Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
cria_bv spune:
Buna burticilor,
Mi se pare super ideea de a ne prezenta fiecare. Eu sunt din Brasov (nascuta, crescuta, scolita si maritata aici), am absolvit stiinte economice la Univ. Transilvania si in prezent sunt economist. Vreau sa lucrez pana cand o sa pot daca o sa ma lase bebe.
O zi buna va doresc
laura_oana spune:
buna dimineata burtici
noi nu avem noutati, MULTUMESC pt sfaturile primite referitor la
.

.la nunta am dansat si am mancat ( putin de ici putin de colo) singura problema a fost FUMUL inecacios de tigara
(ma simteam ca intr-un bar de fumatori fara aerisire)groaznic, in rest m-am distrat super( si asta micu din burtica cred ca la fel ca l-am simtit toata noapte
)si vreo 3 zile dupa.
aaaaaa, sa va spun ce patesc am observat in tren si apoi in tramvai, tot drumul cu trenu sau tramvaiul bb al meu misca, se zbenguie pe acolo de am impresia ca vrea sa iasa.( oare ii place?sau face asa din cauza ca il deranjeaza?)
citesc zilnic ce scrieti dar nu prea am timp sa scriu si nici nu aveam noutati ( adevarul este ca m-am cam lenevit), pana pe 31 cand merg la control
, sper sa imi spuna ce este adica sa stea bb sa nu fie rusinos si sa ne arate comoara
dintre picioruse.

La Multi Ani Paxela!!!!!

multa sanatate si fericire si tie si la bb.

18+1
adelyna spune:
La multi ani Paxela si bebe sanatos!
.
Noi suntem bine,miscam mai mult,mai ales seara .A avut ocazia si tati sa ne simta putin,pentru ca miscarile sunt "firave".
Imi place ideea de a ne cunoste mai bine(desi mi-a venit sa rad,mai aveam putin si nasteam si nu ne-am prezentat).
Sunt casatorita in Bucuresti de 5 ani(avem o fetita de 4 ani)si inca una pe drum.Am terminat Facultatea de Chimie Industriala(ing.bio- chimica)dar momentat nu lucrez,pt ca fetita mea a avut nevoie de ingrijire speciala un timp(a mers tare greu,pe la 3 ani in urma unui program de recuperare).Acum asteptam cu bucurie a 2a fetita cu speranta ca problemele au trecut.
karra80 spune:
Draga MIHAELAA multumesc de raspuns si de poze ...m-am mai linistit...sotzul si doctorul imi tot ziceau ca din moment ce la eco la masuratori era totul norm,al si se incadra nu aveam de ce sa ma gandesc ca nu e suficient de dezvoltat bebeul daca burta numai e asa de mare cand stau intinsa...si cum ziceau si celalalte fete o sa avem destul timp sa ne bucuram si de burtici mult mai mari...chiar si cand vom sta intinse..
In rest noi suntem bine si sapt trecuta cam pe la 17 sapt si 4-5 zile am simtit si primele miscari...a fost super parca era un fluturas ce incerca sa iasa afara....si se zbatea din aripioare
...si aproape in fiecare seara il simt de atunci dar doar cand ma intind in pat...in rest peste zi daca stau pe sacun si stau mai ghemuita...cred ca atunci nu-i place si il simt...dar seara si ami ales are program dimineata pe la 6..dupa ce merg la baie si ma pun iar in pat sau cateodata ma trezesc din som ca simt cum misca ceva acolo in mine...e super acuma de cand il simt pt ca inainte parca abia asteptam sa merg la eco sa vad ca e ok...acuma daca-l simt stiu ca e ok...imi imaginez ce fain va fi cand il voi simti si mai tare si de mai multe ori pe zi...e un sentiment minunat....
.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna la toate!!!
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
karra80 spune:

PAXELA....multa sanatate si fericire si tot ce iti dorsti alturi de cei dragi.....sa ai parte de un bebelush sanatos....

Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
elyanne spune:
La multi ani, Paxela! 
Vani daca e maro nu ar trebui sa fie grav... De la ce e te va lamuri doar doctorul. Trebuie sa-l suni sa-i spui... probabil va trebui sa faci si o eco.
Eu am sangerat... rosu-rosu... pt. ca aveam placenta jos inserata... Si pe urma am sangerat maro vreo 2 sapt. In timpul asta am facut tratament de sustinere cu Utrogestan si stat in pat cat mai mult. Si asta fac incontinuare...
Eliana (17 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
paxela spune:

saru mult la toate pt urari, la fel si voua sarcini usoare si bebei sanatosi
cum ziceam ieri am facut morfologica,a fost super, bebe e perfect, 100% baiatul mamii
si cabinetul ok cu dr super, am vb sa ramana dr mea in continuare, asa ca puteti modifica in listuta, Dr Lungu ,spitalul Titan
si preturile cabinetului acceptabile pt cine nu isi permite o echo la medsana , aici 140 2d 175 3d
si dr a zis clar ca nu are rost sa faca 3 d la cum statea bb ca nu sa-r fi vazut spectaculos ( lucru care m-a mirat foarte tare avand in vedere cat de rupti dupa bani sunt dr in general, ea a zis masuratorile oricum sunt 2d si va zic daca merita si 3d dupa ce vad cum sta si cat de departe e de placenta)
Alexa
18+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
vcarmen spune:
salut
eu sunt carmen si sunt noua pe aici.desi va citesc de multa vreme nu v-am scris niciodata.Acum am reusit.sunt gravida in luna 4 si voi avea un baietel.
carmen76
Gandacel spune:
Vani, sangele mai maroniu vine mai de departe, are timp sa-si schimbe culoarea. De ce nu suni doctorul? Poate fi orice, de la nimic (act sexual pe o zona mai sensibilizata) pana la ceva mai grav. Daca recidiveaza, mergi la doctor.
Gandacel
13+ si Bogdanel (14.11.2005)