Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 13
Siminaf spune:
Intru si eu o data dupa nu-stiu-cite zile si aflu ceva atiiiit de trist!
Joy, sint alaturi de tine! Mi-a murit ultima bunica acum 40 de zile si nu am fot acolo. Poate ca e mai bie, cred ca as fi murit de plins..... Era bunica despre care credeam ca o voi gasi acolo si peste 20 de ani....... Durerea ta e mai mare, sint sigura. Dar o inteleg. Aveti grija de voi, unii pentru altii, mai ales acum!
anda77 spune:
camelia,nu are acelasi efect ca fructul cu miere.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Buluci spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Catutza e o retzeta simpla. E o prajitura cu mere pe care o fac pt sambata cand imi serbez ziua mea si a sotului.
Reteta: 8 mere mijlocii si zemoase care se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu zahar si scortisoara. zahar cam .... 150 gr.
Apoi intr-un castron se amesteca: 1 cana faina,1 cana zahar, 1 cana gris, 4 linguri de lapte praf si un plic de praf de copt.
Se tapeteaza o tava si se pune un rand de prafuri peste care se pune un rand de mere rase,apoi alt rand de prafuri si alt rand de mere si ultimul de prafuri. Pe deasupra pun bucatzele de unt sau margarina (eu pun margarina de obicei) se baga la cuptor pana se rumeneste . e delicioasa!
Dordia, cum adica prafuri???Apa nu se adauga???
Si cita apa?
Hai , te rog, detaliaza putin, ca am o groaza de mere si n-am ce face cu ele!

Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)Poze
madau spune:
Buna dimineata fetele!
Am reusit si eu sa invii, aseara Miruna a avut mancarimi in funduletz si s-a foit toata noaptea, se dezvelea, io hop s-o invelesc, mai statea jumatate de ora si iar dezvelirea, si tot asa am dus-o pana la 4.30 cand am abandonat lupta si am lasat-o sa doarma dezvelita. 

Cand a sunat ceasul sa plece tati la ora 8, parca aterizasem de pe Marte.
Joy scumpa mea, sincere condoleante, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta incercare grea, suntem alaturi de tine!!
Dordia cum sa nu te primim femeie???? Pai io ce am postat scutecul trecut...nu-ti zisei unde ne gasesti???? Noi va asteptam pe toti cu mare drag, numai ca voi nu veniti 

Alinush sa va fie de bine distractia si relaxarea
Bic m-ai facut curioasa cu "limbajul semnelor", ma bag acum sa ma uit despre ce e vb 
Anda Stodalul e preparat homeopat, se da fara reteta deci. Mie mi-a facut bine la tote tipurile de tuse, pediatra mi-a zis ca e bine sa-l am in casa, nu are contraindicatii. Cred ca ii poti da poetului, numai sa nu ma intrebi ce dozare ca habar nu am, inca nu ne-a trebuit.
Feli tare treaba cu acidul citric, pana la urma sa intelegem ca a fost o greseala de traducere????
Addya cand mai veniti soro afara sa-l vedem si noi pe Razvanelul stiptzoi???

Mai aveam ceva de zis dar am uitat...ma duc la Miruna care e in bucatarie si bate darabana cu 2 linguri de nici nu mai aud ce gandesc 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
ioana_77 spune:
Hello!
Io mi-s buimaca, asta noapte Maria a avut program de discoteca intre 1 si 3. Tati cred ca doarme in fund la servici, s-a trezit tare greu si a intarziat, of, nu-sh ce se intampla. Aceeasi perioada de plans incontrolabil, dupa aia i-a sarit somnul si greu a mai adormit. AM culcat-o cu noi in par ca nu aveam putere sa patrulez intre camere. Io cred ca de vina sunt dintii de sus, tre' sa ma inarmez cu rabdare.
Siminaf, condoleante, offf, intri atat de rar si cu vesti asa de triste. Plus ca ai zis ca e tare greu cu puiul mic, mai scrie si aici, poate reusim sa te mai montam putin.
Anda, eu i-am dat Eurespal pt tuse, se pare ca si-a facut efectul. Se da fara reteta. Pediatra mi l-a recomandat. E bine ca stranuta, inseamna ca se curata caile respiratorii. Eurespal i-am dat cate 5 ml de doua ori pe zi.
Dordia, LMA pt maine, sigur am sa uit sa-ti urez maine, asa ca in avans: sa fii sanatoasa si fericita langa baietii tai!!!!!!
Mai, io am facut comanda de batista si nu am primit niciun semn. Ma gandesc ca or fi full de comenzi acum.
La mine azi ar fi cam ultima zi cand astept CM, maine ma duc sa-mi iau un test daca nu se intampla nimic.
pupi
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni
Buluci spune:
Habar n-am cum arata Catina!
Aveti vreo poza, ca aici se gasesc aproape toate neamurile de fructe!
Joy, Siminaf, condoleante!
Ripley, se mai inveleste Anutzache singurica?
Lavi, aici morunul nu e asa de scump ca in tara.L-am luat cu 10$/kg
Ioana, sa iasa testul cum vrei tu!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
anda77 spune:
buluci, uite aici cum arata:
http://www.dsiasi.ro/foto/catina.jpg
si in natura: http://www.floridelux.ro/pozemari/852.jpg
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Bai ,m-am saturat sa tot urmaresc mesajele in ce ordine au fost postate ,ce dracu' se intimpla ,nu mai inteleg nimic ,mi se taie sa mai postez cind vad ca-mi apare mesajul cu o pagina-n urma!!
Ziceti-mi si mie daca-i pot face limonada acum ,lamaie ,apa ,glucoza sau un pic de zahar .Ca-i place lamaia la culme dar nu i-o pot da asa ,simpla ,am mai testat si gref azi,ii place si ala!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
cristinamh spune:
uite ca am prins cateva secunde libere, ca sa dam si noi mare veste
, iris a facut ieri primii pasi. ii e inca frica, dar se distreaza tare bine sa ne vada pe noi facand galerie.
si cum buni era ieri la noi, s-a pus pe bocit, ca merge nepoata... cica si eu am mers la 11 luni, de-aia... ei na, nu prea cred, si sincer, imi e asa frica... in curand o sa alerg dupa ea...
silvia, te astept, da un tf inainte, sa nu fiu pe-afara.
ah, si tot pt tine, o intrebare apropo de eurespal. mie mi l-a dat mereu in combinatie cu antibiotic la copii, nu simplu, si asa parca scrie si in prospect, nu se da mai mult de doua zile simplu, si trb urmat de antibotic... se poate da totusi? ca vad ca fetele il dau. nu de alta, dar tot am in casa o sticluta, sa nu mai iau stodal.
joy, siminaf, 
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
anda77 spune:
madutza, de ce sa nu-i faci? fa-i dar nu chiar pe stomacul gol. si nici la mai putin de o ora dupa lapte. face diaree
mami de poet(09.12.2005)