Lifestyle feminin

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

www.sanatateata.com/produse/polinesian-noni-liquid.htm" target="_blank">NONI

........................
Canada

Mergi la inceput

mau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Miaunel, baga gherutele in teaca, zau...
Ce zice Arinna e frumos si adevarat.
Viata e prea complicata si urita de la sine ca s-o complicam si noi mai tare. O atitudine pozitiva face minuni iar a avea grija de tine, ca femeie, inseamna a te respecta si rasfata in acelasi timp, vorba reclamei: "because I'm worth it!"

Am citit undeva aceste rinduri:

"Nature wants us to be mediocre because we have a greater chance to survive and reproduce. Mediocrity is as close to the bottom as it is to the top. Be creative. Do one thing a day that scares you."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

iarta-ma, e doar vina mea. Carry on.

Mergi la inceput

Miau miau cred ca nici tie nu ti-e clar cu ce esti contra
Cred ca suferi mult din lipsa de atentie, asta reise si din mesajele tale neconstructive in care tu esti pe primul plan, ce crezi tu, cum vezi tu, revenirea la ideile tale si repetarea :"Si eu, dar eu nu contez ca eu sint contra."
In caz ca trebuie sa-ti explic chiar fiecare fraza- "fetele" erau cele care au scris pana acum si cele care citesc eventual fara sa scrie...ori cele care vor citi de acum inainte.

Esti foarte amabila cu ele.

PS Cred ca ti-am acordat, deja, prea multa atentie!N-ai decat sa scrii ce vrei ori sa nu scrii nimic.Adio!

........................
Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

pisicuta nu este chiar asa de rea

Si mie mi s-a parut ca este mai mult un monolog aici si o insiruire de copy-paste de articole si trimiteri pe alte site'uri.

Mergi la inceput

Alyssa si ce-i cu asta? Nu-ti place, treci mai departe.De unde atatea idei originale in domeniu?

Si daca a devenit monolog este din cauza primului mesaj primit referitor la agonie si 2 m care nu stiu daca atrage pe cineva.

Decat un dialog stupid mai bine un monolog cu linkuri relativ utile.

........................
Canada

Mergi la inceput

Allure multumesc.

........................
Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Arinna,din pacate nu prea putem face fazta atator produse de ingrijire,fie ele si naturiste,sunt atat de scumpe.....

Ce variante putem gasi,sa fie totul cat mai natural si mai ieftin? (Uite,cu malaiul folosit la spalarea fetzei,e o idee),mai stie cineva sfaturi din batrani?

BRENDA

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput