Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)
Raspunsuri - Pagina 8
doradora spune:
am cam ramas singurele, jojo. sotul meu face nani, eu nu am nimic interesant la tv, asa ca ma indop cu dulciuri.
chris 31+ alexandra
doradora spune:
felicitari pt hemoroizi, esti prima care anunta evenimente de acest gen. exista o crema care se da, proctolog se cheama, dar nu stiu daca e valabil si in sarcina. sotului meu i-a dat doctorul si detralex, e o chestie pt circulatie, dar nu cunosc precautiile pt viitoare mamici. daca nu ai mai avut pana acum, iti pot spune din experienta altora ca e nasol cat esti in criza, dupa care nu mai sunt asa o probl. sotul meu a facut un tratament cu laser, sa nu ajunga la solutia clasica-bisturiu-si i-a spus ca daca e sa revina, vor reveni intr-un an. si din pacate a avut dreptate, dar alex a considerat ca a vazut deja prea multi doctori acum cu mine, si ca isi face tratamentul , dupa care va astepta urmatoarea criza sa se reapuce de vizitat clinica.
chris 31+ alexandra
jojo_miha spune:
Chris.hemoroizii mei nu sunt chiar atat de gravi.Mama mea ia detralex pt circulatia sangelui ca are probleme cu varicele.Ce-as mai rontai si eu ceva dar ma abtin ca deja am luat 18 kg.
n
doradora spune:
jojo ma bucur sa aud ca nu e asa de grav, e o chestie infecta treaba asta cu hemoroizii.
18kg? se poate si mai mult... mie mi se pare ciudat ca eu, desi mananc la dulciuri pana mi se face rau, nu m-am ingrasat. iar analizele arata ca stau f bine la capitolul asta. pe cuvant ca nu imi explic. ca greutate am recuperat cele 7 pierdute in primele 4-5 luni, si am 9 in plus fata de greutatea initiala. ma laud deci cu 9, desi alex imi explica ca 9+7fac 16. dar mie nu imi place sa privesc asa problema, raman la abordarea mea...
chris 31+ alexandra
doradora spune:
noapte buna, ma retrag si eu dincolo, dar o sa mai stau, ca nu mi-e somn.
chris 31+ alexandra
Raluca_u spune:
buna dimineata fetelor,
nu am dormit aproape deloc azi noapte.
am contractii dar nu sunt dureroase. nu stiu daca a venit marele moment...
acum le cronometrez si sunt cam la 4,5 minute. dar totusi parca nu toate dureaza la fel. nu stiu mai stau cuminte pana la 8 si apoi om vedea. ma apuc de bagaj sau mai stau acasa? azi facem 36 de saptamani.
intru sa va mai spun cum evolueaza problema.
Raluca 35 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
aelita spune:
fetelor,v-am raspouns la toate,ca de obicei,si cand am dat send,mi-a spus ca nu eram logata.si s-a pierdut tot mesajul!!
nu omai iau de la capat..
vorbisem cu toate,ca de obicei..
va pup pe toate,ma ganedsc la voi.
doar ralucai,pt ca a fost ultima,ii spun sa nu ne dea sperietura si sa ne tina fara vesti !!!!!
28+
aelita spune:
si vad ca mesajul meu s-a bagat inaintea doniei,si deny75,care erau deja scrise cand eu scriam! si care acum vin dupa mesajele mele...merge alandala formul asta!!!
Donia spune:
Raluca... si tu? Ce emotii!!!
Cum adica sa te apuci de bagaj? Ai sacosa pregatita? Daca nu apuca-te si baga in sacosa, indiferent de contractii.
Citeam pe undeva ca daca ai contractii poti incerca sa faci o baita calda. Daca cedeaza contractiile stai linistita, daca nu inseamna ca e pe bune si trebuie sa mergi la spital.
Succes!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)