tudor gheorghe -despre romanii din strainatate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syracuse spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Syracuse, mama nu te obosi si lasa minutzele din sold, eu nu mai intru in polemica pe care tu o agiti ca pe o cirpa rosie...

Iti doresc un weekend placut.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

Stimata Doamna,

Nu intrati in polemica, dar vad ca v-ati repezit sa raspundeti cu apostrof si valuri. Nu inteleg de ce va faceti vreo iluzie cum ca mesajele pe care le-as posta sunt adresate Dvs.
Cat despre "week-endul placut pe care mi-l doriti", eu va sugerez sa nu va mai obositi cu cordialitatea de tip apusean cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ei asta chiar ca nu-mi place! probabil ca acolo unde traiti vorbiti destul de putin romaneste! si aici daca o faceti trebuie neaparat sa vorbiti in contradictoriu... ca altfel nu sa simtiti bine!

urasc chestia asta! de ce nu sunt romanii mai iertatori? de ce nu vorbim cu o nota mai jos?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Imi place mult Tudor Gheorghe. Noi "l-am descoperit" pe la inceputul anilor 80. Partea draguta e ca un student din Chile asculta muzica lui si asa am inceput si noi sa-l indragim.
Lauraa a avut dreptate, cind mergi la un concert de-al lui e de asteptat sa-ti fie dor de Romania. Eu zic ca e nostalgia anilor trecuti. Poate el n-a inteles, sigur ca nu toti sintem dornici sa ne intoarcem. E drept ca oamenii care nu vor sa mearga nici macar in vizita probabil ca nu merg nici la concertele astea.
Oricum, nu e important. Nu cred ca a banuit el ca va stirni atitea comentarii pe aici!
E un original si un mare roman.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by Ramona J
E drept ca oamenii care nu vor sa mearga nici macar in vizita probabil ca nu merg nici la concertele astea.

Eu m-as duce la concertele lui, imi place foarte mult cum canta si te face sa te simti cumva special pentru ca esti roman. Si cu toate astea nu vreau sa ma intorc in Romania, dar deloc . El nu este reprezentat pentru Romania actuala, nu e cumva subinteles ca daca iti place de el iti place si Romania sau iti este dor de ea, pentru mine sunt 2 lucruri foarte diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by disperata

ei asta chiar ca nu-mi place! probabil ca acolo unde traiti vorbiti destul de putin romaneste!

de ce nu vorbim cu o nota mai jos?

ääää, cum era cu nota???

"probabil ca acolo unde traiti vorbiti destul de putin romaneste!"

sau probabil ca nu...?!

revin: da, aveti dreptate, cine merge la asemena concerte de plans in pumni probabil e asa cum spune el. Dar raman la ideea ca generalizarile sunt periculoase.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by tinatache

quote:
Originally posted by disperata

ei asta chiar ca nu-mi place! probabil ca acolo unde traiti vorbiti destul de putin romaneste!
de ce nu vorbim cu o nota mai jos?

ääää, cum era cu nota???
"probabil ca acolo unde traiti vorbiti destul de putin romaneste!"
sau probabil ca nu...?!
revin: da, aveti dreptate, cine merge la asemena concerte de plans in pumni probabil e asa cum spune el. Dar raman la ideea ca generalizarile sunt periculoase.

da, ai dreptate cu generalizarile ! eu o sa inchei aici pentru ca vad ca oricine stie romaneste...pe aici.. e "periculos" sa vorbeasca cu tine..
si raman la parerea ca daca ai un punct de vedere.. si vrei sa-l sustii ,,, poti vorbi simplu , fara iromii sau interpretari de situatii. tudor gheorghe este un mare artist al romaniei.. dupa cum am spus... este unic... este superb! e ca sa vic asa din patrimoniul national!! ceva ff valoros! eu nu am fost niciodata la concertele lui .. caci nu se afla in sfera preocuparilor mele.. insa ce-i frumos... e frumos! si eu respect ...deci in nici-un caz nu l-as categorisi ca dand concerte de plans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

PS: nu am contestat valoarea lui ca artist, ci doar ce spune in acest interviu. Am dreptul la replica intrucat a vorbit despre TOTI romanii care fac una sau alta si ma include automat si pe mine.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Daca ar veni Tudor Gheorghe in Mannheim (sau poate o si fost, nu stiu) nu as merge la concertul lui aici in Germania (motivele nu conteaza). Dar asta nu inseamna ca nu m-as intoarce cu drag in RO.

La un concert in RO as merge. De altfel am si fost, cand si-a lansat Rapsodiile.

Deci nu toti care merg la concertele lui din strainatate tanjesc toti dupa RO (si deci n-o injura), iar cei care NU merg pe la concerte, nu inseamna ca ei de fapt nu vor sa mai aiba de-a face cu Romania.

Asta apropo de generalizari.....

Inca ceva: de regula, cei care merg la astfel de concerte, sunt cei stabiliti de multi ani in tarile respective.

Alina

Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

bird, eu am mai spus acolo ca e si nostalgia vremurilor trecute - nu neaparat dorinta de a te intoarce, fie si in vizita.
Oricum, nu e important. Cred ca e un subiect frumos si lumea se leaga de chichite.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

disperata, ai comis-o! da uite ca-mi zic parerea...
inainte de a transforma topicul in lupte crancene intre noi si altii, depinde de perspectiva, spun ca in mare ii dau dreptate. nu ma omor dupa dulcea sa balada, nici dupa chitara-i duioasa, dar apreciez felul in care pune problema. e unul dintre cei multi, e un om iubit de cei care-i urmaresc spectacolele si deci, oamenilor carora le canta, le e dor de acasa. de ce altfel l-ar asculta. poate va veni vremea cand mis e va face pofta sa-l aud, deocamdata dorul de casa mi-e amortit de stresul si nervii pe care-i am la fiecare drum. noroc ca, asa cum spunea cineva mai sus, exista avioane si autobuze si-i putem muta doar pe cei care ne lipsesc, temporar, aici:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput