Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 16
szaboali spune:
Fetelor apropo de pupatul pe manuta eu sunt anti... La mine stie toata lumea ca nu are voie sa o pupe pe manute ,le-am spus direct si in fata...daca vor sa o pupe nu au decat dar sa o pupe pe picior , oriunde pe hainute sau in 
dar numai pe manuta nu ca ii iau pe sus pe toti (mami zice ca sunt dusa cu 
,mai ales ca Iarina e toata ziulica cu manutele prin gurita mai nou ,si si de saliva ei o spal des ca e foarte mare colectoare de scame
si nu imi pot da seama de unde
poate si de la plusuri
.
aaaa...si inca ce nu mai imi place sa sufle careva catre ea (cum face soacra-mea dar i-am zis eu vreo doua) sau sa respire aproape de ea.
Poate mami chiar are dreptate ca sunt dusa cu
dar ce sa fac asta sunt eu
.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Giova spune:
Poze cu prajitura sunt la semnatura in poze Marco
Am cam rumenit-o, dar e super buna.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
Ali nici mie nu-mi place sa sufle cineva catre el, asta nici nu au facut, dar cu pupatul pe maini, MOOOORRRRRR.
Soacra stiu ca face de-a naibi, caci m-am saturat de cate ori i-am zis si eu, si altii.
Moni si Denisa am vazut filmuletul si pozele.
Denisa ma bucur ca se simte mai bine Emma si ca a dormit bine.
Clau e la munca, eu astept sa se trezeasca marco sa iesim afara. Dar nimic.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
silvi_2005 spune:
Acum ne-am intors si noi de la plimbare, bebe a papat 350 de lapte si doarme dus.
Am fost la soacra mea in vizita, apoi cu socru la plimbarica si in parc si dupa aceea la cumparaturi de hainute.I-am gasit niste caciulite mortale si i-am luat 3, alba ,bleo si portocalie sa pot sa-l asortez dupa tinute
I-am mai luat si ceva hainute de purat prin casa ca s-a cam racorit la noi si nu eram pregatita..Am observat ca mai nou am facut o pasiune pentru imbracatul lui bebe, pe mine nu ma mai prea intereseaza, mi-am luat si eu ceva bluze de toamna care sa mearga la blugi, inainte de bebe nu prea purtam blugi si stau cam prost la capitolul asta. Si ce sa va spun i-am luat o tabla de scris, se scrie cu ceva pix special fara pasta sia re niste stampile si un cursor pe care il treci de la o partea la alta si se sterge tabla
daca nu-i place lui Alain ma joc eu cu ea ca e simpatica.
Despre salopeta eu una nu i-am luat inca, are aduse din USA doua jachete sar pantalon nu are.Cred ca o sa-i iau totusi una, am vazut ceva dragut de catifea dar groasa, de fas nu cred ca ii iau ca prea transpira in aia si cum ziceati si voi am inteles ac nu va fi asa de frig.Are o salopeta de anul trecut care ii era imensa atunci dar nu ma incanta ideea. Deci in concluzie ne-am distrat pe cinste, mai putin Jean acre l-a acreta in brate ca n-am ami luat caruciorul dupa noi
.
Giova, am vazut pozele cu prajitura, arata bine.Nu m-am abtinut si am ami parcurs o data pozele cu Marco, e superb in hainutele acelea de un verde deschis, blod si cu ochii aceai intensi la culoare, o bomboana de baiat.Sa vezi cate pretendente vei avea![]()
Moni am admirat-o si pe Dia in roz, e superba si are o viteza la mers ceva de speriat.Alain e mai domol
de are si greutatea inconvenientele ei.
Denisa, am vazut-o si pe Emma cea bolnavioara dar happi cu omida ei.Te-am intrebat dar cred ca ai uitat , branza topita si budinca sunt ceva speciale pt bebelasi?
Cristina, l-am vazut si pe Razvan cel dulcic in poza in care priveste melancolic si are caciulita acee rosie simpaticae de revista.Pupicei de la noi.
Hai ca m-am intins iarasi ...ca nu pot fi mai succinta, din acuza neuronului de blonda![]()
Ali, pe unde sunteti, sunteti bine?
Daniela era sa uit, La multi ani si tot binele din lume!!!!
Silvi si bebe Alain
silvi_2005 spune:
Acum v-am vzut, ca eu pana scriu un mesaj....
Cat despre luatul lui bebe in brate eu in afar de bunici si fartele meu nu las pe nimeni, le zic ac plange bebe daca il iau, sa se joace cu el asa. Cat despre pupat sa nu aud
doar familia si nu pe maini sau pe gurita ca ii transmitem microbi.Zau asa daca sunt oameni care nu gandesc de ce sa imi fie mie jena sa le spun niste chestii elemenatre si sa ii las saa mi-l viruseze pe bebe, mise pare absurd. socru meu il cam smotoceste dar ma distreaza ca-i place lui bebe![]()
Giova zi-le mami ca nu-i voie sa faca asa cu un copil mic, offf
szaboali spune:
Giova eu am salopeta de iarna ca doar am primit cand am nascut-o pe Iarina ca asa o cumnata am (dintre cele multe)i-a adus una pe galben de la copilul ei
e in stare foarte buna ca nu a apucat sa o poarte mul ca a plecat in Spania si acolo nu avea nevoie de asa groasa.
Maraki sper sa fi fost numai o intamplare ,ca nu ma trezea cand era micuta si sa nu inceapa tocmai acuma.
Cosmi,Asteryaro si celelalte mamicutze 
ali
IARINA la 7 luni
silvi_2005 spune:
Giova si eu as sta cu servetelul cu gel dezinfectant in mana.Acum serios vb eu am luat un gel antibacterian care nu necesita clatire si il iau cu mine cand mergem al plibare.Dupa ce se da Alain pe hinte sau mai stiu eu ce face il curat pe manute ca si le baga in gura si cine stie ce ar putea lua de pe acolo.
Giova spune:
Silvi stai linistita ca si eu am un flacon cu gel dezinfectant de la sensiblu. Il port tot timpul dupa mine.
Se mai intampla sa-i pice suzeta pe jos, si sa o bage rapid in gura, eu nu apuc sa i-o iau. si uite ca nu a patit nimic.
Sunt precauta, dar totusi nu vreau sa-l tin in vitrina, lasa sa-si faca anticorpi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
Gio arata super prajitura 
SILVI mie mi-e jena sa zic cuiva sa n-o pupe si au pupat-o si de la cateva sapatamani
Tin minte ca a tabarat sotzul lui vara-mea (aia care va face in vitro) pe ea si un-doi a tzucat-o - ce sa ii mai zic,cand stiu saracu' cat ii plac copiii si ei n-au? Sau o matusa care e moarta dupa bebei nu indraznea sa o ia in brazte sa nu zic eu ceva - pana i-am zis eu sa o ia ca n-are nimic ![]()
Ca norocu' ca pana acum n-a prea fost nici racita,doar rubeola aia zic eu ca a luat-o si nu cred ca de la pupat neaparat. S-o fi apropiat vreun copil de ea pe la plimbare.
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
szaboali spune:
Giova
ce bine arata...am sa fac si eu ...pofta mare sa aveti.
Silvi
ali
IARINA la 7 luni