Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Mai fetelor,va rog spuneti-mi ca n-am innebunit.Tre sa-mi spuneti numai ca auziti si voi un ras de copil cand schimbati sau actualizati pagina.....de unde naiba vine,ca primu gand mi-a fost ca-l aud pe-al meu bebel din butik....

Mihaela16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Da, Mihaela, se aude. E sonorul banner-ului de la Euroclinic. Nu e doar in capul tau ginguritul.

Monica x2 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Am intrat si eu pe site-ul celor de la Euroclinic sa vad ce preturi au...Am gresit cu ceva? 76 de milioane o cezariana? si 52 de milioane o nastere naturala?Oare nasc ei in locul pacientelor?

paxela,sper sa fim toate asa de norocoase si sa nastem usor.

Pupici,
Mada20+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

si eu care credeam ca sunt cu un pas inaintea voastra si nu numai ca pot sa-mi simt bebelul ci sa-l si aud....
Acuma serios vorbind.....prima reactie mi-a fost de sperietura(asa ca si cand auzi fantome...),da acum ca stiu de unde vine m-am linistit....

Mihaela16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Mada ai facut si tu greseala sa te uiti la preturi acolo? Si eu am ramas masca: o zi de spitalizare e peste 100E! Ma intreb daca in pretul cezarienei intra si zilele de spitalizare pt. mamica si pt. bebelus. Altfel te duce la peste 3000E. Si cind i-am zis sotului sa se pregateasca pt. cezariana de gemeni cu cel putin 1000E (la "stat") a zis ca-s intr-o ureche.

Monica x2 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Alexa cum iti mai e piciorul?

Monica, daca pinguinii is bine sanatosi nu ai de ce sa iti faci griji ca nu ii simti, poate se inghesuie unu in altul ca la pol, sa se incalzeasca.

roxana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

asa stiam si eu ca se face anestezie inca dinainte de epiziotomie, ce s-o fi intamplat la tine Paxela nu mai aveau anestezic? daca era si partea cu cusutul simpla era totul prea frumos, nu? mare bafta ai avut sa nasti asa de repede si altele chinuie 16 ore poate; care e secretul? Oare ce ne asteapta?? cred ca nici eu nu ma duc la spital decat in ultimul moment, luata pe sus cumva, de frica ce mi-e!
referitor la cealalta intrebare a mea inca nu mi-a raspuns nimeni;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Karra80 si la mine cand stau pe spate nu e mare burta, doar sub buric putin mai umflata, este timp sa se vada si cand stam intinse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

multumesc de raspuns KIMI78 m-am mai linistit...sunt sigura ca ne vom satura de burtika mare dupa luna 7 dar ce sa faci asa e la prima sarcina abia asteptam sa avem burta mare si dupa aia nu vom mai stii cum sa trecem pana nastem cu ditai mai burtoiul....oricum mie imi pare rau ca numai e cald afara sa pot sa-mi arat burta mai bine cand va fi mai mare ca eu sunt tare mandra ca sunt
Va pup

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Si eu sunt terorizata de nastere si in afara de filmuletul de pe forumul nostru nu am mai fost "fata in fata" cu evenimentul. Ma incurajez spunandu-mi ca voi uita totul cand imi voi tine gandacelul in brate. De altfel, zilele acestea am avut niste intepaturi si, intr-o dimineata, o durere groaznica ce m-au facut sa cred ca e ceva in neregula cu bebe-ul meu. Cum ele au trecut am pus totul pe seama faptului ca am fost racita rau si ca ma stresez si cu inspectia pe care o astept vineri.
In legatura cu nasterea eu as opta pentru epidurala dar nu stiu inca unde se face sigur.

Mergi la inceput