Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
Daniela
, multa sanatate si fericire alaturi de Ioana si sot!!!
Noi am fost la apartament, am vazut ce e pe acolo -mult praf si mizerie, mama ce am de smotruit sapt. viitoate
.
Am luat gris, mere si lapte praf pt. praji.
acum vreau sa-i dau papa la Marco si pe urma ma apuc sa fac prajitura.
Deea am uitat: cand reusesti sa o inveti pe daria sa planga la straini sa-mi zici si mie. Asta nu e rusinos deloc, e cu gura pana la urechi si o gramada de mamici, bunici mi-l iau in brate in parc si-l pupa. Eu nu le zic nimic, ca mi-e rusine.
Moni spor la munca...contabila. azi e sarbatoare, deci nu putem face nimic. Curatenia am facut sapt. asta.
Irina felicitari pt. primii pasi a lui Marutza
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
Daca tot n-am ce citi mi-am bagat nasul un pic la poze! L-am vazut pe Theodor al Doinei ,e super dulce
si ce mare e!Mi se pare mie ,sau parca semana un pic cu David a lui Florinini?
Cosmi m-am uitat si la tine,vad ca ciuciu poze noi cu Stef 
Spor la curatzenie.
Diana inca doarme,pe la 16 vine mami sa o scoata la plimbare. Ghitza e la bucatarie,l-am pus sa curetze legume pentru piureul Dianei si nu numai (morcovi,pastranac,dovlecel,conopida si cartofi - ca numai de astea mai am
) Deci e refacut omul
Si piatza si restul de cumparaturi se ocupa tot el. Io tot cu conta deocamdata 
Sper sa pape Diana,ma gandeam sa nu le mai fac chiar piure de piure,ci bucatzele marunte,sa vad...
Vad ca nu intra nimeni,nici macar sa ne mai zica cum se simt bebeii bolnaviori 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
monica70 spune:
Nici Diana nu e rusinoasa,dar ea nu prea sta in bratze nici la noi,d-apai la altii.Cateva secunde,apoi se zbate pana ii dai drumul si faci ce vrea ea; o plimbi sau o pui in patru labe. Cand e cu mami in parc,nici o sansa sa o ia careva,ca nici la mine n-o lasa cand e ea,asa e de posesiva (scorpioana
) Ghitza n-o da prea jos din carucior cand e la plimbare.Doar fetele de la bloc de la mami si vanzatoarle de la magazinul ei, ce mai au acces la tzucat,eventual vreun bebe expansiv, ca astia s-au aruncat o gramada sa o tzuce cand e in carucior
. Nici mie nu mi-ar place sa tabarasca toata lumea sa o tzuce si ma enerveaza mai ales cand o pupa babetele cica pe manutza,nu se gandesc ca ea isi baga mainile in gura 
Diana tocmai s-a trezit,a coborat din balansoar si se juca cu niste tenisi
Tot e bine ca erau la indemana si n-a mai rascolit hainutzele din dulap. Tot asa o culcam ziua pe jos,in balansoar,ca daca o muti in patutz se trezeste imediat
Azi i-am barat drumul sa nu mearga la ghivecele de flori,mai bine sa imprastie hainele
Chestia e ca n-o auzim cand e in dormitor desi e usa deschisa,tare tiptil se scoala,iar daca o culcam in camera asta se trezeste ca ba suna telefoanele,interfonul,e tv-ul,mai circulam....
Cam mare pauza,fug sa vad de legume sa nu le fac scrum ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
Giova spune:
Moni iti dai seama ca-l pupa si pe maini, si tot nu le zic. Soacra la fel, dar cred ca de-a naibii ca doar i-am tot zis.
Prajitura e bagata la cuptor. sunt curioasa ce va iesi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
Abia a gustat cateva linguritze din legume
- le-am zdrobit cu furculitza si le-am lasat separat pe fiecare.Am mai fentat-o cu cateva linguri din ciorba de perisoare.In schimb a topit un bibe de suc de lamaie si mandarina inainte.Am vrut sa ii dau doar un pic,dar sa vedeti miorlaituri cand nu ii mai dadeam.A trebuit sa i-l dau pe tot.Nu stiu ce are,ca ea papa ca un lup inainte!
Acum a plecat cu mami.
Am mai pus un filmuletz si o poza de ieri in drop.Ca tot n-am ce citi 
Giova cum stai cu prajitura?
MONI
de
Giova spune:
prajitura a crescut si a inceput sa se rumeneasca. mai ales pe unde erau bucatelele de unt.
Ieri m-am dus la Diverta sa-mi cumpar o carte. Lume multa inauntru, agitatie, cand ma uit cine era? Irinel Columbeanu dadea autografe pe cartea ce-a scos-o. Asa e de mic, m-am speriat. pacat ca nu am avut ap. foto la mine sa-i fi facut o poza.
M-am uitat dupa Monica, dar nu era.
Cica o arata acum la Povestiri adevarate cu burtica.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra , Antalya
monica70 spune:
Irinel a avut accident ieri in Caras inainte de a ajunge la Timisoara.Si singur a fost.Si-a cam sifonat Bentley-ul sau cum ii zice
Am citit pe net la stiri.Pacat ca n-ai avut apratul foto.
MONI
de
Giova spune:
quote:
Originally posted by monica70
Irinel a avut accident ieri in Caras inainte de a ajunge la Timisoara.Si singur a fost.Si-a cam sifonat Bentley-ul sau cum ii ziceAm citit pe net la stiri.Pacat ca n-ai avut apratul foto.
MONIde
si eu care credeam ca a venit cu avionul.
Prajitura e la racit. s-a cam rumenit la suprafata,dar pun zahar pudra si nu se vede
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
Denisam spune:
Neatza si de la noi!
LA multzi ani Daniela, cu bucurii si sanatte alturi de familie!
Moni-pupicei si baaat cu conta. Emma da si ia ce ii spun, dar 1 sg obiect pe moment, mai incolo o sa exersam si cu altele, adica 2 de pe masa, etc. Salutari Irinei si spune-i ca is cam suaprata pe ea ca nu imi raspunde la mesaje![]()
Giova si Silvi- multumim ca v-ati gandit la noi. Emma adormit azi noaptea de la 9.10 la 7 dimi, cu o singura trezire pt bibe, cand l-a mincat in 2 reprize, dar l-a papat saraca.I-am scos mucii cu pompitza, i-am dat niste picaturi speciale de nas si i-am psu in camera vaporizatorula cela cupastial de menta si a putut sa se odihneasca, si ieri a mai bagat 3h de somn, ceea cee ok pt cum ee ea.
Acuma la 9 a papat o ceasca de ou cu brinza dulce si topita si juma de borcan de budinca de vanilie si treb pusa la nani deja ca e maraita dar trage ture cu premergatorul![]()
Merg sa fac shopping de mincare si pt verii din calgary la care pelcam vinerea viitoare.Dragso lucraeza iara
IS terminata de oboseala, ca am fost si la gym aseara si a fost super intensa ora si cred ca mai intru mai incolo ca treb sa ma si epilez ca maine avem party sai nu am timp![]()
Pupam toate feteel si bebeii!
Am pus si eu 2 poze cu emma mucioasa,nu vrea nimeni sa le vada
www.dropshots.com/denisam
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
szaboali spune:
Daniela
sa ai parte numai de bucurii si impliniri in viata si multa sanatate