Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

Buna fetelor.
Mama ce harnice sunteti.
Tare frumoase sunt burticile voastre.
Si eu sper sa faca poze cat mai curant ca sa i pun sa vedeti ce burtoi am la 16+ parca seamana un pic cu burta ta Mihaelaaa.
Va
madmat16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Loina_In eu nu plec la scoala fara binecuvantatul sandwich, biscuiti, banana si apa. Mi le pregatesc seara pentru a doua zi pt ca dimineata sunt foarte lenesa si abia ma misc prin casa. Nu pot concepe o zi la serviciu fara mancare si covrigii sau altele nu-mi sunt suficiente. De fapt si inainte eu mancam aceleasi lucruri la serviciu. Norocul meu este sau, ma rog, a fost ca nu luam in greutate - arderi rapide. Ma folosesc de pauza mare (vorba vine mare) si mananc alaturi de copiii din clasa. E si o tactica de a-i face pe multi dintre ei sa manance, ca sunt mofturosi, si am reusit, la 10 fara un sfert mancam impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

multumesc mult de raspunsuri.analizele le-am facut si sunt bune , tensiunea o am 10 cu 6.5 , e clar ca sunt eu mai sensibila pt ca problema asta o am mai demult de a fi insarcinata, numai ca acum ma sperie sa nu cumva sa il afecteze pe bebe.ca tot am devenit experta in epistaxis :daca inmoi un tampon mic de vata in zeama de lamaie si apoi il introduci in nara se opreste sangerarea instantaneu pt ca lamaia are rol astringent.
absoluta-eu sunt din craiova iar de cand am ramas insarcinata am hotarat sa stau acasa , sunt profesoara dar suplinitoare si cum ore la scoala nu prea sunt am luat decizia de a renuta pt o perioada cam de 3 ani la invatamant.
pupici pe burtici
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Katink

La mine nu a taiat nimeni nimica, mai ales ca m-am dilatat repede, m-au lasat sa ma rup... dar si la 35.5cm cat a avut capsorul mandrei, mai greu sa nu ma rup... Poate depinde si de dr./moasa... aici din contra cica o ruptura se reface mai repede decat o taietura cum spunea si Jaana cate bordee, atatea obicee...

Eu asa am citit mai peste tot... Acum intr-adevar fiecare cu ale lui... Sunt doctori care taie din start ca sa se asigure ca nu se rupe... altii care astepta sa vada cat e bb de mare... Si probabil unii care nu taie deloc.
Eu n-am regretat ca a taiat... pt. ca n-am avut nici o problema dupa. Doar am evitat o perioada (2-3 sapt.) sa stau in fund si pe partea care era cusatura...
Acum depinde f. mult si de cat de bine te coase dr. Ca am auzit povesti nu tocmai frumoase despre asta... si eram ingrozita de ce poate sa ma astepte... Dar am avut noroc de un dr. priceput

Absoluta, in primul rand, felicitari pt. apartament. Sa-l stapaniti sanatosi.
Buna ideea cu intalneala... macar cele din Bucuresti...
Despre mine ... stau acasa cu mandra mea care peste cateva zile face 2 ani... Dar nu stau degeaba... ca am lucrat incontinuare acasa... Eu fac grafica si tehnoredactare. Atfel, am facut facultatea de management-financiar contabil... nici o legatura cu ce fac in prezent. Sper sa reusesc sa dau si licenta. Si dupa ce mai cresc un pic copiii as vrea sa ma apuc de o scoala de "pozari" ... imi place la nebunie... Nu stiu daca sunt buna de asa ceva, dar merita incercat.
Altceva... io's din Bucuresti... Dar as pleca oricand undeva la munte, daca as putea sa fac lucrez ceva acolo... N-ar fi greu la ce fac eu... de cand exista netul peste tot.
Oricum, visul meu e sa avem o casa macar undeva langa Bucuresti (langa... adica la 20-30 km ... nu la marginea lui). Incerc sa fug de aici... nu-mi place aglomeratia, betoanele... si nu vreau sa-mi cresc copii bantuind prin cartier... E prea mare nebunia pt. mine.

Roxanici eu am reusit sa le strang elasticul undeva in lateral... ca si de mine sunt inca mari... Sa-i speli inainte sa-i imbraci... ca eu n-am facut-o si nu stiam de ce sunt albastra pe unghii si maini.

Eliana (17 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Io is adoptata de Brasov (de vreo 4 ani ) iar radacinile adanci le am in Vaslui (nascuta, crescuta si alungata de acolo). Is programator si inca mai merg la serv. si cred ca o sa merg pana o fi zapada mare.

Elyanne, mersi de pont.

Doriti orasul si meseria trecute in listuta de pe prima pagina?

roxana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Roxanici, multumim pentru detalii.

Sa nu te las singura adaug si eu ca am terminat Facultatea de matematica-informatica, din cadrul Universitatii Ovidius, la sectia mate-info, am fost 2 ani profesoara de informatica la Lic. Traian din Constanta si in particular dadea meditatii la mate.
Sunt maritata cu fostul meu coleg de grupa - fratele Monicai_b (se trece si asta in lista? ).
Momentan nu lucrez, cresc mandra de un an si doua luni care imi umple ziua si sufletul de fericire.

Mai trebuie si altceva?

Aha, uitam sunt de loc din Constanta , nascuta, crescuta, scolita si maritata acolo, apoi am zburat aici in Frankfurt am Main.
Poate asa imi gasesc foste colege sau de ce nu foste eleve

Multumesc pentru aprecierile la burtica mea

O seara buna,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

fetelor mi-am facut comanda de un sarafan de la rococo si mi l-a adus asta seara.....e super marfa.....i-mi place atat de mult incat am stat imbracata cu el in timp ce faceam ceva de mancare, chiar isi merita toti banii, se vede ca e de calitate si e din material bun.
acum sunt mai linistita ca am cu ce sa ma imbrac sambata la ziua sotului....
vi-l recomand din tot sufletul daca si voi aveti probleme cu imbracamintea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Hello,mamicutelor!

Aveti un spor la scris....mama-mama! Noi suntem bine, am observat ca nu pot sa mananc fructe pe stomacul gol, dimineata. Daca fac asta imediat am o discutie mai aprinsa cu ratustele. In rest nu prea imi mai place carnea,pastele,iaurtul... Mananc mai bine peste prajit in tigaie sau facut pe gratar(si ala pe alese ca ma feresc de pestele oceanic ca sunt soiuri care au mercur). Imi pica bine telemeaua de vaci cu cartofi copti. Ceea ce ma bucura pe mine e ca nu mi-e pofta de dulciuri(cel putin nu inca). Nu-mi place senzatia aia cand simt dulce pe gat dupa ce am mancat cioco sau bomboane. Nici sucurile nu prea intra. Insa as bea toata ziua apa minerala, ceea ce nu e grozav ca dupa aia mi se umfla stomacul si ma simt ca un balon.

Asa... eu am 27 de ani,in curand 28.Sunt casatorita de 2 ani si 4 luni,dar ne cunoastem de 7 ani. De loc mi-s din Brasov-nascuta si crescuta. De 2 ani insa locuim in California-din cauza sotului.Are o bursa de doctorat aici si pana nu termina nu plecam(inca 2 ani). Acasa eram profa de mate(am facut mate-fizica la "Transilvania" din Brasov)si am si predat 2 ani si un pic(cu pauza intre)dar la scoli generale de la sat. Cam atat ca m-am intins...

Va si numai bine!

16s3z

Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Dragi burticue,

Azi mi-a aparut o pata maronie pe chilot. Stie cineva ce inseamna ?
A mai avut careva ?
Sunt ingrijorata si nu stiu ce sa fac.

Eu nu am vazut filmuletul de care tot vorbiti.Imi trimiteti si mie linkul ?

Va multumesc anticipat ptr. tot.

Vani21w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit -dutzelor. Multumesc fetelor care m-au felicitat pentru fetita . Vreau sa va felicit si eu pe cele carora v-am vazut burticile si bebeii pe album, sunteti niste dragute cu toatele, cu burtici rotunjoare! Eu am decis sa imi pun poza doar lunar (la multiplu de 4), caci saptamanal nu mi se pare mare diferenta, cel putin pana acum, si nu are rost sa incarc albumul.

Absoluta, si mie imi place ideea ta de a ne cunoaste mai bine, o sa fim totusi impreuna atatea luni, la bine si la mai putin bine, deci prietene

Asa ca o sa incerc sa ma prezint si eu, cu povestea mea: am 32 ani (fac 33 de Craciun, sunt originara din Sibiu si absolventa de Chimie Alimentara. Acum cativa ani am emigrat (singura) in Canada , la Montreal. A fost o experienta minunata pentru mine, pentru ca m-am simtit ca acasa, mi-am gasit relativ repede serviciu in domeniu si, mai presus de toate, acolo l-am cunoscut pe dragul meu sot (american din Michigan). In urma cu 2 ani si jumatate ne-am casatorit acolo si a trebuit sa schimb tzara din nou. Am fost nevoita sa o iau iar de la capat - alt sistem, alti oameni (mai reci, mai egoisti si mai superficiali decat in Canada), alta cautare de loc de munca. Acum lucrez de un an de zile la un abator si fabrica de preparate din carne din Detroit, ca food safety manager (echivalentul directorului de calitate in RO). Lucrez de la 6 la 15 (ma trezesc deci la 5 in fiecare dimineata). Am inceput din ianuarie si un master in controlul calitatii alimentelor, care o sa-mi ia cel putin doi ani. Deci una peste alta, programul meu este super incarcat dar, Doamne multam , pana acum ma simt destul de bine sa nu renunt la nimic. Sper sa merg cat de tarziu la serviciu, pentru ca aici total pre- plus postnatal ai doar 3 luni !!!, si vreau sa stau dupa cat mai mult cu bebelusa .
Imi pare rau ca m-am lungit cam mult, dar astea sunt realitatile care ma descriu.

Va pe toate si va doresc numai bine!

Krissy (Cristina) 19, cu

- http://tickers.baby-gaga.com/p/dev074pf_.png

Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput