Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 6
mikiion spune:
Piure de dovlecel
Daca piureul obtinut e prea lichid il ingroasati cu cereale pt. bebe sau cu alt piue de legume pe care copilul il cunoaste deja.
Ingr : 3 dovlecei , circa 450 gr
Apa
Prep :
Spalati si decojiti si taiati in rondele
Coaceti in putina apa fiarta circa 5 minute sau in aburi circa 12 minute pana devine moale.
Piure : cu robot culinar se face piure fara a adauga lichid . In blender se injumatatesc cantitatile( e mai mic).
Randament : 250 ml sau 8 cuburi
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
LYLY809 spune:
"Sper ca nu-i cu suparare" zise al CIRESHELOR PRASLEA "am alta poza razacioasa tareeee"
Si Alec consimti ca-i
Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Piure de dovlecel
Daca piureul obtinut e prea lichid il ingroasati cu cereale pt. bebe sau cu alt piue de legume pe care copilul il cunoaste deja.
Ingr : 3 dovlecei , circa 450 gr
Apa
Prep :
Spalati si decojiti si taiati in rondele
Coaceti in putina apa fiarta circa 5 minute sau in aburi circa 12 minute pana devine moale.
Piure : cu robot culinar se face piure fara a adauga lichid . In blender se injumatatesc cantitatile( e mai mic).
Randament : 250 ml sau 8 cuburi
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
Multumim, Mihaela Si pupam Banditzelul
ALBUM POZNE
LYLY809 spune:
GOLANASH- asa se pare... razacios, nevoie mare!
ALBUM POZNE
LYLY809 spune:
Si ochios, si SMECHEROS, pe deasupra... RAZACIOS!
ALBUM POZNE
LYLY809 spune:
Razaciosi aveti?
Da' o POZNASHA RAZACIOASA nu s-ar potrivi in peisaj? ( ase citi album razaciosi)
Iata-ma!
ALBUM POZNE
DianaR spune:
Ce de cirese razacioase si frumoase! Pupici clubului!
Mihaela, multumim de retete, f. utile!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
Anileda spune:
Dupa o zi plina (depunerea dosarului pentru indemnizatie, cumparaturi, vizita la nasi), cel mai relaxant e sa citesc ce s-a mai intamplat cu ciresele. Si se intampla mereu cate ceva, acum incepe ridicatul in funduletz! Felicitari protagonistilor!
Carmina, am reusit cu chiu cu vai sa arunc un ochi sub limbutza lui Cri, dar n-am vazut nimic suspect.
Roxana, imi pare rau pentru puiul tau. Ti-a dat vreun tratament? M-am speriat si eu, pentru ca nici eu nu il decalotez. Nu stiu de ce nu exista o opinie clara, adica una singura, a cadrelor medicale in legatura cu asta, adica se face sau nu se face decalotare?! Mie mi s-a recomandat si in maternitate de medicul pediatru, si de dr de familie, si am facut la inceput, dar pe urma am renuntat dupa ce am citit pe forum (Ioana daduse un link despre asta). La controlul de la 2 luni s-a uitat doctora, a zis ca e ok, la 3 luni nu s-a mai uitat. Dupa ce am citit ce ai scris am dat o cautare dupa chist smegmatic, si rezultatul a fost... 0. Am cautat pe urma smegma: "smegma este un lubrifiant natural care se formeaza intre preput si gland. Apare rar in cazul baietilor necircumcisi al caror preput nu a fost retras fortat; acesta substanta este rareori produsa in timpul copilariei" (vezi http://www.cirp.org/pages/parents/peron1/index_ro.html). Tu ai incredere in doctorul cel nou? Adica ti s-a parut ok in general? Nu stiu ce sa mai cred...
Lyly, ce idee ai avut cu foehnul, la vremea ei ! A colicilor... dar la noi isi pastreaza functionalitatea in alta directie: la adormit! Cand i-e somn tare, in general seara, face si cel mai mare scandal, dar cu uscatorul adoarme imediat Numai la auzul lui se linisteste, si in doua minute e lemn tanase. Multa bafta la examen!
Am primit ieri un pliant din farmacia Dona, si e o reclama la cerealele Topfer, certificate BIO, nu scriu toate ingredientele in pliant, dar mentioneaza fara gluten, fara zahar, fara lactoza. Nu stiu cat costa si nici unde s-ar gasi - in afara de farmaciile Dona, probabil... Au si produse cosmetice pentru bebelusi.
Mikiion, multumim pentru retete Chiar daca mai avem pana atunci, bagam la cap (la hard mai bine zis).
mi-a trecut ora de culcare! Nu dati cu roshii...
poze
LYLY809 spune:
Dupa lupte seculare care-au durat... cat au durat am incheiat operatiunea "dovleacul". Cand am ajuns la capitolul bleder de la robotul Mulinex nu s-a intamplat nimik acolo... asa ca, l-am bagat la mixer, cutitele facandu-si treaba cu bostanul intr-un minutzel
La asamblarea in vederea congelarii a fost alta distractie... am captushit o punga de titan ice cu piureul, cateva casolete de aluminiu de marimea unei madlene... si la final, cand mi-a mai ramas o lingura, am pus-o in putin celofan pe care l-am impaturit frumos... si care s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru portionat maglavaitzul... bagatzi la cap si nu faceti ca mine, puneti direct in celofan!
Anileda, ma bucur ca ai citit si prostiile scrise de mine de-a lungul perindarilor noastre ciresesti si ca ti-a folosit macar chestiunea cu foehnul... so, noi am dat-o acum pe canticele de leagan, i le pun la laptop, il legan pe picioare si ma ocup de clubul nostru razacios El adoarme si eu ma distrez, in numele lui, foaaarte bine
WE placut in continuare! Maine trec la operatiunea "dovlecel" si "conopida", plus inka un tort cu branza si frisca Nici o negresa n-ar fi tocmai rea, am toate ingredientele... nuci mi-a luat mama din provincie, de le tzeara, 26 kilos cu 50 ron, din care au ramas 9 kilos de miez. Tot e bine, aici in piata am vazut cu 22 ron kilu'
Nu va spun ce must mi-a adus, cu un gust nemaipomenit si o culoare... Am beut la greu, c-am zis ca poate ii prieste si lui Moaca cel mik si constipat... poate ajunge ceva si in laptele matern...
Va astept in continuare in frumosul nostru club, cu zambete, hlizeli, ranjete si ce mai vretzi voi intiparite pe fetzisoarele cireselor voastre!
ALBUM POZNE
DianaR spune:
chestia cu feonul ptr. colici o auzisem si eu de la o prietena...
Discutii despre decalotare si fimoza au fost cu zecile pe forum. Daca vreti sa le gasiti dati un search pe google, la cautare avansata scrieti la domeniu desprecopii.com si vin o droaie de rezultate.
La noi nu exista o opinie unanim acceptata, sunt medicii traditionalisti care promoveaza decalotarea chiar fortat si timpurie si medicii mai inclinati spre modern care imbratiseaza conceptiile vest-europene si americane potrivit carora fimoza este ceva fiziologic la nou-nascut, sugar si copilul mic,ca orice tentativa de a forta decalotarea este nenecesara si brutala, ca trebuie sa lasam natura sa lucreze ptr. ca imensa majoritate a cazurilor de asa-zisa fimoza se rezolva de la sine in primii ani de viata. Nu e necesara o igiena prea riguroasa a zonei, este suficient ca la baita intra apa prin orificiul preputiului fara manevre suplimentare din partea mamei.
Acum fiecare mama face ce crede ca e mai bine ptr. copilul ei, eu un am ales sa-mi las baietelui in pace, are aproape 2 ani jumate si inca nu se decaloteaza complet si nu am avut chiar nici o problema cu el. Observ un progres lent dar continuu, tot mai mult din gland se decaloteaza, deci nu am motive sa-l fortez.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)