Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
suzy78 spune:
Salutare gravidutelor,
cateva zile n-am putut sa intru si deja nu mai tin pasu;l cu cele intamplate;
raportez si eu ca am fost la 3d.....si bebe e ok....dar mamica lui e racita.....si sunt acasa....deci azi timp s amai scriu.....
deja m-am saturat de ceai ceai si iar ceai.....fructe....la job este destul de rece....si asa o tin de sambata.....
fetelor va rog sa-mi spuneti voi ce ati mai luat in plus pentru raceala.....
Suzy 21+
mada_rozz spune:
Neata
dute!
Ce de poze frumoase.
Andreea20 ma bucur ca te-ai descurcat.
Legat de haine,eu am noroc,ca nu ma mai duc la servici.Ma imbrac mai mult sport.AM renuntat si eu la blugi,nu ma mai incap de mult timp.Eu ma gandesc cu groaza ca am o nunta si un botez...si chiar nu ma mai incape nici o rochita din cate aveam.Daca as putea merge cu adidasi si trening ar fi perfect.
Pupici,
Mada
20+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
elyanne spune:
Mama ce de-ati mai scris... Greut mai tin pasu cu voi cand lipsesc o zi...
Am vazut niste poze noi... cu Andreea (o super mamica
), cu ecografiile de bb-ei... al Mihaelei si al Krissy
Si mai erau poze noi cu burtici... of... dar iar am uitat 
Mihaelaaa m-ai distrat cu bb-le care-l auzi... si ca te-au derutat fetele ca ele vad putza lu' bb 
Krissy felicitari pt. domnisoara din burtik si pt. examenul luat (acum mi-am amintit ca nu ti-am spus nimic ... zapacita, ca deobicei). Fetita ta are DPN ca ziua mea ![]()
Katink io tot ce retin de la nastere... ca dureau contractiile... ceva mai rau ca durerile de burta de la menstruatie... suportabil pt. mine... Si ca simteam nevoia sa imping (atunci cand se apropia momentul) si ca nu mai durea cand impingeam... Iar cand bb a iesit a fost ca o usurare ![]()
Intr-adevar si eu cred ca fiecare are un anumit grad de suportare a durerii... se pare ca eu am suportat usor durerile...
Si eu tot pt. nastere naturala
(in conditiile in care dr. considera ca nu ai porbleme pt. a naste prin cezariana)... chiar si acum la sarcina gemelara... eu sper sa pot naste natural... Si eu sunt o fricoasa si mi-e rau daca vad ace, sange... cei apropiati au fost f. mirati de curajul meu sa nasc natural...
Roxanici
m-ai distrat cu placile de faianta... Cred ca ajung trei...
Cu privitu' la ce se intampla si io sunt la fel... masochista... Cand cosea dr. ce taiase... cand am nascut... tresaream de fiecare data cu toate ca nu ma durea... si i-am spus dr. ca nu vad cand se apropie si de-asta tresar cand simt ca iar e cu mana in zona ... a ras de mine si a zis ca-mi pune o oglinda daca vreau ![]()
Kmi nu prea am inteles intrebarea... ce am pp io ca vrei sa stii... Dilatarea se face mai repede sau mai incet... Dar cand e vb de iesire... aia dureaza cam la fel... ca atunci cand e sa vina... ai contractii foarte dese, bb este foarte jos... Si daca ai o moasa si un dr. care stiu sa te indrume... si faci cum zic ei... atunci bb iese repede (5-15 min.)... Mie imi spuneau cand sa fac pauza sa respir si pe urma sa imping iar... Ca sa nu imping degeama sau sa pierd vreo contractie si sa nu imping sufiecient de puternic... Ce tehnici invatate din carti sau de la cursuri de gravidute... Atunci nu mai stii nimic... Asa ca asculti ce-ti zic ce-i de langa tine si sigur e bine...
loina_ln tie un pic de bataita de la mine... De cele mai multe ori eu sunt pe fuga si raspund la ce s-a scris... nici macar la tot ce s-a scris... Asta nu inseamna ca le uit pe cele care nu au dat un semn ... Asa cred ca patim toate...
arissa eu as asculta dr. ginecolog la capitolul Fe. Intr-adevar calciul si fierul nu se iau odata... Fierul trebuie luat cu vreo ora inainte de masa sau cu doua dupa masa. Ca nu se absoarbe cum trebuie daca ai stomacul plin. Despre Ca si eu stiu ca nu prea se ia in timpul sarcinii, ca ar provoca contractii... Dar era un subiect unde o burtica avea nelamuriri daca sa ia sau nu... si i-au raspuns si altele ca si ele au luat pana prin luna 7-8, la recomandarea doctorilor.
Povestea nasterii mandrei mele (care vrea detalii) este la semnatura... "S-a mai nascut o stea"
Despre filmuletele cu nasterile... nu am curiozitatea si nici curajul sa le vad... chiar daca am nascut odata... Prefer sa stiu cum e sa nasti din pozitia in care am fost eu... nu din cea a doctorului...
Iar despre tati in sala de nastere... am vrut sa fie alaturi de mine... l-am innebunit pe dr. daca poate sa vina sa stea langa mine... Dar cand a venit momentul n-am mai vrut sa urce... pt. ca m-am gandit (daca tot se petrece atat de repede) ce rost are sa ma vada asa
... Nu ar fi fost o priveliste frumoasa... chiar daca ar fi stat numai langa capul meu... tot se vedea ceva-ceva...
Nu mai zic, ca e disperat cand e vorba de mine sau de fii'sa cand patim ceva... se sperie... Cand era sa lesin mai speriat era el decat mine... Asa ca mai bine il tin la distanta... Nu ca ar lesina pe acolo... ca nu face de-astea
Mai aveam multe de zis... dar iar am uitat ce am citit... cred ca trebuie sa scriu in timp ce mai citesc...
Si, oricum, m-am intins...
Eliana (17 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
paxela spune:
neata burtici
piciorul meu e spre bine, se mai umfla putin dar nu mai doare
cat despre anestezie, din amintiri stiu ca mia facut 3 doze , dar ce o fi pus in ele
, oricum dupa, m-am refacut super repede si fara probleme, eu am plecat la toaleta pe picioarele mele , caci imi zisesera ca pana nu fac pipi nu merg in salon
, ori eu in chestia aia de fata cu ele nici o sansa, asa ca
am primit o vizita m-a scos cu carutul din sala si m-am ridicat, dupa care nu m-au mai putut tine acolo
acum ma mandresc cu o frumusete de raceala, asta asa sa nu ma simt eu bine niciodata
si astazi mergem la morfologie, nu am mai avut rabdare sa astept dupa programarea initiala, si am gasit o reclama in revista mami la un cabinet am sunat ieri si azi merg, morfologie 2 d la 1400000, in caz ca imi iau teapa de dr sau nu sunt multumita zic si eu ca mi-am luat blugi
si mai merg in noiembrie cand am programarea
Alexa
17+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
elyanne spune:
Paxela ma bucur ca esti mai bine cu piciorul.
Dr. meu mi-a spus ca avem voie anestezie. Eu l-am intrebat ca e posibil sa fie nevoie sa scot o masea. Avem voie anestezie in orice trimestru al sarcinii. Numai ca trebuie fara adrenalina. Asta sigur stiu toti... asa ca te-au vazut graviduta si ti-au facut ce trebuie.
Asteptam detalii dupa eco. ![]()
Eliana (17 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Mihaelaaa spune:
`Neata fetele!
Am vazut si eu pozele,super faine.....
Si am mai vrut sa o intreb pe Roxanici:
in poza de 17sapt+2zile (ultima)dupa ce ai umflat mingea pe care stai,ai folosit pompita sa bagi putin aer si la burtk?
Ca pare muuuuult mai mare...
Mihaela
16+
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by karra80
.....apropo am si eu o intrebare...ca si al mine se vede destul de bine si mare burtika dar am o dilema cand ma intind pe pat si stau dreapta nu se mai vede...doar putin...mai jos de burik....asa e si la voi...sau eu cred ca sunt deja paranoica si am impresia ca daca stau in picioare si se vede burtika mare e ca sunt balonata si nu de la bebel...la voi cum e cand stati intinse pe pat?????
KARRA80,m-am uitat si eu mai atent la burtik cand stau intinsa pe pat,si intr-adevar burtika e mult mai mica....aseara am facut si poza sa vezi si tu....o sa pun in album 2 poze pe care o sa le sterg mai tarziu....asa ca spune-mi dupa ce le-ai vazut...

Mihaela
16+
Lumi_Nag spune:
Eu cred ca este normal ca burta sa para mai mica atunci cand stam intinse. La fel se intampla si cu sanii (marisori) cand stai intinsa pe spate par muuuult mai mici
. Eu nu am cu ce sa imi fac foto la burtik ca sa o pun si pe a mea la expozitie, dar pana voi face rost de un aparat le admir pe ale voastre, ca tare imi sunteti dragi
.
17+
It's easy living with eyes closed
mada_rozz spune:
Roxanici,ai facut cumva poze in timpul meciului?
De aia nu s-au putut concentra stelistii,ca se uitau la burtica ta.

Pupici,
Mada
20+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
roxanici spune:
Paxela, insanatosire grabnica si sper sa nu te apuce iar durerea de masea dupa ce termini cu piciorul si raceala si sa ne dai stiri de la eco.
Mihaela, recunosc, e burta mai mare, dar...ptr ca e seara si seara am burta mai mare in general si e si plina de apa de peste zi, proaspat mancata, plus pozitia care nu o avantajeaza...dar nu mi-e rusine cu ea.... asta e si e in crestere
Si da, poza e facuta in timpul meciului ca familia noastra e microbista de nu se mai poate.![]()
Printre altele, la mine, nu stiu daca o fi fost gazele din matze care au facut scandal aseara sau broscuta mea a invatat sa faca tumbe, dar as'noapte am dormit cu senzatia continua ca cineva se plimba prin burtica. Ma intorceam pe o parte, simteam si toate de prin burta cum se misca, iar ma intorceam, iar se miscau toate in mine. Eu cred ca a fost bebe si ca ii place sa faca salturi mai mult decat sa dea suturi sau coate.
roxana
17+