Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

BAMBOLETA,si eu am luat tot 15-16 kg si tot 1.70m am si eu si chiar ca nu m-a certat nimeni.....doar una de prin policlinica care mi-a trecut datele intr-un registru cand am facut testul de glicemie,si-a facut ochii mari cand i-am zis cate kg am luat......ce sa zic,pai eu la varsta ei(era o baba care sigur nu fusese nicioadata maritata....stiti voi ce vreau sa spun).........am sa arat,nu bine.....trasnet de bine.n-a vazut cu ce burtoi defilez?

ROXANICA,injectiile pe care le-am facut se numeau SOLO-CELESTAN,si le-am facut in saptamana 29 + .....dar eu in locul tau chiar l-as intreba....de ce e nevoie sa la faci?ai probleme?ca asa doctori preventivi,mai rarut......mai degraba nepasatori care "cica au uitat"....si nici nu stiu ce implica cortizonul asta in sarcina daca nu e nevoie.dar vezi tu,poate reusesti sa-l tragi de limba....multa sanatate!

ALEXANDRAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!.......pe unde esti?cu tine ce este astazi?iti simt lipsa.intra si spune-ne munai doua vorbe....te rog.

32 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Cleomoni, Kokorina, Raluca, Ingeras26, Fatima, Saryta, Alexandra25, Ruxandra, Porumbitza, Bamboletta , Miro - pupici pt. gravidutze ca mi-au transmis gindurile lor bune.
Am scris pt. a ma descarca putin ca pina in sept. nu am zis la nimeni prin ce am trecut ca nu ne venea a crede nici noua.
Ruxandra nu am cum sa ma suparE realitatea care tb sa o accept. E greu dar de mult m-am obisnuit, chiar daca mult timp mi-am pus intrebarea : De ce nu pot avea si eu niste parinti normali care sa tina la mine? Nu le-am facut probleme, nu le-am facut rau. Asta e. Mult timp m-ar fi framintat intrebari din astea daca nu ar fi aparut iuly in viata mea. Deci s-a echilibrat balanta in viata measi sunt de acum 7 ani de cind am si eu in sfirsit o familie.
Ce conteaza e intr-adevar puiul din burtica si voi fi ca o leoaica. Mi-e draga de mor Catrinutza mea si abia astept sa o tin in brate.
Apreciati ce aveti si bucurati-va in fiecare clipa!

Raluca multumim pt. vestile de la Danita si ne sa fie bine.Gynypralul asta care da palpitatii l-am experimentat si eu.
Raluca si eu sunt la capitolul bucatarie: vase, curat in bucatarie,dulapuri, dezinfectare peste tot, ca mi se pare ca misuna peste tot bacterii

Danita fii tare si acusi iti tii puiutul in brate!

Lory36+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Danita, suntem langa tine ; odihneste-te mult si ai grija de tine si de bebe

Smotru fetelor? Nu-mi povestiti...mereu vad cate ceva care nu mi se pare la locul lui. Plus ca, stand la curte, mi se pare ca intra f mult praf, asa ca toata ziua

Pupici tuturor, ne bagam in patutz la

Ana 36w5d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor eu ma retragpentru astazi.
ma duc sa fac nani ca m-a obosit curatenia.

pupici

Miro sper ca revii cu vesti bune de la doctor.

Raluca 35 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ia uitati ce am gasit pt feetele care erau ingrijorate ca bebelusii au zile cand misca mai putin:

Numără până la 10. Mai mulți medici recomandă mamelor să numere mișcările copilului de la intrarea în al treilea trimestru de sarcină. Uite și de ce: cam pe la aceeași oră a zilei (dacă este posibil, în momentele în care copilul este cel mai activ), stai liniștită și cronometrează cât de mult timp trece până la cea de a 10-a lovitură, răsucire sau vibrație de orice fel. În mod ideal, ar trebui să dureze mai puțin de o oră. Mai multe femei susțin că nu durează mai mult de câteva minute, în funcție de momentul zilei. Dacă însă trece mai mult de o oră, încearcă să iei o gustare ușoară, așează-te culcată și ia-o de la capăt. Dacă în continuare nu simți nimic, sună medicul. Ține minte: sunt perfect normale perioade de 30-40 minute fără mișcare; copilul mai și doarme. Dacă însă stai liniștită ar trebui să simți copilul cum se trezește cel puțin o dată în interval de o oră.

Mai ușor. "E așa de înghesuit aici." Nu te îngrijora dacă copilul pare mai puțin activ pe măsură ce trec săptămânile. De fapt, rărirea mișcărilor înseamnă că copilul e pe drumul cel bun (presupunând însă că sunt minim 10 mișcări în câteva ore, în fiecare zi). Mișcările devin mai puțin agitate și mai organizate; în plus nu mai este la fel de mult loc în uter ca și acum câteva săptămâni.

Dia 32+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor

ne-am intors de la medicul de fam, mi-au venit rezultatele de la analize, doar magneziul e sub limita inferioara. eu am 1,5 si valoarea cea mai joasa e 1,6. mi-a spus sa nu mai iau furosemidul, sa iau nefrix sau nu stiu ce, m-am oprit la farmacie, aveay doar nefrix, si am ramas socata cand mi-a spus cat costa. nu mi-a venit sa cred ca se mai gaseste un medicament cu 11.ooo de lei vechi!

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Fatima: multumesc pt sugestii.
Patut de ce nu cauti si pe net, caci am vazut cam ce voiai tu, dar nu stiu pe ce situri....

Roxanica: intr-adevar prietena mea a facut 2 astfel de injectii, dar nu stie cum se numesc. I le-a facut pentru k a programat-o la cezariana la 37-38 de sapt.Nu a avut amenintare de nastere prematura k sa fie asta motivul pt care sa i le faca. nici ea nu a intrebat de ce si a luat-o ca atare. bebele s-a nascut bine sanatos cu 3,600kg.Si nici vreo supraveghere stricta nu a avut intre cele 2 injectii desi au fost la interval de cateva zile.

Saryta: si eu m-am gandit la Nicolas pt k va veni in prajma sf Nicolae dar si pt k pe tatal sotului meu l-a chemat Nicolae(d-zeu sa-l ierte k a murit cand avea sotul meu 8 ani), dar mi se pare cu tenta greceasca asa cu "s"in coada.Si nu stiu ce sa fac..parca nu as vrea sa sune nici k in telenovele....

Lista mea cu nume rare....ramane deschisa...tare e greu sa nu te poti hotari.Toata viata am fost o indecisa...

Noapte buna si somn usor...

Madalina 30+

poze recente,

Mergi la inceput

maine trebuia sa merg la ginecolog, dar are operatie si m-au reprogramat pt miercuri.eram curioasa sa vad ce imi spune de bebelina...

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

eu sam constatatca sunt reticienti doctorii daca nu ai motivul dupa lume, asa ca asta a fost un considerent in plus pt a merge la particular. i-am spus de la inceput ce vreau, a spus ca da, acum o sa ii reamintesc si cu asta gata. nu mi se pare normal insa sa fie doctori care sa te refuze, pt ca nu e fundul lor la bataie. mai ales ca bani dam cu toate, si deci nu se osteneste de pomana!

quote:
Originally posted by RUXMAX

Apropos de cezariana: cum v-ati convins medicul sa nu nasteti natural? In afara celor care au in antecedemte asa ceva sau au prob medicale seroase (miopie etc).
Eu imi fac un plan de lupta pt lamurirea/convingererea dr ( da, sunt o fricoasa, dar am totusi o virsta care nu prea mai permite elasticitatea).

Azi am fost la un echo de rutina, dupa 7 nopti nedormite din cauza tusei seci (am strins totusi in 7 zile 10 ore de somn!), asa ca va dati seama ce chiauna sunt.
In fine, bb desi nu are nici 31 sapt, ca masuratori e de 32-33 sapt, desi f chircit (cred si eu ca e inghesuit la cele 5 kile pe care le-am pus pe mine).

Deci: cum e cu munca de lamurire?

Ruxmax 31

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara fetelor, in sfarsit pot intra si eu dupa trei zile.Am reusit sa citesc ce ati scris zilele astea.Eu m-am ales cu hemoroizi si nu ma dau decat cu ceai de musetel.Scria cineva ca s-a difuzat un reportaj din c-ta cu gandaci, dar tin sa va anunt ca mereu au fost,asta nu e o noutate..Mai ales la etajul sapte sunt niste saloane de iti vine sa vomiti,daca nu sponsorizezi asistentele te lipesti de un salon "frumos".Mie mi-e groaza ca a venit noaptea si nu pot dormi,dar sper sa mai fie cineva pe aici.

n

Mergi la inceput