dureri dupa cezariana
Cata vreme ati mai simtit dureros locul inciziei? Eu am 4 luni de la nastere si uneori ma mai jeneaza...
Raspunsuri
roxanaz spune:
e o operatie normala...doare destul de mult timp. de fapt nu doare, ci o "simti acolo". pot apare mancarimi cand se schimba vremea si poate exista o zona cu sensibilitate scazuta, pana isi refac traseul nervii sectionati. dar trec toate ![]()
Roxana
eduard2005 spune:
pe mine m-au tinut durerile aproape 1 an. Acum bebe are 1 an si 2 luni si n-am mai avut nicio problema ( doar atunci cand se schimba vremea
) Mie imi pare rau ca am vrut cezariana, dar acum e tardiv, poate la urmatorul
.
Sanatate maxima !!!!!!!!
Carmi spune:
cam 6 luni...apoi s-a mai atenuat durerea.
si eu am regretat alegerea cezarienei
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
blueeyes2003 spune:
Cred ca depinde foarte mult de mana dr. si bineinteles si de fiecare organism in parte.Pe mine m-a durut vreo 2 saptamani,dar pe urma absolut deloc.Nu am probleme nici la schimbarile de vreme 
Acum am 7 luni de la cezariana si nu mai este nici asa rosie ca la inceput,singurul inconvenient ar fi, ca, desi este destul de subtire,in unelele locuri s-a strans pielea si este iesita foarte putin in relief
MIRELA

aalina2003 spune:
Cred ca depinde de organismul fiecareia, pe mine nu m-a durut cu adevarat decat vreo 2 saptamani iar acum nu ma doare nici cand se schimba vremea, nici cand fac abdomene, deloc. Sper sa ma tina tot asa!
Tdi spune:
Si eu regret ca am facut cezariana dar era obligatoriu asa ca ma resemnez...a trecut 1 an si 5 luni si uneori ma mai inteapa taietura, mai ales la efort sau schimbarea vremii, zona e inca amortita, mai ales deasupra si mai am portiuni rosiatice si umflate (cheloid) desi mare parte au trecut.
Cumnata mea a avut cezariana acum 13 ani, nu i se vede absolut deloc operatia dar zicea ca abia dupa 10 ani a incetat s-o deranjeze, inainte avea si ea ca si mine o taietura rosie, groasa si sensibila.
Album Alyssa
Gabbriela spune:
eu nu regret ca am avut cezariana.. au trecut 4 ani si ma simtn super.. si la mine era obligatoriu cezariana.
durerile si jena cam 3 - 4 luni, zona mai sensibila cam un an, mancarici cam 4 luni... zona operatiei putin intarita pe lungimea operatiei si cam cat e degetu mic de lat pe latime cam 1 an.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Pentru Barbye - una dintre noi...ajuta si tu!
Tine aripioara asta, voinice
alexuta2005 spune:
Nici mie nu-mi pare rau ca am facut cezariana.
Am avut dureri in prima saptamana apoi doar o jena usoara cand ma ridicam din pat dar dupa 2 saptamani au trecut.Nu ma doare operatia la schimbarea de vreme sau la efort.
Ca o paranteza, la 7 zile de la operatie eu faceam cumparaturi in Cora.Eram doar usor slabita.
Cred ca depinde de medic si de "materialul clientului".
Casiana si Alexia
MaryP spune:
Pe mine doar ma mananca raaau locul unde e taiata burtica si am 4 luni jumate!Dar nu regret ca am facut ceza nici macar pt asta!Cam 3 luni jumate m-a durut...
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag
mirelaispir spune:
este oarecum normal sa ai dureri. zic oarecum pt ca asta depinde de fiecare persoana in parte. eu am 10 luni de la operatie si tot mai au dureri cateodata (mai ales cand e mai frig afara sau se schimba vremea). am o alta operatie (la picior), facuta acum vreo 15 ani, care ma doare si ma mananca si acum. dar asta, ca e noua?
si o alta cauza ar fi ridicatul greutatilor (cum ar fi bb, ca e marisor de acum, nu?). din cauza greutatilor ridicate poti face aderente la operatie, si asta poate fi o cauza a durerilor.
sanatate si sa cresteti mari si frumosi!