Fetele din America (79)
Raspunsuri - Pagina 25
Carmenbr spune:
Fetele, mersi mult de sugestii. Cred ca week-end-ul asta iau masina si incerc painea. Eu vreau masina si pt paine, nu doar pt cozonac.
Sanzi, te induri si de mine si mai postezi o data reteta ta de cozonac please?
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
anky spune:
Buna fetele din US.De Rev am sa vin la New York si as vrea niste sfaturi in legatura cu cazarea,cam ce hotel imi recomandati aproape de Times Square?.Poate imi dati si alte sfaturi in legatura cu Big Apple.
Numai bine
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Elena ai o poza "beach 045" E grozava!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
THANKS...
Elena37+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Ramona J spune:
Elena am gasit si noi o casa cu 4 dormitoare, 3 bai curte si piscina cu 219000. Nu mi-a placut ca din bucatarie se vedea piscina si curtea era pe partea cealalta de casa. Cu doi copii mici nu am curajul sa iau casa de genul asta.
In rest ne-a placut foarte mult si pretul mi s-a parut foarte bun.
La asta ne-au spus ca nu o dau cu atit (oferta noastra era mica, recunosc - dar casa mai avea nevoie de imbunatatiri), deci the deal is off.
Chiar ieri am vazut alta care ne-a placut, dar nu ma grabesc. Asta e si mai scumpa...
Nu m-am gindit la casa ca la o investititie. Aici nu cred ca asta e o afacere. Afacere e sa iei o casa ieftina care sa indeplineasca minimum de cerinte si sa investesti restul de bani.
Era doar sa nu aruncam banii pe chirie. Dar locatia de aici e extraordinara si imi place unde sintem.
Mai vedem!
Anky, s-a mai scris nu demult despre asta - da-i un "search". Numai eu cit am scris... Daca o iau de la capat iar mi se face dor de NY.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
Carmenbr, promit ca maine o scriu!!!!
Uf...timpul asta!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
Bic spune:
corinadana, pai noi nu ne mai gindim la casa. Si e si mai si decit la voi in L. A. he-he, la L.A. iti mai poti permite. Dupa ce am studiat intens, noi am ajuns la concluzia ca e o prostie sa-ti iei casa cind diferenta dintre chirie si mortgage e foarte mare. Pe termen de 30 de ani, iesi mult mai bine daca diferenta de bani o economisesti si o investesti. Casa nu merita decit daca e investitie.
sinzi_ana, dai reteta de cozonac in oz sau sistem metric, ca eu m-am incurcat de tot cu transformarile.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Ramona J spune:
Si la NY ajunsese la fel, era mai ieftin sa fii chirias.
Aici e cam la fel. Diferenta e ca ai ce vinde la o adica. Pe chirie banii se duc si nu te alegi cu nimic.
Dar nu ma astept sa creasca prea mult in valoare casele incit sa fac vreo afacere din asta. Ba poate mai scad un pic preturile in perioada urmatoare. Dar cum ziceam, deja sint ieftine nu stiu cit sa mai scada.
Am uitat sa va spun ca am primit instiintare de la scoala ca sint cazuri de copii cu paduchi. Numai la asta nu m-am asteptat! Aici e o zona unde nu ti-ai imagina sa te lovesti de asa ceva, de asta ma mir.
Ati patit si voi asa ceva? Asta ne-ar mai lipsi!
anky spune:
Ocebine,parca e din New York,nu.?
Ocebine,te rog da-mi niste sfaturi in legatura cu cazarea in New-York.Am gasit Wellington,Roosevelt si Le parker Meridien.Care din ele sa il aleg?
Numai bine
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Ramona J spune:
Anky, nu mai stiu. Cred ca nu pot cauta acum, doar mai incolo.
Ocebine s-a retras de pe forum, ne e dor de ea. Poti gasi in arhiva sfaturi date de ea pentru alte vizitatoare.
Poti alege oricare hotel, nu sint vreunele foarte rele de care sa fi auzit. Nu stiu pe ce criterii vrei tu sa alegi un hotel. Dupa parerea mea cind mergi la NY nu ai nevoie de ceva fancy. In primul rind orice camera de hotel e scumpa in NY, daca alegi ceva cu pretentii deja devine foarte scumpa. Apoi in NY trebuie sa vizitezi zi-lumina, sint multe de vazut. Deci ai nevoie de un loc curat unde sa pui capul seara, sa poti sa dormi bine sa o iei de la capat a doua zi.
Daca mergi intr-un weekend romantic cu sotul se schimba treaba, bineinteles.
Cind mergi si cite zile stai?