Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!

RALUCA,ai stat asa,fara sa iei nimic,nici macar un No spa?Te rugam sa ne tii la curent cu starea ta.

Si eu am tot 36 de saptamani si ma gandesc ca se apropie momentul.Pe mine ma doare burta pe fiecare seara(contractii?!) dar cred ca sunt putin "inchipuite" durerile mele.Pur si simplu imi e frica sa nu ma apuce nascutul noaptea.Oricum luni merg la control si atunci se va stabili "ziua" evenimentului.

DANITA,ce faci?Cum iti mai este?

Va

DENY36+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Raluca daca nu-s dureroase s-ar putea sa nu fi inceput totusi. Oricum bagajul trebuie facut ca apoi o sa fi in graba si nu te mai poti concentra. Eu aseara am avut dureri destul de mari, am umplut cada cu apa si am stat acolo pana mi-au trecut. Apoi am luat no-spa si am adormit. Vreau sa implinim 37 de saptamani, apoi nu mai iau nimic, o las sa vina.
Iti tin pumnii in caz ca bebe vrea afara.

mayaione 36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ralu, tu fa bagajul sa fie facut, pt orice eventualitate. stai calma, e mai bine sa iei lucrurile pe rand, si daca cumva esti nr. 2 din grup, ne gandim la tine si iti tinem pumnii sa fie totul ok si sa se termine cat mai repede. pupici!

quote:
Originally posted by Raluca_u

buna dimineata fetelor,

nu am dormit aproape deloc azi noapte.
am contractii dar nu sunt dureroase. nu stiu daca a venit marele moment...
acum le cronometrez si sunt cam la 4,5 minute. dar totusi parca nu toate dureaza la fel. nu stiu mai stau cuminte pana la 8 si apoi om vedea. ma apuc de bagaj sau mai stau acasa? azi facem 36 de saptamani.

intru sa va mai spun cum evolueaza problema.

Raluca 35 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dar mai bine si mai bine pune mana pe telefon si vezi ce spune dr.

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata fetelor! Ce emotionant inca doua mamici care se pregatesc , noi suntem mamici de noiembrie-decembrie dar se pare ca incep sa apara bebii inca de acum.Eu azi noapte am visat ca m-am dus sa nasc si mi-a spus doctorul ca mai am o luna ,in concluzie voi naste la termen(eu cred in vise)desi am colul deschis.

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Ralu, nu ne speria poate mai sta Adinuta in burtica la mami vreo saptamana, nu? Cred ca e bine sa ai bagajul pregatit. Poate ne vedem azi la Filantropia daca te simti bine

Fetelor, si eu am avut 2 zile depresive... sper ca au trecut. Ma simt cam singura, tata tipa la mine, sotul e f ocupat, iar cand vine seara acasa are alta treaba... eu am avut cateva zile de contractii non-stop, au mai trecut de cand iau pastilutele si stau si cumintica, mai mult in pat, dar e si mai deprimant sa nu faci miscare.. Vreau neaparat ca bebelina mea sa stea bine in burtica pana in sapt 39-40, asa e normal, de ce sa vina mai devreme??

Cu dr. am vorbit putin despre nastere, a zis ca mai multe detalii data viitoare (sapt 36-37), dar a sugerat ca e bine sa "anticipam" venirea pe lume, ca sa fie si anestezistul, sa nu doarma moasele... Si nu prea stiu ce sa zic despre asta, vreau sa ma pregatesc in legatura cu acest subiect pt data viitoare. O fi bine, n-o fi bine, nu stiu, oricum e la moda acum "anticiparea" (ca sa nu spun provocare) si pentru nasteri normale (cum va fi a mea), nu numai pt. cezariene.

Va , aveti grija de bebei si de voi!
Amalia 33+si

Mergi la inceput

Eu inca nu m-am apucat de bagajul de spital.Amaliei mai am sa-i cumpar pampers si eu vata si tifon;si nu stiu in ce sa pun toate lucrurile ,voi in ce le puneti?

n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dimineata fetelor.
Mirona sa ne tii la curent in legatura cu Ralu, zii ca ne gandim la ea .Am asa niste emotii cand vad fetele din odiseia noastra ca deja incep bebeii sa vina, Doamne ajuta la toata lumea sa nastem cu toate bine si sa avem puiuti sanatosi. Va pup pe toate

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor - m-a sunat Raluca.

nu a mai apucat sa scrie pe forum - sta la rand la internari - colul e scurtat - ea e pregatita, nu e singurica - e cu cumnatica ei, Ionut e pe drum spre ea.
Daca e sa vina Adinutza ... ea e pregatita. daca e sa fie doar contractii false - i se vor stopa cumva.

Doamne ajuta sa fie bine! Ii tinem pumnii pentru o nastere cat mai usoara. Va transmite toate cele bune si ne va da de stire.

Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Nastere usoara ! Si un cat mai superb si sanatos.

n

Mergi la inceput