Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gio si Silvi eu n-am gel dezinfectant Un pic de apa si gata! Si doar suzeta si jucariile cazute pe jos le clatesc.
ALI si eu am o salopeta de iarna in care inota,ar fi culmea sa ii fie buna acum,trebuie sa o incerc.
SILVI ziceai ca are Dia viteza - sa o vezi descultza! Asa cu sandalele alea merge mai greu si cam impleticit.Cu ciorapii e mai greu pe parchet ca patineaza rau,dar pe covor n-o ajunge nimeni din urma

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum nici eu nu zoc sa nu pupe nimeni copilasii pe fata sau sa se joace cu ei dar unii au obiceiut de a se napustii pe ei si asta n-o suport.Binenteles ca nu putem sa-i tinem in vitrina dar e bine sa-i protejezi cat sunt micuti.Eu una cu gelul ala ma simt in siguranta daca isi baga Alain cine stie pe unde manutela ca el si le suge toata ziua, pana in gat si le baga.
Eu tocmai mi-am pus o vopsea pe cap, vreau sa imi mai inchid nuanta de blond dar asta pare chair inchisa.S-a trezit bebe si mi-am pus o punga pe cap sa vedeti ce se ditreaza de mine sper sa ma recunoasca daca ies bruneta

Mergi la inceput

Moni, e simpatica cum merge ea repede repede.Eu n-am apa tot timpul la mine ca ii iau ceiut cu noi.
Fug sa imi dau jos vopseaua ca cine stie ce a iesit

Mergi la inceput

S-a intors Diana si nici vorba sa pape piureul de legume,nici lapte n-a vrut ,in schimb ... a bagat un borcanel de 125 ml de fructe exotice,am avut un borcanel ratacit .E moarta de oboseala da' nu sta nici in bratze, nici in scaun numa' sa se plimbe vrea.Am lasat-o pe mami sa se chinuie cu ea cu mancarea si asa a enervat-o ca a zis ca ea merge sa ii cumpere scaun de masa (ea chiar crede ca acolo o sa stea locului)
Mi se pare ca e cam ragusita,ii dau niste eferalgan.Iar a venit sus inghetzata la manutze desi a tot incalzit-o mami pe traseu.

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Silvi asteptam poze .Diana nu prea e cu degetele in gura ca are suzeta pentru asta,sau alte cele Pe cat posibil o feresc si eu de microbi,dar daca a bagat si frunzele de la flori in gura si ceva pamant pe langa restul ce mai conteza Si ea se tine cu manutzele la hinte ..... nu m-am gandit pana acum,dar n-am ce face,n-oi putea fi tot cu gelul dupa ea,mai ales ca o mai duce mami,Ghitza sau chiar tati la plimbare.
Mami se chinuie sa o adoarma ,in leagan n-a reusit (se tot ridica in fund) asa ca s-au pus amandoua in patul mare si acum se tot minuneaza mami ca "mai poate?" Ca Dia are program de calarit.E ko de somn, da' se tot catzara si se ridica in picioare sau te escaladeaza pur si simplu pana cade in bot si dupa un cincinal adoarme.

Mergi la inceput

Moni am pus aici ceva poze de azi http://www.dropshots.com/day.php?userid=162977&cdate=20061014&ctime=145034 sunt neclare ca le-a facut Jean cu telefonul.ce figura e Dia si eu il las pe Alain sa fie obosit si numai atunci il pun la culcare, sa vezi ce se culca de rapid atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello mai pe seara,

Giova arata foarte apetisanta prajitura
Angelo este afara cu socrosenia, cred ca au intrat pe la magazine ca afara este frig rau. Fetelor cu riscul de a ma face de ras, va intreb ceva: Hinta ce este? Nu am auzit cuvantul asta cand eram in Ro si banuiesc totusi ca spuneti la leagane asa?
Daca-i citesc socroseniei fazele cu pupatul pe manute sau respiratul aproape de bebe moaaaaareeeee Oricum s-a strofocat socra-miu ca le-am spus ca nu vreau sa il duca la leagane unde este plin de copii, inca nu i-a trecut boala si...doar ei l-au adus bolnav de acolo

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi am vazut pozele Tare scump este baiatul vostru, in ultima poza cu limbuta scoasa e total Eu nu am leagane pt bebelusi aici, scrie in parcuri ca sant leagane pt. copii de la 4 ani in sus

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

SILVI si mie imi pace poza cu Alain si limba scoasa.
MARAKI aici de cand ma stiu se zice HINTA la leagan,cuvantul leagan il mai folosesc ca sa pricepeti ce zic ,dar ma mai scap si cu hinta nu stiu daca doar in Banat sau in tot Ardealul se zice asa.O fi de la unguri preluat cuvantul...("HINTA-PALINTA" cu accent unguresc un fel de "hutza hutza") Cum e Silvi la voi?

Mergi la inceput

MARAKI da' de LINGHISHPIR ai auzit?

Mergi la inceput