Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Offf, Doamne, Lorym, prin ce ai trecut! Imi pare tare rau... nu am cuvinte!

Cat despre parinti, eu sunt una dintre persoanele care ii poate multumi lui Dumnezeu pentru tot! familie, serviciu, prieteni, absolut tot! Am muncit mult si muncim mult in continuare pentru tot, dar atata timp cat acesta este pretul, noi nu putem decat sa ne bucuram si sa ne rugam sa fim sanatosi.

Miro, este posibil ca acesta sa fie motivul, pt ca mie nu mi-a aparut niciodata mesajul aiurea si am aceesat forumul de cand a aparut adresa noua numai pe aceea.

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

atudor, te inteleg..si eu am aceeasi teama de cezariana, abia astept controlul de 36 saptamani, sa vedem ce-mi spune Tutunaru, desi la ultima eco nu era cazul sa ne gandim la asa ceva..dar daca vrei sa-l lasi pe bebe sa-si decida propria zi de nastere, ai putea sa vorbesti cu T. sa-ti faca cezariana atunci cand vei avea primele semne de travaliu, la primele contractii, deci neprogramata..am citit ca se poate..sper sa nu vorbesc prostii..

madaluta, uite cateva nume de baietel care mi-au placut mie: Codrin, Tudor, Matei, Sebastian, Cosmin, Vlad, Razvan..si cateva mai rare: Eric, Lorin, Denis, Noris...cea mai mare baza de date mi s-a parut a fi pe w..w..w..nou-nascuti...ro

ma duc sa sun la carrefour baneasa (merci de idee raluca), poate au terminat pauza si gasesc patut..

fatima 35+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

lory lasa ca as mai avea si eu de povestit, dar o lasam pe alta data, nu de alta dar ne-am adunat noi, mamicile depresive... ar trebui sa deschidem subiect nou...

fetelor care mai aveti moralul zdravan, nu va luati dupa noi! feriti-va, ca pare destul de contagios...

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna, burticutze!
Am postat anterior un mesaj, dar nu-l vad nicaieri, asa ca reeditez:
Ruxandra sb, Asiza, Kokorina, referitor la injectiile de maturare a plamanilor bebelusului DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE, incep sa-mi pun si eu mai multe semne de intrebare, daca nu am indicii de nastere prematura de ce sa le fac? Exact cum spuneai tu Kokorina, la tine e alta mancare de peste, sarcina gemelara, si se stie ca in cazul acesta micutzii vin mai repede pe lume. Dar la mine? Poate asa preventiv s-o fi gandit dr.
Chiar am cumparat dimineata cele doua fiole recomandate si am citit prospectul: Precautii - Administarea in sarcina se va face numai daca tratamentul este absolut necesar, iar in acest caz se impune o stricta supraveghere medicala.
Voua va suna asta ca fiind un medicament total inofensiv in sarcina, ca mie nuuuuuuuuu....Ufffff, cand o sa incetez sa impart firul in patru si sa ma indoiesc de fiecare medicament prescris in sarcina??
Oricum, am cautat si pe forum informatii referitoare la acest subiect si am gasit mai multe fete care scriau ca au facut aceste injectii, o mamica preventiv la 32 sapt., exact ca mine.
Madaluta, am vazut ca si tu raspundeai la acest subiect, povestind ca ai o prietena care a facut injectia asta. Daca stii mai multe, te rog spune-mi!
Kokorina, tu ai facut exact aceleasi injectii?DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE , cica ar fi pe baza de cortizon? Ai facut ceva teste inainte sa vezi daca nu esti alergica la aceasta substanta? La cate sapt ai facut injectiile?
In fine, sper ca nu e nici dr. asta al meu tampit , nu mi-ar prescrie ceva daca ar sti ca-mi face rau mie sau bebelusului, acum la 32 sapt. Ma intriga insa ca nu e practica unitara, adica unii dr. prescriu, altii nici vorba.
Panaa, iti scriam si in mesajul anterior, care se pare ca a disparut, referitor la vitamine, ca dr. meu nu e adeptul administrarii vit, decat in cazul carentelor dovedite.
aelita, stii cum e cu incapatanarea mea de a lua Elevit? In Satu Mare e o moda teribila: toate gravidutzele nasc in Ungaria, fiind f. aproape, si tot acolo le este supravegheata sarcina. Eu nu vorbesc maghiara, asa ca nu am ales varianta asta, dar toate mamicile spun ca e ceva fabulos, conditii extraordinare, aparatura ultimul racnet, eco 4D, unde mai pui, ca se pare ca e totul chiar mai ieftin decat la noi. Oricum , mamicile astea "unguroaice" mi-au povestit ca acolo Elevitul e prescris cu sfintenie, nu se accepta nici o derogare, si erau extrem de mirate ca mie nu mi-a fost recomandat cu atata caldura. asa ca l-am intrebat pe dr. daca e ok sa iau si eu Elevit, el mi-a raspuns 1 la 2 zile. Si asa a ramas.
Va pup pe toate si mai revin.
Asiza, vesti noi de la eco?

ROXANA 31+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu sunt cu cezariana la cerere, nu din motive medicale-inca- dar iti pot spune ca important e ca bebe sa fie la final bine. gandeste-te la treaba asta si o sa vezi ca nu e chiar asa un dezastru si nu te mai amari, tu ai facut tot ce ai putut, resxtul nu mai tine de tine

quote:
Originally posted by atudor

Of fetelor... am cazut intr-o stare asa....nu pot sa o definesc drept deprimare, poate frustrare la gandul ca bebelusul meu nu va veni pe lume in mod natural, nu isi va alege singur ziua cea mare, ci va fi la mana celor din jur. Mi se pare ca-l privez de prima realizare din viata lui...Fetelor cu cezariane programate (din cauza unor probleme) voi cum treceti prin aceasta pasa?
Sa fie tot hormonii de vina pentru aceasta stare?

Ana 36w5d cu

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

ATUDOR, nu te intrista! Si eu m-am gandit ca daca voi naste prin cezariana, e putin aiurea sa decizi tu ziua in care puiul tau se va naste, plus intrebari de genul: Ii va influenta destinul? Acum mi se par tampenii, la urma urmei e o procedura medicala ce se impune, e spre binele tau, al copilului, important e sa fiti amandoi sanatosi. Referitor la ce spunea Fatima , cred si eu ca e posibil sa fie o cezariana pe jumatate programata, in sesnul ca se intervine de indata ce bebelusul da semne ca ar dori sa vina pe lume "natural". Cel putin asta am dedus din spusele dr. meu. Mi-a zis asa: Daca totul va fi in regula, dilatatie, si bebelusul va iesi fara probleme, atunci mergem pe natural, daca trebuie sa impingem, sa tragem de el, facem urgent cezariana. Nu fi trista, in scurt timp vei fi mamicaaaaaaaaaaaaaa!
raluca u, sa stii ca eu am auzit ceva referitor la faptul ca ar fi un semn ca nasterea e pe aproape atunci cand burtoiul coboara.Dar avand in vedere ca de cand sunt gravida memoria ma cam lasa, nu pot sa-ti dau informatii exacte. retin parca, ca atunci cand iti incape o palma in spatiul de sub sani pana la burtica, nasterea se apropie.

ROXANA 31+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

chris80 si lorym, imi pare nespus de rau sa aud asa povesti..mie mi-e frica sa nu plece mama de langa mine fizic, dar ce pacat ca voi nu va aveti parintii sufleteste aproape.. nu se gandesc oare ca viata asta e asa scurta..ca va veni o vreme cand vor avea nevoie de voi..ca bucurii sunt putine, dar pe cele mai mari ti le ofera familia..

sunt tare greu de inteles situatiile astea..mai ales acum, cand, uite, ce preocupate suntem de cel mai mic amanunt care ar putea sa faca viata bebiclor nostri mai frumoasa si mai usoara, de la tipul de biberon, saltea, pana la toate minunatiile de decoratiuni pe pereti, incercam sa le oferim totul..

p.s. nu am gasit patut..nu au decat de fag..sunt asa dezamagita..voi ati mai vazut pe undeva (Ploiesti, Bucuresti) patut de lemn alb? cu grilaj rabatabil?

fatima 35+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toate burticile si va doresc numai bine!
Eu sunt cam in viteza, dar tot v-am citit.
Raportez: azi am implinit 33 de saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Lorym - nu mai fi suparata astia nu se pot numi parinti ci monstri sau dusmani - las ca sotiorul tau iti daruieste toata dragostea lui si in curand o s-o ai si pe fetita ta care o sa te iubeasca. Poate ei or sa te faca sa uiti ce monstri de parinti ai cred ca ar fi m-ai bine sa-i uiti, sa-i consideri morti.

Madaluta - la mine daca era baietel vroiam sa-i punem numele Antonio, Antony sau Nicolas ca oricum erau sarbatorile prin preajma.

Eu ma laud cu doi parinti intelegatori si iubitori care ma ajuta cand pot si cu ce pot si le multumesc pt. asta.

Mariana - 33+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Doamne fetelor .. .ce mi-e dat sa citesc.

nu pot spune decat ca bataile ce le luam eu in copilarie (si unele bine meritate- de baietzandru ce eram-si cate nazbatii am facut ...) sunt frectie la picior de lemn pe langa ce indurati/ati indurat voi.

Fetelor- admir in voi curajul de a deveni parinti - aveti in fata un exemplu de parinti - ASA NU! - si fiti sigure ca veti face fata cu brio si ca veti fi niste parinti minunati. Intelegerea si armonia din familie (acum familia insemnand sotie, sot, copil) e tot ceea ce conteaza. Asta duce mai departe la o viata linistita si indestulata. Fiecare om se poate multumi cu ce are, fiecare poate fi fericit chiar si cu putinul care-l au ... etc.
Multi pupici - si nu uitati ca noi va suntem alaturi. O mini familie de gravi. (aici imi lipseste emoticonul de pe mess - acela de imbratishare).

Fatima - de ce nu iei un patutz - oricare- lemn sa fie si cu grilaj rabatabil - si sa il vopsesti tu in alb? Poti apoi aplica un strat subtire de lac incolor si e beton. Parere personala.

fug la treaba ... sa mai fac ceva pana la pregateala de intalnire cu bebelina. Vestile o sa vi le dau tarziu - cine stie cat stam la rand ... apoi inauntru .. deci nu disperati - apar eu intr-un final.

Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput