Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura13 spune:
Mirona multumim de vesti despre Raluca. Daca mai vorbesti cu ea, spune-i ca ne gandim la ea, ne rugam pentru ea si bebe mic sa fie sanatosi. Si bineinteles pupici multiiiiiiiii si mult curaj!
Laura si bebe strumf 35+
asiza spune:
Buna, fetelor!!!
Nu am mai apucat sa va scriu aseara deoarece am avut musafiri...Am fost la eco ieri si toate sunt bune si frumoase......bb e bine, sanatos, am patru poze cu rinichii masurati din diverse unghiuri si totul e ok...am vazut si vezica urinara si bb face pipi, asa ca e totul ok...i-am auzit si inimioara, mi-a facut si eco Doppler...totul e ok...bb e mare, are 1500 gr, lichidul amniotic e in cantitate normala...toate bune...imi venea sa-l tzuc pe medicul ala, asa eram de fericita!!!
Dupa asta am mers cu Simo si cu inca o gravidutza sa ne ospatam cu o pizza...Va pe toate care v-ati gandit la mine si la bb...
Nu am apucat sa va citesc din urma, dar o voi face negresit!
Marcela, tin pumnii pentru lansarea noului brand!!! Sper sa am timp sa dau o ocheada pe site sa vad despre ce e vorba!
Meli, ce ti-a spus la control? Am vazut ca m-ai apelat...
Miro, ai avut drepate cu accesarea forumului...insa nu stiu daca asta e motivul pentru care apar mesajele aiurea...incercam sa vedem......Cum esti azi? Abia astept sa vii cu vesti!
Oana 29+ cu Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
melinda25 spune:
Buna fetelor,
chiar daca nu am mai scris de muuuuult timp, sper sa ma primiti inapoi, v-am urmarit cu drag si interes, insa nu am avut starea necesara sa scriu...
M-am bucurat impreuna cu voi, am avut emotii pentru cele incercate de soarta, am fost trista cand voi ati fost triste...
Noi suntem bine, am implinit 33 saptamani, chiar ieri am fost la doctor, bebe e ok, intors, pe pozitii, are 1800gr (dr zice ca e bine, mie mi se pare cam putin, dar am incredere in el), am discutat despre nastere, si el e de parere ca naturala cu epidurala e cea mai potrivita pentru mine. El este adeptul anesteziei epidurale, spunand ca e mult mai usor de "lucrat" cu o mama care la sfarsitul travaliului, in momentul expulsiei, nu este super obosita. Anestezia ajuta mult, dupa parerea lui, si pe mama, si pe dr, pe moasa, chiar si pe bebe. Oricum, spre final cantitatea de anestezie va fi redusa, astfel mama coopereaza bine cu dr.
De pregatit i-am pregatit o mare parte, mai ramane patutul, sa speram ca vom gasi ceva bun la expo.
Asiza-Oana ma bucur mult ca sunteti bine, si doctorul v-a dat numai vesti bune!!!!!!!!!!! Ai vazut? Cineva acolo sus ne iubeste!!!!
Mirona cum a fost ieri la ecograf? Am tot cautat vreo postare de la tine despre eco, insa nu am gasit, probabil e forumul de vina. Sper totusi ca ai vesti numai bune!!!
Ma rog si eu pentru Rulaca, sa treaca cu bine, daca i-a venit momentul, la fel pentru toate fetele.
Aveti grija de voi, sa trecem cu bine de ultimele saptamani!!!!!
Va pup pe toate
Melinda 33+ Dominik
kokorina spune:
ASIZA,felicitari pt bebe,ce ma bucur pt amandoi......tu ca te-ai linistit si pt bebe care-i sanatos tun.felicitari si sa fie asa e bine in continuare pana va vrea sa vina pe lume.
32 cu si
madaluta spune:
asizule.... ne-ai dat emotii...
Cand am citit acum mi-au dat lacrimile de bucurie....Bravo....
Madalina 31+
poze recente,
asiza spune:
Madaluta, un nume rar de baietel ar fi Ayan...mie imi place mult! Mersi...
Alex, ma bucur pentru voi ca ati primit o casuta a voastra...las' ca treceti voi si la ceva mai mare...
Lorym, imi pare rau sa aud ca ai astfel de probleme cu familia...Mai bine ca v-ati indepartat si va vedeti de ale voastre...Importanta e bb-lina din burtica si sotul tau...aveti universul vostru si nu-i mai lasati pe ceilalti cu rautatile lor sa intevina!
Danita, cum esti????
Raluca, crezi ca a venit marele moment??? Iti tin pumnii...poate o vei cunoaste pe Adinutza azi... Miro, acum am citit mesajul tau despre raluca si mi-au dat lacrimile...Doamne ajuta sa fie bine...
Melinda, super vesti...vezi ca Dominik e bine...nu-i slabut la 1800...stai linistita...
Kokorina, wooww...ce "felicitari" mi-ai tras......Mersi mult...
kokorina spune:
m-a luat cu emotii.....cand vad ca inca doua fete se pregatesc......sa vedem cu ce vesti vin....sant doar alarme false contractiile sau chiar bebeii nu mai au stare.eu nu stiu totusi ce se intampla.....in ultimul timp aud din ce in ce mai des ca bebeii vin din ce in ce mai repede pe lume....parca din ce in ce mai rar,stau in burtica la mamica lor pana la 40 de saptamani.s-a schimbat lumea......
pe mine m-a apucat curatenia in casa,ieri am spalat iar hainutele harbujeilor(le spalasem inainte dar pusesem balsam.nu numai ca de la voi am inteles ca nu e sanatos pt pielea lor,dar si la cursurile unde merg,la fel ne-a spus si chiar ne-a rugat sa nu le spalam cu balsam...),azi am spalat covorasele din amandoua baile.oare imi pregatesc cuibul?nu vreau.....ca-i cam devreme,vreau macar la inceputul lui noiembrie sa nasc.....sper insa sa nu mi se rupa apa........ca dupa aceea nu mai poate face nimeni nimic,dupa 34 de saptamani daca ma ia cu dureri sau stiu eu mai ce .........atunci medicul mi-a spus ca putem programa cezariana.acu' stau si ma gandesc ca proasta si-mi fac tot felul de idei.al meu sot va pleca intr-o delegatie in PRAGA,de pe 23 pana pe 26 octombrie.daca ma ia atunci.....ce fac?exista ele avioane,o veni el cat mai repede.........dar nici avioanele nu sant la dispozitia lui si nici cu harbujii nu pot vorbi........mai,mai stati acolo vreo ora-doua pana vine tata!de asta imi e cel mai frica.....e un eveniment pe care il asteptam cu atata drag si parca vad....am eu asa o presimtire....el zice ca a vorbit cu harbujeii si ca i-au confirmat cum ca,poate sa plece cele 3 zile ca ei dupa aceea vor veni pe lume.......ei au chef de glume,dar eu nu.
pt raluca si danita,toate cele bune si le asteptam cu vesti bune!
32 cu si
ingeras26a spune:
Raluca, daca e sa nasti acum, sa ai o nastere usoara si bb sa fie sanatos!
Asiza, bravooo! Felicitari ca e bb bine!
Melinda, bravo pt bebe!
Astazi am intrat si noi in 30 sapt
Pupicei, Ingeras 30+ Maya
asiza spune:
Kokorina, las-o usor cu curatenia prin casa si cu efortul daca vrei ca puiutii tai sa stea cuminti la mami in burtica...Nu te gandi ca vin mai repede ca nu-ti face bine nici tie, nici lor...si daca tati a vorbit cu ei...sigur stie el ce zice...Ai grija de tine...
bamboletta spune:
Buna dimineata burtici
M-au apucat asa niste emotii cand vad ca o sa mai apara si alti bebei ,Raluca_u daca bebe nu mai vrea sa stea in burtica i-ti dorim nastere usoara suntem alaturi de tine,asteptam vesti
Kokorina-ce comica ai fost cu baba nemaritata ,nu te ingrijora o sa vezi ca harbujeii o sa stea cumintei in burtica pana se intoarce tata
Lorym-si eu la fel vad bacterii peste tot,sotul imi zice ca e curat si ca am eu manie pe curatenie doar nu vine nimeni in inspectie,dar parca nu ma simt eu bine daca nu e curat cum vreau eu
Jojo_miha-incearca crema de galbenele pt hemoroizi am auzit ca e buna ,eu mi-am luat o geanta sport pt spital si in ea voi pune hainele
Asiza-ma bucur tare mult ca e totul bine cu bebe si ca a fost doar o alarma falsa sa fiti sanatosi amandoi
Mirona-si eu asteptam vestile de la eco da nu am vazut nici un mesaj ,sa ne tii la curent cu Raluca
ma duc sa
v-am pupat
Bamboletta 35+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"