Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
catutza spune:
Buna!
Cristina.B , multa sanatate, fa-te bine cat mai repede!O sa incerc si eu reteta ta de perisoare de peste, suna tentant.
Joy , condoleante! Ai grija de tine si de Vladut acum in clipele aste grele.
Am vazut si eu azi in cora Albumul bebelusului , si nu stiu daca se mai merita sa-l cumparam acum, asta e parerea mea! Are rubrici pe luni, cu ce a realizat in luna respectiva, cate kg avea, cati centimetri, poza din luna respectiva...etc. Pai nu-mi mai amintesc acum tot, adica nu mai stiu exact ca asa in mare stiu. Nu l-am cumparat dar inca nu am renuntat total la idee.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
bb_alinus spune:
Salutam si noi fetele, asa mai tarzior ca azi am avut o zi plina.
Joy condoleante pt tatal tau.
Am rasfoit de dimineata la cafea scutecul trecut dar am uitat ce vroiam sa raspund.
Azi am fost cu miss la un centru unde s-a jucat toata dimineata cu copii si jucarii, eu nici nu mai existam. Patrula miss in 4 labe printre toti si toate....cam le strica jocurile copiilor mai mari dar era tare mandra de ea
. Iar noi mamicile am stat la o prajitura si o cafea. A fost tare fain.
Iar seara am iesit cu un grup de fete -sotiile unor colegi de-ai lui Phil pe care le-am cunoscut la workshop- si ne-am distrat pe cinste la un restaurant dragut. Toate ne-am lasat kinderii cu sotii, acasica ca doar meritam si noi un pic de relax, nu? Am sporovait cat pt o luna cred.
Ma duc sa studiez o reteta de pe un alt site, de tort cu mere si crema de zahar ars. Imi ploua deja in gura ![]()
Va 
Alina si Amalia 17.11.2005
Pozici noi de weekend
Botez Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
dordia2000 spune:
Buna noaptea fetelor!!!
Maaaama da ce de-ati mai scris fetelor. Ati avut spor nu gluma!
Azi nu am reusit sa intru ca am fost afara, apoi am avut o vizita apoi am plecat la carrefour dupa care la 10.30 am culcat copilul, am bagat o praji la cuptor si acu' astept sa se coaca.
Silvia pai chiar intentionez ca prin martie aprilie sa mai fac un bebe sigur si daca se da drumul la 3 copii cu cezariana cred ca ma bag. Asa copil cuminte....mai rar. Recunosc si de multe ori imi e si rusine de voi care aveti probleme cu nesomn, cu nemancat nu mai zic de raceli si alte pb. La noi dintii au decurs ok fara aproape nici o jena deci...pana acu' slava Domnului ca nu am avut nici o pb cu exceptia unei raceli minore.
Bic ai perfecta dreptate si incerc sa ii fac un oarece program de olitza. Azi dimineatza a facut primul kk si pishi la olitza si l-am laudat, am facut bravo impreuna...etc. Cat despre aruncatul jucariilor pai Stefan faca asta mereu. Ii plac cum arata pe jos.Si eu il las in patut singurel si adoarme dar cand ma duc e dezastru in jur. Adica tot ce poate arunca jos. Dar e un dulce de copil si il ador.!
Anda felicitari pentru iubaretz. Noi inca nu suntem foarte iubaretz, cateva strangeri in bratze si cam atat.Cu pupatul nu prea ne place.
Ela aceeasi reteta am pus-o eu azi dim. si acum sunt la macerat iar dim ii pun la borcane!
Noki si eu sunt impotriva acestui obicei de a pupa copilul pe guritza. Nu suport dar daca el insista ma voi lasa pana atunci cand va pricepe ca nu e frumos si nici sanatos.
Bravo fetelor: Silvia,Madau,ank si Adya pe mine nu ma invitatzi???va intalniti numai voi sa nu ma puteti suferi???Sa-mi spuneti ca ma retrag in cochilie!![]()

Addya super numarul lu' Razvanelul din parc.Sper doar ca nu a racit mai rau. 
Joy..cuvintele sunt de prisos dar sa sti ca suntem alaturi de tine!!!
gata ca mi se arde prajitura!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Addya suuper.Da-i inainte cu tupeu!!! mai ai un pic!
Uite galerie: 

Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Maaama Dordia , prajitura la ora asta??? Cu ce ocazie? Ce prajitura ai facut? Mie i-mi plac dar sa nu le fac eu. De fapt urasc sa fac prajituri, si sa nu-mi iasa (asa se intampla deobicei), asa ca nu prea fac. Asta ar fi un motiv, al doilea :Mihai vrea prajituri cu crema...de unde?!?!? Asa ca daca e o reteta usoara scrie si tu te rog!
Chiar ca plec la culcare, nb!
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
dordia2000 spune:
Catutza e o retzeta simpla. E o prajitura cu mere pe care o fac pt sambata cand imi serbez ziua mea si a sotului.
Reteta: 8 mere mijlocii si zemoase care se rad pe razatoarea mare si se amesteca cu zahar si scortisoara. zahar cam .... 150 gr.
Apoi intr-un castron se amesteca: 1 cana faina,1 cana zahar, 1 cana gris, 4 linguri de lapte praf si un plic de praf de copt.
Se tapeteaza o tava si se pune un rand de prafuri peste care se pune un rand de mere rase,apoi alt rand de prafuri si alt rand de mere si ultimul de prafuri. Pe deasupra pun bucatzele de unt sau margarina (eu pun margarina de obicei) se baga la cuptor pana se rumeneste . e delicioasa!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Angi75 spune:
Joy, condoleante pentru tatal tau..Gandeste-te la puiutzul tau atunci cand iti este mai greu.
Buluci, eu i-am dat peshte de vreo 2 luni.Doftorul s-a minunat cand a aflat ca mananca deja peste. Stephan are dermatita( pe fond alergic) si cu toate astea nu i-a facut rau deloc. Atentie numai la oase.Em gasit o data oscioare intr-un file. A mancat somon si tilapia.Incercasem si cod dar avea oase.
Stephan, mai nou, merge singur pe marginea canapelelor,neajutat numai, bine-nteles eu sunt in spatele lui.
Angi si Stephan