Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna ziua fetelor!!
am lipsit cateva zile dar vad ca nu mi-a dus nimeni dorul pe aici
acum raportam: am facut eco aseara si dr. s-a mirat ce BB miscaret. se misca intr-una. parca facea incalzirea pentru meci... bucuria taticului care s-a inrosit tot cand l-a vazut pe BB. s-a chinuit dr. sa-l prinda ca sa il masoare si a durat eco cam mult. deci a avut ce analiza si sotiorul meu. nu a putut insa sa ne spuna ce ascunde intre picioruse. avem un bebic tare pudic..
va si de abia astept sa il simt pe BB cum misca.
va mai spun ca citesc cu mare atentie si interes cum povestesc fetele care au nascut. asa ca cine a mai trecut prin aceasta experienta va roooog nu ezitati sa ne povestiti si noua... incepatoarelor..

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mai fetelor, am venit de la doctorita de familie mai confuza decat eram. Prima data cand am ajuns la ea, mi-a dat Materna, pentru ca imi iesisera valori mici la calciu si magneziu. Buun, ma duc apoi la ginecoloaga care a zis ca e mai bine sa iau fier si calciu separat pentru ca vitaminele ma vor "ajuta" sa ma ingras si mai tare(am luat foarte mult in geutate pana acum). Azi merg iar la doctorita de familie care mi-a spus categoric ca ea nu este de acord, ca fierul si calciu nu trebuie luate impreuna pentru ca isi anuleaza efectele reciproc, ca Materna nu ingrasa si sa iau in continuare. Acum, una din doua sigur e incompetenta, nu stiu ce sa mai cred. Eu ce sa iau? Nici nu-mi mai vine sa merg pe la medici, mai ales ca eu ma simt in general foarte bine, cu exceptia faptului ca am tendinta de a face edeme. Voi ce parere aveti?

Krissy, felicitari pentru fetita! Numele sunt frumoase amandoua:).

Inca o intrebare: in ce masura afecteaza edemele nasterea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Loina ,bataitza, de ce zici ca nu ti-a dus nimeni dorul?
Mie imi e dor de voi toate chiar daca inca nu v-am invatat numele pe dinafara.
Arrisa da-mi voie sa-ti spun ca dr ginecolog greseste ptr ca in sarcina calciu nu se ia separat ptr ca provoaca contractii deci cel mai indicat este sa iei Materna sau Elevit,eu am luat in toate sarcinile,este adevarat ca m-am ingrasat insa copilul are grija sa-ti topeasca toate kilogramele in plus,daca nu crezi uita-te la albumul 3 cum arat dupa 2 copii.
Kmi78 nu ai de ce sa te temi ,totul e sa fii cat mai calma cu putintza in felul acesta durerile nu vor fi asa mari.La mine a durut broderia ptr ca mie in general imi prinde greu orice anestezie asa ca nu avea cum sa fie altfel .Momentul expulzie chiar nu a durut pe cuvant o data iesit capul senzatia e de eliberare,totul e sa nu te agiti si sa asculti medicul si sa faci intocmai ce spune.La ambii copii travaliul a fost floare la ureche pana pe la dilatatzie 8 atunci a inceput distractia insa nu a durat mult si mi-am tinut copiii in bratze.
Mihaelaaa hai ca ai fost tare .
Tzuna tinem pumnii ptr tine.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 17+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna fetelor!

Arissa, de chestia cu Ca si Fe mi-a zis si medicul meu(ginecologul). El mi-a recomandat cand iau Fe sa nu il iau cu Lapte sau sa mananc lactate inainte sau dupa ,ca dupa cum mi-a zis el, absortia fe se va face in intestinul gros si de aici si o mare constipatie. Mi-a recomandat sa-l iau cu multa vitamina C(gen suc proaspat stors de portocale), in felul asta absortia se face la nivelul stomacului. Eu nu am putut sa-l iau nici cu calciu nici cu vit C ca il vomitam dupa 15 minute, asa ca si doctorul mi-a zis ca nu e urgent acum si pot sa
incep sa-l iau si peste 1-2 luni.
Kara si eu patesc la fel cu burtica, e mare daca stau in picioare dar daca ma asez pe spate e doar o umflatura mai mica sub buric.
Fetelor vreau si eu parola de la poze, ca sa pun si eu o poza cu mine, ca bebe inca nu l-am vazut

Multumesc de parola! Am pus si o poza dar deocamdata cu haine

16+2

Sa fiti iubite(iubiti)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

andra si bianca, multumesc pentru raspunsuri. Vad eu ce fac. Bianca, iti trimit parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Multumesc fetelor, am primit parola, am si pus o poza!

Sa fiti iubite(iubiti)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

fetelor
in sfarsit am pus si eu poze cu mine si cu burtica mea . multumesc mada pt ajutor
va promit ca o sa incerc sa pun poze in ficare saptamana sa ne comparam burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Uiii, ce de poze noi, una mai dragutza decat alta.
O singura observatie as avea, tb sa tineti minte sa faceti publica poza dupa ce o adaugati la album (care si el tb sa fie public), asta ca sa putem vedea pozele fara sa tb sa dam sign in.

Da, Andreea, esti cea mai tanara mamica, ti-am zis de cand ai venit in gasca noastra. Cred ca mamicile care nu au pus in profilul lor data nasterii apar cu varsta 13.

roxana 17+

Mergi la inceput

LUMI mi-am facut si eu comanda la Rococo de un sarafan, mi-a placut super mult cu arata pe site, abia astept sa mi-l aduca, sper sa nu raman dezamagita.
fetelor voi cu ce va mai imbracati ??
eu nu stiu ce sa mai fac.....i-mi vine sa plang in fiecare dimineata cand trebuie sa plec la servici, blugii (preferatii mei) nu ma mai incap si nu mai sunt comozi, in fuste nu prea ma simt bine si parca e prea frig.....in trening...nu pot sa merg la servici....
sa nu mai zic de un iesit in oras, de o petrecere....

mai bine stau acasa.....in pijamale

Mergi la inceput

Se pare ca nu mai e nimeni pe aici la ora asta.....
ce chestie ciudata, ma uitam la varstele voastre sa vad daca sunt cea mai tanara mamica de aici....si am descoperit ca multe dintre voi apareti cu varsta de 13 ani
e ceva necurat pe aici....
ma duc la....

Mergi la inceput