Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
catush spune:
Meme - nastere usoara...Faza cu fetele care cica se nasc mai devremela noi nu a tinut...intrasem in panica,credeam ca fata mea mult dorita e baiat,chiar incepusem sa .Dpn era intre 3-10oct si fimea avrut ea sa fie mai cu mot si s-a nascut pe 13
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kristinutza spune:
meme, cum citesti acum mesajul meu, in stanga sus a paginii, deasupra mesajelor, in dreptul autorului e o casuta cu "evalueaza". alegi 5 stele si evaluezi.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
alexuta2005 spune:
Deci asa,pe mine nimeni nu ma baga in seama a?Adica ma laud si eu cu ce a invatat fi-mea si nimeni nu vede! Bine!
Las' ca ma supar si stiti ce fac ? Ma tin si mai tare de capul vostru.Ce credeati ca-mi iau jucariile si plec? Ei as, nu scapati de mine ca-mi sunteti dragi rau!
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Diana La multi ani! Las' ca vin si eu din urma !Das' mai mititica, luna viitoare abia fac 31
Stiti fetelor ca eu mi-am pus in minte sa fac primul bebe pana implinesc varsta de 30 si cand am nascut aveam 30 fara o luna.Cata pretzizie!
Casiana si Alexia
Diana30 spune:
Multam fetelor,cu atatea urari incep si eu sa simt ca-i ziua mea.
Casiana,acolo unde ai pus tu poze apar toate albumele,prin deductie logica am cautat si banuiesc ca-i vorba despre vorbitul la telefon.Bravo Alexiei!Cu cine se conversa asa zambareata?
Meme1 spune:
Kristinutza, mersic frumos...am votat...sunt taare mandra...
N-as fi gasit singura, si asa am cautat o groaza ca nu eram logata si nu vedeam altfel...
Pupici
Anya20 spune:
Casiana, am vazut pozele cu Alexia. E o dulce. asa face si fi-mea cu telefonul. Il duce la ureche si zice un "aaaaa" prelung, cu intonatie, asa cum fac eu cand spun alo.
Felicitari si lui Dinu pentru primii pasi.
Miflore, nici fi-mea nu vrea sa mearga singura cu nici un chip. Cum ii dau drumul de la manute se aseaza pe vine.
Eu credeam ca e singurul copil de pe forum care nu merge.
Nu degeaba ma pisa ea soacra-mea.
Ruxi, sa te faci bine repede, ca e destul de nasol sa mai fii si tu bolnava. Iti ajunge doar cu Matei.
cge spune:
"La Multi Ani", Diana.
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
"La Multi Ani" si sarbatoritilor zilei.
Ioana, multumim de felicitari.
Si tie Casiana, "La Multi Ani" in avans.
Vad ca numai LMA am avut de zis..
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alexuta2005 spune:
Cum a aparut versiunea asta de mail?Nu-mi place!
Da era vorba despre pozele cu telefonul dar eu le selectasem pe alea si vad ca arata tot albumul.Mai am de lucru la faza asta.
Nu m-am suparat dar prea stateati pitite si nu stiam cum sa va scot la iveala.
Casiana si Alexia
alexuta2005 spune:
Legat de faza cu fetele care se nasc mai repede. Alexia s-a nascut la fix 40 de sapt. pe 14 oct. DPN era cam ciudat dupa um trebuia pe 21.10 dupa masuratori pe 25.10.Eu speram sa fie scorpiuta ca mine dar a iesit balanta cu ascendent in scorpion!
Casiana si Alexia