Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 22
kmi78 spune:
LA MULTI ANI PAXELA! sa fii fericita si implinita pe toate planurile
Mersi Elianna de raspuns, de vagin era vorba, nu stiam cu se dilata asa de mult ca si colul, dar cu ajutorul taieturii, ok am inteles, destul de naspa;
Andreea20 am cautat si eu sarafanul de care zici tu dar nu sunt sigura care este, nu vrei sa ne trimiti o poza cu el sau tu imbracata cu el;
Despre mine : sunt nascuta in Sibiu dar dupa ce m-am casatorit m-am mutat in Alba Iulia, unde am terminat si facultatea de Finante -conta
si sunt economista mai exact contabil; de intalnit eu mai greu, dar daca va veti intalni sa faceti poze si sa le puneti in album;
Simt ca ma prinde raceala, si cat am incercat sa ma feresc, pt gat oare ce ar fi bun? ceai beau deja m-au luat caldurile de la el;
21
absoluta spune:
La multi ani Paxela si tot ce iti doresti sa devina realitate!
Cum era normal eu trebuia sa ma prezint prima, insa nu eram sigura ca sunteti de acord cu ideea mea.
Peste cateva zile fac 31 de ani. Sunt casatorita din 1997. Eu sunt din Tg-Jiu iar sotul meu este din Craiova. Ne-am cunoscut in camin fiind studenti, eu eram studenta la Drept , el la Stomatologie. In ultimul an de facultate ne-am casatorit. De cinci ani ne-am dorit acest copil.....problema era la mine, cand in sufletul meu incepea sa dispara si speranta s-a intamplat minunea...suntem cu adevarat fericiti. Dupa terminarea facultatii am ramas in Bucuresti. Eu am o mica afacere si vreau si sper sa ma ocup de ea pana pot, pana ma lasa bb...Ar fi frumos sa ne intalnim cele care suntem in Bucuresti....si sa promitem ca tot ce discutam si tot ce povestim sa afle si celalalte prietene....adica cele care sunteti departe de noi...doar ca distanta...
Sunt la serviciu si nu mai pot sa scriu...pe curand...
raluca22 spune:
Paxela
Sa va spun despre mine, am 26 ani sunt din Bucuresti si sunt maritata de 1 an si 3 luni(suntem impreuna de 8 ani).Sunt studenta anul 5 la Fac Management financiar contabil ,sper sa reusesc sa dau licenta in vara iar de lucrat,lucrez intr-o tipografie contabilitate primara.
Spuneti-mi si mie daca va doare burica cand se misca bebe? La mine cand da din picioare nu ma doare dar uneori simt cum se face ghem se intareste burtica si ma cam doare pana se aseaza bebe .
20+3
dolores spune:
paxela, 
sa fii fericita, sa faci un bebe sanatos, sa te bucuri de familia ta, sa ramai la fel de frumoasa, sa ai multa rabdare sa treci peste greutatile vietii si sa fii mereu inconjurata de cei pe care ii iubesti..te pup...
dolores
33+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
dolores spune:
uneori doare...dar avand in vedere ca durerile provin de la miscarile bebeului..e o placere nu? ![]()
quote:
Originally posted by raluca22Paxela
Spuneti-mi si mie daca va doare burica cand se misca bebe? La mine cand da din picioare nu ma doare dar uneori simt cum se face ghem se intareste burtica si ma cam doare pana se aseaza bebe .
20+3
dolores
33+
David Cristianpoze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
Andreea20 spune:
LA MULTI ANI PAXELA !!! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA SI SA FACI UN BEBE SANATOS 

sa va spun si eu despre mine cu toate ca nu prea am ce....
am 20 de ani, sunt casatorita de 2 ani
(suntem impreuna de la 16 ani), sunt studenta la inginerie economica in anul 2 si lucrez la o firma mare....mare in cadrul departamentului comercial.
altceva ce sa mai zic.....ne-am dorit foarte mult un copil, pt ca am vrut sa fim parinti tineri si uite ca Dumnezeu ne-a indeplinit dorinta. suntem foarte fericiti, nu ne lipseste nimic, familiile sunt alaturi de noi, ne ajuta si se pregatesc sa devina bunici tinerei 

Kmi78, promit ca o sa pun o poza cu sarafanul ca sa te convingi, dar cred ca cel mai sigur o sa o vezi maine dim pt ca ajung tarziu azi acasa.
karra80 spune:
S va pov si eu despre mine...am 26 ani,am terminat facultatea la Alba Iulia, economista la firma mea si a sotzului, suntem impreuna de 2 ani jumate si de 1 an jumate casatoriti...ne-am cunoscut pe internet..el din Timisoara eu din Petrosani...acum stam amandoi in Timisoara si ne ocupam de firmulitza noastra...deocamdata stam in ap cu 2 cam sper sa ne descurcam cand va veni bebelul...dar speram peste 2 ani sa ne apucam sa construim casutza mult visata...tocmai ce am achizitionat un teren langa TM si ne tot facem planuri zilele astea cum va fi casa cum va alerga copilashul prin curte si multe altele.Ne intelegem super...parintii ne ajuta si ne sprijina cum pot si ne dorim bebelul asta din tot sufletul.va pup si va doresc toata fericirea din lume
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
kisstherain999 spune:
Bine ai venit Carmen! 
LA MULTI ANI! Paxela

Despre mine: Sunt casatorita de 3 ani (plus 7 de "prietenie") cu un coleg de grupa. Suntem din Iasi si locuim tot aici. Asteptam primul bebe dintr-un "lung" sir, adica trei.
Ce bine e sa fii gravi. Toata lumea de la serv ma indoapa si ma alinta.
kiss 
15+ 
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
ralualexandrei spune:
PAXELA
LA MULTI ANI SA IA VIATZA PLINA DE BUCURII SI SA FII SANATOASA!SA DEA DUMNEZEU CA TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA!
Acum despre mine:Am facut liceul pedagogic,apoi ASE ,contabilitate si informatica de gestiune,am 30 de ani si sunt casatorita de 12 ,am un sotz minunat si 2 copii,Robert de 10 ani si Maria de 2 ani si 8 luni,il mai am si pe fratele meu care are 19 ani si care este tot baiatul nostru ptr ca de 12ani il am si pe el in grija,sunt o femeie fericita si implinita mai ales acum cand am deja firma pe care mi-am dorit-o,am deschis acum un an un magazin cu instalatii sanitare si materiale de constructii.Pentru viitor planuim sa ne construim o casa undeva departe de agitatzia Bucurestiului.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
17+ album no1 album no2 albumul no3