Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
anda77 spune:
prima ora: tuseste si stranuta. stodal se da fara reteta, sa-i las bonei bani sa ia? cand a mai stranutat am bagat suc de porto si a trecut, bag si azi c nu e stricat la burta. dar cu tusea?
felicia, simona, ati luat fara reteta?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
saru0mana
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Buluci spune:
Silvia 
Nu stiu de cine sa am grija mai repede:eu sunt cobza, iar Simon ma urmeaza!
Nu stiu ce sa mai fac,e razboi intre mine si el cind e vorba de pastile!Mai, le stie banditul deja!!!Cind vin cu seringa dozatoare, gata, s-a taiat firu', imi intoarce spatele instantaneu.
Intrebare(in regim de urgentza):
Nu-mi accepta nici panadolul sirop.As putea sa i-l dau amestecat cu o linguritza de piure de fructe!
In ultima perioada , multe dintre voi ati avut probleme cu bb:
Cine a folosit antibiotic si cine nu?
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by anda77
prima ora: tuseste si stranuta. stodal se da fara reteta, sa-i las bonei bani sa ia? cand a mai stranutat am bagat suc de porto si a trecut, bag si azi c nu e stricat la burta. dar cu tusea?
felicia, simona, ati luat fara reteta?
mami de poet(09.12.2005)
Da, fara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
silvia_d spune:
stodal e un sirop homeopat pentru tuse,fara ef.adverse;se poate lua fara reteta,intr-adevar...
Buluci,algocalminul(metamizol) e sub forma de pic,fiole,tablete la noi,si supozitor pentru copii mai mari de 3 ani!Se da pentru bebei mici in cazuri exceptionale;in alte tari aces DCI s-a scos,e INTERZIS;eu zic ca daca ai la indemana ibuprofen sau paracetamol,e suficient sa le-alternezi pe-astea;cu tableta imparita in coishpe parti nu sunt de acord,pentru ca au excipienti pentru uz uman,nu pentru bebei-asha ca STOP
noi mergem maine la tara la buba:va vine sa credeti ca tatal lui buba nu l-a vazut pana acum pe stefanel?
dordia,cum sa nu te luam si pe tine,numai ca eu apar acolo OCAZIONAl,nu zilnic,depinde cum imi vine pe kelie plimbarea...in ce zona,adika...
Joy,iubita,sa-ti dea Dumnezeu multa putere,cum ai avut si pana acum...asha cum a zis si Feli,infinit respect pentru tine,mamica descurcareata!
Madutza10 spune:
Neata,
Joy ,sincere condoleante ,sper sa poti depasi momentul !!
Simona si Anda ,eu i-am dat Ambroxol ,e super bun dupa parerea mea ,trece repede tusea ,sint picaturi ,eu ii dau 10 pic de 2 ori pe zi ,nici nu le simte ca e putin!
Mai fetelor ,fi'miu e anormal ,ii place lamaia rau de tot dar nu-i pot da mai mult de 3 lingurite ca mi-e frica sa nu-i faca rau la burtica ,va rog sa-mi spuneti si mie daca-i pot face limonada la virsta asta (apa ,lamaie si glucoza )si poa sa aiba si niste gref ,ca si ala-i place ,am testat azi.
Buluci ,noi am avut antibiotic in spital siacasa 5 zile 1 ml gentamicina!
Am fugit ,ca maraie tero ,tre' sa-l culc !Revin!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
felicia74 spune:
Is citric acid (E330) carcinogenic?
Citric acid is not carcinogenic. If it would be carcinogenic, all our cells would be transferred to cancer cells, as citric acid is present in all cells near to the DNA (genetic code). Contrary, citric acid is one of the most safe additives that are being used in the food industry. It is completely safe (although not pleasant) to eat 100 gram in a single dose.
If citric acid has anything to do with cancer, is that it has anti-carcinogenic properties...
Why doe some people claim that it is carcinogenic ?
The citric acid cycle is also known as the Krebs cycle, named after it's discoverer Dr. Krebs in the 1930s. Krebs is also the German word for cancer. One group has misinterpreted this in the 1970s as follows :
Krebs cycle = cancer-cycle = citric acid cycle, hence citric acid is very carcinogenic ! This was put on a list of claims of additives published by the (fake) 'Hospital of Paris'. In reality citric acid has nothing to do with cancer.
anda77 spune:
boon, sunai pediatrul, imi zise asa: pt. tuse, mai bun decat stodalul care se ia in felul urmator (ca sa stiti, cele ce n-ati dat deja): cate 2 ml de 2 ori pe zi, ar fi ambroxolul solutie, se da tot fara reteta, cate 7 picaturi, de 3 ori pe zi.
referitor la racelile din timpul iernii, mi-a venit o idee GENIALA, fara lipsa de modestie va zic: eu si maica-mea, de 4 ierni, luam in fiecare dimineata o lingurita de catina cu miere si n-am mai racit nici-una dintre noi de 4 ani!!!! Va jur, nu exagerez, cu raceala am rezolvat-o pe viata. (pt. cine nu stie, catina este un fruct foarte bogat in vitamina C -practic bomba de vit.C- si este si puternic anticancerigen, se foloseste in toate tratamentele homeopate impotriva cancerului)
Asa ca am sunat pediatrul sa-l intreb daca pot sa-i dau copilului o juma de lingurita dimineata (adulti iau o lingurita pe stomacul gol) din melanjul catina-miere incepand de peste o luna, adik de la 11 luni (mierea se introduce dupa un an ) si a zis ca merge, nu se intampla nimic cu mierea de la 11 luni in loc de un an si catina are voie ca e buna, a zis el.
Eu va dau reteta pt. melanjul respectiv, va sfatuiesc s-o aplicati si voi, dk va raceste vreuneia copilul in iarna asta, io vin sa-l ingrijesc! dar nu se va intampla, o sa vedeti.
So, mergeti in obor si cumparati un kil sau 2 (depinde cati membrii ai familiei iau cate o lingurita dimineata) de catina deja curatata, nu in ciorchini, ca se curata greu (arata ca niste bobite portocalii). Pentru un kil de catina va trebuie un borcan de miere de 350g, d-ala ca de mustar. acasa spalati catina doar dand-o printr-un singur jet de apa (nu mai mult, nu spalati ca pe struguri ca-si pierde din proprietati) si o puneti nitel intr-o sita. dupa ce s-a scurs apa din ea, amestecati catina cu mierea si distribuiti-o in borcane pe care le inchideti ermetic (ca altfel se acreste foarte rau). dupa 3-4 zile puteti deschide primul borcan. borcanele trebuie sa stea in frigider tot timpul. Atentie, cand distribuiti in borcane melanjul, nu varfuiti borcanul ca fructele vor produce suc s.a.m.d., le umpleti doar 3/4 sau 2/3.
mami de poet(09.12.2005)
felicia74 spune:
De fapt sa va dau tot linkul: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=60017&whichpage=1&SearchTerms=reclama
Mie mi s-a parut foarte interesant.
anda77 spune:
mama di tutti, da uitasem sa spun, acum e sezonul, dk nu luati acum, nu mai gasiti.
mami de poet(09.12.2005)