Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
ralualexandrei spune:
Buna
-dutelor!
Eu ma simt bine de maine pasim in saptamana 18.Bebe se misca cateodata mai tare alteori mai incet.Acum cateva seri l-am simtit chiar puternic,faza e ca el se misca mai mult noaptea,sa inteleg ca va fi pasare de noapte ca fii-mea care abia la 2 ani jumate a inceput sa doarma noptile cap- coada?Doamne ajuta ,sa nu fie asa.
Robert a fost un bb tare cuminte programul lui era simplu papa,somn,papa ,somn,as vrea ca si al treilea sa fie ca primul.
In ce priveste filmuletzul pot sa va spun ca asa a fost ,chiar asa,la Robert chiar am avut curajul sa pun mana si sa-i simt capsorul,a fost cea mai frumoasa senzatie din viatza mea si n-am s-o uit niciodata.Apoi in cateva minute gata aveam un baietzel,broderia de dupa a durat mai mult si mi s-a parut mai dureroasa ptr ca m-a facut varza,insa acum toate au trecut.La Maria a fost un pic mai dificila expulzia ptr ca imi facusera o perfuzie cu oxitocina care imi provocase contractii puternice colul nefiind dilatat asa ca multa vreme a trebuit sa ma abtin ptr a nu rupe colul si a nu ajunge pe masa de operatzii.Sper ca nu v-am speriat,insa nu va pot mintzi ca totul e minunat si nu simtiti nimic,insa ce va spun este ca sentimentul de fericire pe care il veti trai in momentul in care veti simti ca bb a iesit ,nu-l veti mai intalni niciodata,atat e de minunat si de magic sa-i auzi primul tipat si sa-l atingi ptr prima oara.
Hai ca v-am plictisit destul,va pup si sa avetzi o zi minunata!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
17+ album no1 album no2 albumul no3
Katink spune:
Buna fetele!
Madmat, pai spune asa
Krissy, felicitari pentru fetita din burtica 
Cat despre filmulete, da e dureros, al naibii de dureros, fiecare are un diferit grad de toleranta la durere... deci nu cred ca se poate spune ca pe mine m-a durut mai mult sau mai putin decat pe altcineva.
Plus ca mai sunt tot felul de situatii ce apar in tipmul unui travaliu/nastere mai mult sau mai putin placute.
Cum spunea si Andra, nimica nu se compara cu momentul cand iese pruncul si ti-l pune pe piept, eu am uitat instantaneu de toate si chiar le-am spus moaselor "vai ce nastere usoara!"

Pe mine m-au apucat contractiile acasa fara sa mi se rupa apa, adica apa nu mi-a curs siroaie, ci putin, eu credeam ca urinez si tot mergeam la baie
acasa nu am urlat de durere cand aveam contractii chiar daca in spital am ajuns cu dilatatie 5cm... Doctorul mi-au spus ca la urmatoarea sarcina sa nu mai stau asa mult acasa, risc sa nasc acolo ![]()
Si eu am pus mana si am simtit capsorul si sotul meu a fost cu mine pe toata perioada travaliului si cand s-a nascut minunea noastra a taiat el cordonul 
Eu sunt pentru nasterea normala, nu vreau sa deschid polemici, fiecare e liber sa aleaga...
Numai bine,
Katink
cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea
raluca22 spune:
Buna fetelor!
La mine se simte din ce in ce mai des bibicul, ieri a miscat aproape toata ziua si aseara facea galerie cu tacsu la meci.
Mi-au venit si mie pantalonii de la tara nu mi s-a parut grozav materialul dar sunt f comozi nici nu-i simti si mi-au dat si acea esarfa cadou.
Felicitari celor care ati aflat ce aveti in burtica!
20+
roxanici spune:
Krissy, felicitari ptr fetita. Eu imi aduc aminte de nenumaratele tale radiografii, dar stiu si ca a incercat sa te linisteasca atunci Mari-lu. Mie imi place Sophia-Antonia
Mihaela, stiu ce vrei sa zici cu placile de faianta, m-ai facut sa rad ca si eu la acelasi lucru m-am gandit cand am vazut primele poze pe care le-am facut. Eu sper sa imi ajunga 3 totusi. Poza e de 17 sapt si o zi dar am zis ca trisez...
Andreea, sarafanul este doar de cateva zile aparut, nu cred ca e cineva care sa il aiba deja de la noi din gasca, poate apar chiar pe site-ul lor comentarii.
Lumi, dragut gestul celor de la Rococo; eu de la Tara am primit un cupon de reducere pe care am avut ocazia sa il si folosesc.
Andra si Katink eu una ma bucur ca ne dati si detalii mai neplacute despre nastere, nu de alta dar eu una vreau sa stiu tot ce e posibil mi se intample. Am obs ca daca imi povesteste cineva cu lux de amanunte ce mi se va intampla sunt mai receptiva si tolerez mai mult durerea, plus ca imi face mai usoara suferinta daca privesc ce mi se intampla (injectii, curatat de rana, etc...). Suna sadic dar la mine ajuta.
Eu una as vrea sa le chem la raport pe Aliona si Monica. Sper ca sunt bine ambele ca nu au mai dat de mult un semn de viata
roxana
17+
kmi78 spune:
A mai pus si eu o poza;
Mai asteptam si alte povesti despre nastere, sa stim ce ne asteapta, niste prietene de ale mele dupa ce au vazut filmuletul cu nasterea au spus ca ele vor cezariana....eu ce nu inteleg e faptul ca colul se dilata mai greu mai usor depinde de fiecare si in cat timp dar iesirea propriu'zisa ce se intampla cu ea???? eu aici sunt un pic confuza?? ![]()
20+7
karra80 spune:
....felicitari
tocmai am vaz ultimele voastre poze.....
KIMI78 si MADA_ROZ ce burtici frumoase aveti.....apropo am si eu o intrebare...ca si al mine se vede destul de bine si mare burtika dar am o dilema cand ma intind pe pat si stau dreapta nu se mai vede...doar putin...mai jos de burik....asa e si la voi...sau eu cred ca sunt deja paranoica si am impresia ca daca stau in picioare si se vede burtika mare e ca sunt balonata si nu de la bebel...la voi cum e cand stati intinse pe pat?????
Va pup si astept un raspuns
Karra
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
monica_b spune:
fetelor!
Eu prezenta, Roxanici! Ma intrebam si eu azi de Aliona, ce-o fi cu ea...
Eu ma simt minunat. Mi-a revenit pofta de mincare si pot din nou sa citesc, asa ca dau zor sa termin "Copiii din miez de noapte". Din pacate e asa frig in casa ca nu prea-mi vine sa scot nasul de sub paturica pe care o impart frateste cu pisica. In camera cu calculatorul nu am cum sa fac caldut si ma ia un tremurat cit timp citesc ce ati mai scris de la o zi la alta incit imi piere cheful sa mai pun si eu mina pe tastatura. Plus ca nu am nici o noutate. Tot nu sint sigura ca imi simt bebelusii. ![]()
Monica
x2 19+
paxela spune:
buna
o sa incerc asa pe scurt sa va zic cum a fost la mine prima nastere
la 3 dimineata ( inca nu dormeam caci fimiu a avut toata sarcina program
se culca la 4 dimi si se trezea la 12 ziua, doar atat puteam dormii fiind foarte agitat) m-au apucat intepaturi usoare ( ca de tantar aproximativ) dar regulate la 10-12 minute parca, imi iau sotiorul pe sus si plec la spital, in garda Dr aia zice... aa nu nasti azi( vineri noapte) maine daca te doare dute la drX duminica laY dar cel mai sigur vi luni la mine si iti provoc ca esti la termen
daca vrei te internez dar nu are rost sa stai in spital ca nu nasti curand, "nu se citeste nici indexul", zic mersi si plec acasa
ma culc ma trezesc la 11 cu ceva durere dar suportabila regulata la 7 minute, cu doar 2-3 intepaturi de m-am intins de durere
sotul ma ia mai mult pe sus inapoi la dr, eu nu si nu ca nu nasc ca aia a zis ca nu deci nu
, ma convins mai mult de gura lui si plec iar( macar sa te vada, nu ramai ,dar asa sa fiu eu linistit)
ajung la 11.30 in spital pana ma preia pana imi face fisa pana ma consulta la 12 ma ia sus cu dilatatie 7 , dar pe picioarele mele, fara clisma , doar cu nenoricitul de ras , (nu stiu ce avea de ras ca eram aranjata de acasa dar trebuia si asistenta sa pape
), ma duce in sala pe pat, nu pe masa, ma leaga la aparate( monitorizau bebele), stau putin vine dr ma suie pe masa imi rupe apa, pleaca , durea intradevar dar nu sa urluu sau sa tip, vb calma cu moasele 2 tipe tinerele 1 mai mica ca mine( eu aveam 23) vecina de cartier , la un momentdat una o tuleste cealalta imi zice sa nu imping
, ca nasc( senzatia asa cum o descriu si ele" cand iti vine sa faci caca imi zici"), dr a apucat sa vina sa il prinda
, fara sa apuce sa inchida halatul![]()
si la 12.30 imi tineam in brate mica minune
ce a urmat dupa..... nasol rau , durerea la cusut.... ii saream de pe masa, si nici nu avea ace suficient de mici ( imi amintesc ca au scos truse din sterilizator au desfacut tot pana sa gaseasca unul), transpirase saracu tot, iar eu nu sunt rea de durere
de atunci zic intr-una nasc de 200 de ori dar sa nu ma coasa
cam asta a fost la mine, hai ca m-am lungit....., oricum eu doresc tuturor nasteri la fel de usoare ca a mea
Alexa
17+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
tzuna spune:
Ce mai faceti? Noi tot stresati cu apartamentul. I-am scris lui Gandacel poate se leaga ceva si scap de cutat. Vad ca voi aveti timp sa va simtit bebeii, sa profitati de perioada asta. Foarte bine . Asa sa faceti si asa voi face si eu cat de curand sper. Ii multumesc lui Dumnezeu ca-mi e atat de bine ca la cum incepuse totul la mine nu credeam ca voi fi in stare sa fac ce fac acum.
Am vazut ca a mai aparut o fetita. Foarte bine. Felicitari mamicii, si tatalui bineinteles mai ales ca de el tine in cea mai mare masura.
Va pup.
19
Katink spune:
Alexa si Andra, eu sunt putin nedumerita, din cate inteleg pe voi v-a cusut fara anestezie locala? 
ca eu cand ma broda eram un zambet, ma uitam la mandra mea cum o masurau, cantareau, imbracau... adica dupa ce a iesit nu am mai simtit nimica, doar un ocean de fericire ![]()
Cat despre tine Alexa, vezi cum faci cu bb2, nu mai sta ca nasti acasa
, sau poate asa o fi sperat moasa aia de te tot trimitea la plimbarica.
Pe mine la 4.20 m-au trezit din somn contractiile si la 7.00 eram la spital, tot mai mult de gura sotului, care ma tot indemna sa mergem si eu , nuu ca poate e alarma falsa
Aveam 40 sapt + 2zile si eu tot nu credeam ca a venit momentul ![]()
La 13.40 am nascut eu, deci cam ca tine.
La a doua nastere am auzit ca merge mai repede, ar fi bine ![]()
Katink
cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea