(ce a mai ramas din el).

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna,
Azi Mihnea face 5 luni, la multi ani, sa-mi traiasca sa fie sanatos ...si am zis ca-i timpul pt. prima leguma. Buuuun. si ii dau dovlecel. Ce s-a intamplat? Hehehe, ce credeti? Bineinteles ca un FIASCO TOTAL . Se cutremura copilul din toate alea de scarba pe urma a inceput sa faca ca si cum ar vomita si am renuntat. Sincer cred ca renunt de tot. Sa bea lapte pana cand nu o sa-i mai fie de ajuns. Eu ce sa fac altceva? Nimik nu-i place.
Daca ar fi fost prima incercare nereusita nu as fi atat de demoralizata dar deja e prea mult chiar si pentru mine. Acum maine ce fac? Incerc dovlecelul iar sau ii dau altceva? Sincer, nu am cuvinte sa descriu dezamagirea pe care o simt acum .

Lacramioara m-am regasit in impachetarea si pregatirea dovleacului, si eu cred ca-i mai usor in plastic si cred ca ocupa si mai putin loc in congelator.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Si sa nu uit,
Am fost ieri la doctor, copilul nu are nimic, cica nu-i curge nasul de la raceala ci are o alergie, e comuna in perioada asta a anului si cat priveste limba nu i-am spus dr. ca el s-a uitat in gura lui Mihnea si daca am vazut ca el nu zice nimi nici eu nu am mai intrebat ca mi se parea aiurea...In rest copilul e sanatos. Nu i-am spus nici ca a mancat la 9 dimineata si atunci era 15.30 si al meu copil nici gand sa vrea sa manance...poate asta mi-e crucea, ce sa zic? Asa ca are sau nu 2 limbutza nu conteaza, el e normal si sunt fericita.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

NU stiu altii cum fac dar eu nu-l pot poza pe celestin razand nicicum!cand ii vad oe toti bebelusii frumosi si zambitori mi cam ciuda!al meu rade in hohote ,dar in hohote de se aude in tot BAU MAX-UL -SI CINE CUNOASTE MALL-UL STIE DESPRE CE VORBESC!dar cand e vorba de poze de filmulete al meu sta si se holbeaza la aparat!si plange sa il dau~asa ca nu am nici o dovada ca si al meu poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

hai ca si noi stam in funduletz!am aici si dovada!

http://entertainment.webshots.com/photo/2420557870085112413trZWbk

Mergi la inceput

raalucutza, draga, recurgeti si voi la niste "efecte speciale". Unul face copilul sa rada iar celalalt ascuns dupa vreo perdea sa prinda momentul, altfel stiu ca e aproape imposibil, ca ei sunt foarte atrasi de obiectul care il avem in mana si uita sa mai rada, planga, manance etc.
Celestin sta in fund nesprijinit de nimik, si se ridica singur? Daca da, BRAVOOO, al meu se agata si se ridica dar nu sta foarte bine, se clatina tot ca cetateanul turmentat .

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Noi doar ce am depasit ultimul record la mers singura cu bb in masina- vreo 250 de km ieri... a fost bine pana la urma, dar am avut ceva emotii... Tati a plecat in Franta si noi sunem la o saptamana de relas la bunici...
Lacri si Arleena si noi avem probleme cu papa la san ca si voi, din cate am inteles... plagem, jelim bagam toate efectele dramatice pa cre le avem... voi cum va descurcati? ca la noi uneori e asa o tristetee... Manaca cam 5 min linistit si dupa asta incepe frichineala si asa imi pare rau de el ca noi nu suntem diversificati si uneori 5 min de laptic e toata papa noastra la o masa. Daca descoperiti vreun remediu sa-mi spuneti si mie...
Carminuta, imi dau si eu cu parerea... dc nu ii place dovlecelul, incearca sa-i faci un amestec cu lapte ca pe asta il stie el la gust...
pupici la ciresici

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

SCUMPILICA MITITICA a intrat in Clubul Cireselor Hazlii

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput