Lifestyle feminin

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

N-ai inteles tu: eu vreau naturita si valurita cum zicea "cineva"
Si valuritoare

Mai bine pui si tu pozele peste 20 de ani si facem atunci comparatia- intre mine si tine-in caz ca te invarti spre 40.

........................
Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

indiferent de rezultatele comparatiei, nu poti trage concluzia despre cauzele care au dus la respectivul rezultat, my friend.

Mergi la inceput

vezi, esti rautacioasa.

Mergi la inceput

www.kudika.ro/articol/frumusete/63/slideshow/4/Intre-40-si-50-de-ani.html" target="_blank">kudika-varsta tenului tau...si altele

Miau miau intreba-i pe cei care recomanda ingrijirea tenului, gandirea pozitiva, linistea sufleteasca, frumusetile naturii etc - in urma caror experimente au ajuns la concluziile respective, pe pielea proprie sau pe a altora - la urma urmei ficare face ce vrea cu viata si cu invelisurile lui de orice natura.

Pe mine lasa-ma, ca vreau sa ma relaxez in toamna - n-am dispozitie de "abstractiuni", prefer culoarea si frumosul.
Iti recomand putin Kafka, chiar daca probabil ai mai trecut pe acolo, cred ca e pe gustul tau.Sau E A Poe, ca e mai amuzant...sau - treca de la mine Plumb de Bacovia, desi omul e printre favoritii mei...

PS - vezi ca in articolul de mai sus e si ceva care te procupa pe tine - dar legat de fumat

........................
Canada

Mergi la inceput

Am citit si mi-au spus persoane care au luat ca, Coenzima Q10 face foarte bine tenului, rezultatele sunt vizibile.O am in vedere oricum pentru alte probleme...

........................
Canada

Mergi la inceput

Redau si aici doua din articolele kudika

Odata ce inaintezi in varsta tenul tau incepe sa dea semne de imbatranire. Aparitia primului rid este, in mai mica sau mai mare masura, una din cele mai triste momente din viata ta. Cu ajutorul tratamentelor moderne iti poti intineri aspectul tenului chiar si cu 20 de ani. Varsta biologica a pielii tau nu trebuie insa uitata pentru ca ingrijirea acestuia trebuie ajustata de la an la an. Chiar daca tratezi un ten care pare a fi a unei tinere de 20 de ani nu trebuie sa uiti ca in interior metabolismul celular functioneaza in conformitate cu varsta reala. Din aceste motive iti propunem cateva trucuri de ingrijire a tenului tau, in functie de varsta.

1. Pana la 20 de ani
2. Intre 20 si 30 de ani

3. Intre 30 si 40 de ani
4. Intre 40 si 50 de ani
5. Peste 50 de ani

Din acest moment pielea ta incepe sa isi piarda din suplete. Pentru a evita aspectul neplacut, trebuie sa tratezi separat fiecare regiune a tenului tau:

Regiunea din jurul ochilor

Aceasta este probabil cea mai sensibila zona a fetei. Are o structura firava si trebuie evitata incarcarea pielii de la acest nivel cu creme grase fiindca pielea se poate edematia.
Aplica o crema speciala pentru zona din jurul ochilor care sa contina si compusi activi impotriva imbatranirii.

Aplicarea cremei trebuie realizata cu multa grija: foloseste doua degete pentru a intinde crema si nu masa intens.

Tenul

Ai trecut de perioada in care aplicarea unei creme hidratante iti multumea tenul. Foloseste o crema nutritiva, grasa, untuasa. La 40 de ani tenul incepe sa se deshidrateze rapid, iar cerintele sale nutritionale cresc. Satisface-i setea cu produse care sa actioneze in doua directii: hidratare si lupta impotriva ridurilor. Cercetarile recente au aratat eficacitatea coenzimei Q10 impotriva ridurilor. Foloseste- o cu incredere!

Zona gatului

Zona furculitei sternale (“V”-ul de la baza gatului) trebuie tratata special fata de restul trupului. Daca pana acum ea avea parte de o ingrijire specifica pentru corp, din acest moment trebuie sa o tratezi ca fiind parte a fetei, fiindca ea are aceleasi nevoi nutritionale ca si fata ta. Prin urmare, atunci cand folosesti o crema de fata, nu uita sa masezi cu acesta si zona de la baza gatului.

Produse:

Ser retroactiv pentru ochi Avon
Crema intens hidratanta Dove
Crema de zi pe baza de apa Nivea Visage
Crema de zi antirid Q10 Nivea Visage

...............................................................

1. Pana la 20 de ani
2. Intre 20 si 30 de ani
3. Intre 30 si 40 de ani

4. Intre 40 si 50 de ani
5. Peste 50 de ani

Tenul trecut de 40 de ani are nevoie de o cantitate crescuta de creme si lotiuni anti-rid. Pana la aceasta varsta pe fata ta s-au acumulat toate tipurile de riduri: de expresie, genetice, solare, etc.

Cremele pe care este indicat sa le folosesti, trebuie sa actioneze in doua directii: prima, sa te protejeze impotriva aparitiei unor riduri noi, iar cea de-a doua, sa reduca vizibilitatea celor deja formate.Aceste produse trebuie sa aiba un continut crescut de colagen si antioxidanti.

Este indicat sa aplici de cel putin doua ori pe saptamana masti cu un continut grescut de grasimi care vor netezi tenul, ii vor reda elasticitatea si vor stimula regenerarea.

Trateaza-ti tenul pe regiuni asa cum este explicat in sectiunea Intre 30 si 40 de ani. Nevoile nutritionale ale tenului sunt in principiu aceleasi cu cele prezentate aici, cu diferenta ca acesta necesita cantitati crescute din aceste produse. Spre exemplu, daca la 30 de ani te masai cu o crema seara, inainte de culcare, acum trebuie sa repeti acest proces si dimineata fiindca pierderile de apa si nutrienti sunt crescute odata cu inaintarea in varsta, iar ele trebuiesc compensate.

Efect imediat de lifting

Exista creme cu “efect de lifting”. Este tentant sa te bucuri de efectul lor cat mai frecvent posibil, dar nu este recomandat! Foloseste aceste creme numai la ocazii speciale si nu cu orice prilej fiindca ele iti vor slabi elasticitatea tenului si, folosite prea des, vor duce la dependenta.

Atentie fumatoare!

Fumatul duce la imbatranirea accentuata a tenului datorita imbibarii acestuia cu formaldehida (substanta folosita si la conservarea cadravrelor din laboratoarele de anatomie patalogica). Fumatoarele cu varsta intre 40 si 50 de ani au tenul la fel de ridat ca nefumatoarele cu 20 de ani mai in varsta.

Crema UltraLift antirid de zi si crema antirid pentru ochi Garnier
Crema pentru atenuarea liniilor fine si a ridurilor Avon
Crema de noapte antirid Q10 Nivea Visage

........................
Canada

Mergi la inceput

Nu-s rautacioasaSunt prea buna

Nu-mi mai amintesc cine spunea ca "singurul lucru pe care il stiu este ca nu stiu nimic"
Cred ca avea dreptate.Merg pe incercarile altora, de la 39 in sus nu mai am timp de experimente pe termen lung...face bine, continui, nu face bine, nu mai continui...Si oricum , totul e relativ...dar putina incredere in recomandarile altora nu strica.
Fugit irreparabile tempus...

In plus, sunt si altruista, impartasesc si altora din experienta mea...mai stiu sa pun si o vorba buna acolo unde trebuie...ce fiinta complicata sunt....

........................
Canada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinna

Fetelor, m-am inspirat din kudika si am schimbat titlul subiectului "tinere si proaspete intotdeuna"in "lifestyle feminin"... este mai cuprinzator si exprima mai bine ce am avut in gand...

........................
Canada

care fete ca singura fata de aici esti tu. Si eu, dar eu nu contez ca eu sint contra.

Mergi la inceput

Fetelor, m-am inspirat din kudika si am schimbat titlul subiectului "tinere si proaspete intotdeuna"in "lifestyle feminin"... este mai cuprinzator si exprima mai bine ce am avut in gand...

........................
Canada

Mergi la inceput

Interesant:http://www.pravaliata.ro/

........................
Canada

Mergi la inceput